reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bertha na Maslice ;) ale muszę zrobic nową partię - ta gdzies cudem zniknęła
Przepis mega prosty. Metalowa miska do zamrażarki na kilkanaście minut. Na 1 białko 50 G cukru pudru. Te wyszły z 2 dużych białek i 100 G cukru. Najpierw na wysokich obrotach ubić pianę, dodawać pitem po łyżce cukru, na końcu troszkę soku z cytryny i na 2 biała niecałe pół łyżeczki skrobi ziemniaczanej. Im więcej bez się chce, tym więcej proporcjonalnie składników.
Piekarnik na 150 stopni, bo 2 minutach od włożenia zmniejszyć na 120 i niech siedzą 75-80 minut. I gotowe :) idealne piankowe w środku :)

reklama
@agatush super ,ze w koncu sie wyspalas[emoji4]
A zle sie mozesz czuc wlansie dlatego ,ze za dlugo spalas,ja na wyjezdzie wlansie dobrze pospalam.
Ale to co dobre szybko sie konczy[emoji53]
A Twoj 37 tydzien brzmi bajecznie[emoji7]

@marshia ja jade na ta druga ture[emoji5]pysznie wygladaja

@Porzeczka1234 @roxie123 ale siniory szok[emoji15]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny do jutra ...odezwę się po południu z wynikami[emoji4] nie spodziewam się że coś się zmieni ale dziękuję za kciuki [emoji8][emoji8][emoji8] buziaki dla Was [emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 kochana nie gniewaj się ale są dziewczyny które starają się latami i nie zachodzą @magda1208 też już kilka miesięcy z tego co pamiętam. Musisz się uzbroić w cierpliwość to też cnota tym Bardziej że u Ciebie nic straconego jeszcze w tym cyklu a takie zmiany nastroju fasolce nie służą. Idź jutro na betę nie katuj się mam nadzieję i bardzo ci tego życzę aby była pozytywna.

@magda1208 idź na tą laparoskopie czy hsg to nic takiego kilka minut i będzie wiadomo po co zwlekać jedno odchaczysz i będziesz wiedziała co i jak. Malina cudotwórcą nie jest albo zleci hsg i inseminację albo laparoskopie. Przed zabiegiem potrzebujesz czystość pochwy zrób sobie po miesiaczce szkoda cyklu.

Dziewczyny mnie kiedyś koleżanka powiedziała jak mówiłam właśnie, że kiedyś to było tak i tak. Ona powiedziała mi coś co utkwiło mi w głowie "dziewczyno obodź się to było kiedyś teraz się nie udało weź swoje życie w swoje ręce i działaj"

Ściskam Was bardzo mocno

@anetkruczek trzymam kciuki za wizytę

odnośnie wiary @bea25ta ma rację każda z nas to przechodzi ja módlę się do św Rity od spraw beznadziejnych spróbujcie wierzę że wymodliłam ten cud w brzuchu i modlę się o szczęśliwy zakończenie i dar macierzyństwa

Ja codziennie odmawiam koronkę do Św. Rity oraz modlitwę do Św. Rity II od jakichś dwóch tygodni-raz nie odmówiłam bo zamknęłam oczy na chwilę i jak otworzyłam to okazało się że była 2:35 w nocy i poszłam do łóżka. Nie wiem czy się mi nie zdawało ale wczoraj poczułam zapach róży w kuchni. I wąchałam włosy, ciało bo byłam swieżo po kąpieli ale to nie było to.

Ja codziennie odmawiam koronkę do Św. Rity oraz modlitwę do Św. Rity II od jakichś dwóch tygodni-raz nie odmówiłam bo zamknęłam oczy na chwilę i jak otworzyłam to okazało się że była 2:35 w nocy i poszłam do łóżka. Nie wiem czy się mi nie zdawało ale wczoraj poczułam zapach róży w kuchni. I wąchałam włosy, ciało bo byłam swieżo po kąpieli ale to nie było to.
Ja odmawiam modlitwę codziennie prawie czasem też zasnę ale staram się .... zapach róży mhhh ja bym pomyślała że to znak. Modle sie jeszcze do św Dominika mam pasek przysłały mi go siostrzyczki i jeszcze do naszego kochanego Jana Pawła II . I czasem 10 różańca przed snem jak mam złe myśli i strach mnie zaczyna paraliżiwać

Dziewczyny dziękuję za wszystkie słowa wsparcia Ale niestety mojemu dziecku serduszko nie bije.najpewniej z powodu wielu wad które doktor mi pokazał. Dziękuję za wsparcie jakie tutaj okazujecie.

reklama
Do góry