reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@bertha na Maslice ;) ale muszę zrobic nową partię - ta gdzies cudem zniknęła
Przepis mega prosty. Metalowa miska do zamrażarki na kilkanaście minut. Na 1 białko 50 G cukru pudru. Te wyszły z 2 dużych białek i 100 G cukru. Najpierw na wysokich obrotach ubić pianę, dodawać pitem po łyżce cukru, na końcu troszkę soku z cytryny i na 2 biała niecałe pół łyżeczki skrobi ziemniaczanej. Im więcej bez się chce, tym więcej proporcjonalnie składników.
Piekarnik na 150 stopni, bo 2 minutach od włożenia zmniejszyć na 120 i niech siedzą 75-80 minut. I gotowe :) idealne piankowe w środku :)
Aaa, to mi nie po drodze... ;) ja Klecina.
A krem to bita śmietana? Czy z maskarpone?

Dziewczyny do jutra ...odezwę się po południu z wynikami[emoji4] nie spodziewam się że coś się zmieni ale dziękuję za kciuki [emoji8][emoji8][emoji8] buziaki dla Was [emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez myśle ze się nic nie zmieni - czyli dalej będziesz w ciąży! :) trzymam kciuki.

Ja codziennie odmawiam koronkę do Św. Rity oraz modlitwę do Św. Rity II od jakichś dwóch tygodni-raz nie odmówiłam bo zamknęłam oczy na chwilę i jak otworzyłam to okazało się że była 2:35 w nocy i poszłam do łóżka. Nie wiem czy się mi nie zdawało ale wczoraj poczułam zapach róży w kuchni. I wąchałam włosy, ciało bo byłam swieżo po kąpieli ale to nie było to.
A ten zapach róży coś oznacza?..

Dziewczyny dziękuję za wszystkie słowa wsparcia Ale niestety mojemu dziecku serduszko nie bije.najpewniej z powodu wielu wad które doktor mi pokazał. Dziękuję za wsparcie jakie tutaj okazujecie.

Tak mi przykro.. :(

@marshia ale robicie smaka ja teraz po każdym posiłku mogłabym jeść słodkie bardzo muszę się hamować.

@roxie123 też niezłe siniaki mój jest taki duży że muszę pomniejszać zdjęcie żeby go wam pokazać nawet mąż go nie widział bo chyba by padł strasznie je przeżywa nie wiem dlaczego

@agatush w moim przypadku "dużą" nabiera bardzo realnych kształtów

@ovli22 nie wytrzymasz z tajemnicą do porodu jak poczujesz się pewniej w ciąży to chciało by sie powiedzieć a to kopnie a to się rusza dziecko już wtedy jest takie realne co nie oznacza braku strachu. Dusza śpiewa

@bertha weź 2 jedną dla mnie :p

Wiesz porzeczko będę trzymać to w sekrecie przed ludźmi z Polski na 100 % .
Mam kilka takich osób , które nie chciałabym aby wiedziały Wiec nie powiem nikomu .
Dla mojej psychiki i komfortu będzie tak lepiej .
Nie chce się rozczarować i nie chce tego późnej tłumaczyć .

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@bertha@marzycielka81 [emoji8][emoji8][emoji8]
@nafoczka zdrówka dla synusia...ja w dzieciństwie ciągle miałam oskrzela więc wiem jakie to dziadostwo oby szybko przeszło [emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@bertha na mszę w intencji św Rity chodzi się z różą czerwoną które ksiądz święci w czasie mszy. Dlatego zapach róż....

@ovli22 ja Cię rozumiem w pełni my się przeprowadziliśmy i mieszkam w innym miejscu z innymi ludźmi nie muszę nic tłumaczyć.

@nafoczka niech syn wraca do zdrowia. Jakoś tak cicho tu bez Ciebie aż mi się przykro dziś zrobiło ale nie wiem dlaczego przecież wiem ze masz teraz prace dom i dużo na głowie ściskam

reklama
@anetkruczek jeszcze wierzę że może jednak doktor się myli jak u naszej Beatki i będzie dobrze ♡
@bertha czyli KIR to genotyp hla, czy coś jeszcze dodać?
@agatush niby jedziemy w czwartek ale straszy ma oskrzela od wczoraj ; (

Jeszcze z wątku ivf dostałam informacje ze może się to nazywać:
Badanie receptorów komórek nk
Genotypowanie receptorów kir
Typowanie antygenów hla i receptorów kir

Do góry