roxie123
Fanka BB :)
Wiem i rozumiem... dlatego w tym cyklu brałam od 19dc :/ i tak nie zaskoczyło chyba ...@Porzeczka1234 Dziękuję za pamięć Długi weekend to czas leniuchowania u mnie.. Jednak podczytuję Was.. ale siedzę ostatnio w krzaczorach
Może wychyle się troszkę później.
Dziękuję jednak wszystkim za rady odnośnie godzin brania leków! Jesteście niesamowite, zawsze można liczyć tutaj na pomoc
@roxie123 Nie łam się, wiem, że jest Ci ciężko ale dziewczyny mają rację. Beta rozwiąże temat i nerwy się ulotnią. Nie chce się wtrącać, wiem, że lekarz dał Ci pewne zalecenia.. Ale czy nie uważasz, że to steryd lub duphaston blokują Ci owulację? Czy mogłabyś je brać ewentualnie po potwierdzonej u lekarza owulacji? Mi Jerzakowa powiedziała, że te leki blokują owulację.. Ale wiem, że tutaj na forum każdy ma inne zalecenia i swojego lekarza. Nie che absolutnie negować ani zaleceń twojego lekarza ani żadnego innego, u którego się dziewczyny leczycie.
Przy tak długich cyklach jakie masz, mało prawdopodobne, że owulacja jest u Ciebie nawet 15 dnia, może być później. Jednak oczywiście to tylko moja sugestia. Proszę nie odbierz źle mojej wiadomości.
Dobrego dnia wszystkim!
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom