reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Porzeczka1234 Dziękuję za pamięć :D Długi weekend to czas leniuchowania u mnie.. Jednak podczytuję Was.. ale siedzę ostatnio w krzaczorach :p;)
Może wychyle się troszkę później.
Dziękuję jednak wszystkim za rady odnośnie godzin brania leków! Jesteście niesamowite, zawsze można liczyć tutaj na pomoc:)
@roxie123 Nie łam się, wiem, że jest Ci ciężko ale dziewczyny mają rację. Beta rozwiąże temat i nerwy się ulotnią. Nie chce się wtrącać, wiem, że lekarz dał Ci pewne zalecenia.. Ale czy nie uważasz, że to steryd lub duphaston blokują Ci owulację? Czy mogłabyś je brać ewentualnie po potwierdzonej u lekarza owulacji? Mi Jerzakowa powiedziała, że te leki blokują owulację.. Ale wiem, że tutaj na forum każdy ma inne zalecenia i swojego lekarza. Nie che absolutnie negować ani zaleceń twojego lekarza ani żadnego innego, u którego się dziewczyny leczycie.
Przy tak długich cyklach jakie masz, mało prawdopodobne, że owulacja jest u Ciebie nawet 15 dnia, może być później. Jednak oczywiście to tylko moja sugestia. Proszę nie odbierz źle mojej wiadomości.

Dobrego dnia wszystkim! :):D:D
Wiem i rozumiem... dlatego w tym cyklu brałam od 19dc :/ i tak nie zaskoczyło chyba ...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej Dziewczynki :-)

Spałam dzisiaj do 11.... Prawie 11 godzin [emoji33][emoji33] pierwszy raz od nie wiem jakiego czasu przespalam noc.... Chyba już po prostu organizm snu potrzebowal i dostalysmy śniadanie do łóżka :-) [emoji7][emoji7] ale dzisiaj chyba coś z pogoda się dzieje bo jakaś słaba jestem :-p albo snu za dużo ;-)

@roxie123 nie poddawaj się.... I wiesz co jesz na bhcg... U mnie wychodziły cienie.... I to po 30 minutach więc teoretycznie test nieważny... Nie miałam żadnych objawów i szczerze nie wierzyłam że coś jest na rzeczy... I wkurzylam się bo to był Sylwester nie miałam już szans na bhcg poszłam po test do sklepu i zrobiłam go późnym popołudniem.... I wiesz co... Wyszedł... Miałam przesunięta owulacje o 5 dni.... A nawet jeśli to nie ten cykl... Nie Łam się Kochana.... Ja też zachodzilam żądze w pierwszym cyklu... Na Michaline czekaliśmy 6 miesięcy od zielonego światła... Psychika robi swoje... I nikt nie powie mi ze jest inaczej... Jeśli potrzebujesz zrób sobie przerwę od forum.... My tutaj jesteśmy i darze na Ciebie czekamy i Ci kibicujemy, ale może po prostu potrzebujesz resetu :-* musisz sama podjąć decyzję, a my każdą Twoja będziemy wspierać :-*

@Porzeczka1234 dziękuję Kochana że o nas pamiętasz :-) generalnie u nas ok. Jutro równe 37 tygodni..... Z jednej strony chciałabym mieć już Mała przy sobie... Z drugiej chciałabym żeby poczekala do początku września ;-) ale na to wpływu nie mam. Czuję pojedyncze skurcze ale nie są ani bardzo bolesne ani regularne. Za tydzień ostatnia wizyta i ostatnie usg. Zobaczymy ile Mała ma mniej więcej ;-) a jutro pierwsze KTG.

@susana myślę o Tobie ciepło cały czas ;-)

@kas90 moja Mała też tak wierzgala , teraz jest dużo spokojniejsza.

@Funia90 jak wypoczynek?

@Destino a ja tam czuje że będzie chłopak u Ciebie ;-)

@nafoczka :-* kiedy urlop i wyjazd :-D
Będę Was czytać[emoji8] nie umialabym sie tak rozstac i nie byc w temacie ale nie chce Wam już tu tyle smecic ... bo ja jestem nadpobudliwa i jak wpadam w euforię to panika i milion pytań na sekundę i nie wiem co robić... A Was obciążam swoimi wymyslami [emoji20]i wiem że to może irytować ... A nie chce Was tu ten tego nastroju psuc bo macie się czym cieszyć [emoji4]

@Porzeczka1234 Zamierzam zrobić drożność chociażby ze względu na fakt , że nigdy wcześniej nie miałam badanej. Odczuwam stres , ale to naturalne. Co do Maliny to wiem ,że sam by to zlecił jestem umówiona do niego na 31.08.
@bea25ta Kochana w moim przypadku wiara odgrywa ogromną rolę wierzę głęboko i nie tracę nadziei , w to że kiedyś moje prośby i modlitwy zostaną wysłuchane. Płacz nie jest wynikiem utraty nadziei lecz formą odreagowania na smutek i żal z powodu bezsilności i rozczarowania tęsknotą serca za byciem mamą . Nie chcę z nikim licytować się na wiarę czy modlitwy . Bóg widzi w ukryciu i odda nam .
@roxie123 Kochana jedną z funkcji jakie stanowi to forum jest wsparcie jesteśmy tu po to aby wysłuchać wesprzeć doradzić dlatego nie stresuj się , tym że kogoś zamęczasz .

Dziękuję że mogę byc z Wami [emoji8] to bardzo wiele dla mnie... ze akceptujecie mnie taka jaka jestem...naprawde jesteście wsparciem dla mnie i nie chce Was zostawiać [emoji8] uciszcie mnie czasami jak za dużo Was molestuje [emoji4]

@kas90 no moja też tak bryka czasem też taki mocny ruch myślę, że też jest dziwne ułożona bo raczej czuję kopy na dole a u góry jak by rękami dotykała nie wiem jak to opisać.

@agatush to pospałaś a wczoraj zasnełam o 2:30 a wstałam o 7 także bezsenność mnie dopada. Fajnie że u Was dobrze cieszę się czekamy na Michalinę.

@magda1208 a to ma być laparoskopia czy hsg. Kochana jesteś bardzo dzielna nieustannie trzymam kciuki za Was.

@roxie123 jęcz ile chcesz kochana chodziło mi o to, że musisz wierzyć, że sie uda i póki nie ma @ to wszystko jest możliwe. Zrób betę będzie taniej niż za testy :D

@kas90 to mój krwiak po pęknietym zroście Pani dr powiedziała żeby rozmasować i o dziwo szybko poszło ale bolało wcześniej dlatego radzę aby nie wkuwać sie w zrosty bo efekt jest straszny wizualnie jak by mąż mnie tłukł

Załączniki

• IMG_20170815_174706.jpg
    IMG_20170815_174706.jpg
    497,8 KB · Wyświetleń: 60
To samo powiedziałam ze zanim się prawdy dowiem to zbankrutuje jadę rano o 14 wynik...nie nastawiam się wcale .
@Porzeczka1234 a to mój brzuch teraz... też w tym miesiącu sobie narobiłam krwiakow :/ ale powoli się goi . Smaruje mascia. Sorki za foto gumka od spodni mi się odbiła [emoji23]
1502813381-aaaaaa.jpeg

@marshia o mmm przepis poproszę [emoji4]

Będę Was czytać[emoji8] nie umialabym sie tak rozstac i nie byc w temacie ale nie chce Wam już tu tyle smecic ... bo ja jestem nadpobudliwa i jak wpadam w euforię to panika i milion pytań na sekundę i nie wiem co robić... A Was obciążam swoimi wymyslami [emoji20]i wiem że to może irytować ... A nie chce Was tu ten tego nastroju psuc bo macie się czym cieszyć [emoji4]

Roxie123 to jeżeli chodzi tylko o to że niby nas zadreczasz to nie pisz glupotek!!! Każda z nas miała gorszy moment i mogła się tutaj wygadać!!! Jesteśmy i słuchamy Ciebie - wspieramy i trzymamy kciuki!!! Wszystkie jesteśmy jak jedna wielka rodzina ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
@marshia ale robicie smaka ja teraz po każdym posiłku mogłabym jeść słodkie bardzo muszę się hamować.

@roxie123 też niezłe siniaki mój jest taki duży że muszę pomniejszać zdjęcie żeby go wam pokazać nawet mąż go nie widział bo chyba by padł strasznie je przeżywa nie wiem dlaczego

@agatush w moim przypadku "dużą" nabiera bardzo realnych kształtów

@ovli22 nie wytrzymasz z tajemnicą do porodu jak poczujesz się pewniej w ciąży to chciało by sie powiedzieć a to kopnie a to się rusza dziecko już wtedy jest takie realne co nie oznacza braku strachu. Dusza śpiewa

@bertha weź 2 jedną dla mnie :p

Ostatnia edycja:
Do góry