reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie123 kochana ja mam dalej nadzieje[emoji5]oby sie udalo[emoji8]

@Porzeczka1234 zjadlam ,codziennie jednego[emoji4]i po dwa lody[emoji3]
1502795920-aaaaaa.jpeg

Probowalam taka nowosc bublle wafle ale wole tradycyjne gofry[emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Porzeczka1234 Dziękuję za pamięć :D Długi weekend to czas leniuchowania u mnie.. Jednak podczytuję Was.. ale siedzę ostatnio w krzaczorach :p;)
Może wychyle się troszkę później.
Dziękuję jednak wszystkim za rady odnośnie godzin brania leków! Jesteście niesamowite, zawsze można liczyć tutaj na pomoc:)
@roxie123 Nie łam się, wiem, że jest Ci ciężko ale dziewczyny mają rację. Beta rozwiąże temat i nerwy się ulotnią. Nie chce się wtrącać, wiem, że lekarz dał Ci pewne zalecenia.. Ale czy nie uważasz, że to steryd lub duphaston blokują Ci owulację? Czy mogłabyś je brać ewentualnie po potwierdzonej u lekarza owulacji? Mi Jerzakowa powiedziała, że te leki blokują owulację.. Ale wiem, że tutaj na forum każdy ma inne zalecenia i swojego lekarza. Nie che absolutnie negować ani zaleceń twojego lekarza ani żadnego innego, u którego się dziewczyny leczycie.
Przy tak długich cyklach jakie masz, mało prawdopodobne, że owulacja jest u Ciebie nawet 15 dnia, może być później. Jednak oczywiście to tylko moja sugestia. Proszę nie odbierz źle mojej wiadomości.

Dobrego dnia wszystkim! :):D:D

Beatka ja zamierzam nikomu nie powiedzieć aż do rozwiązania !!
Oprócz mojego M i mojego brata i jego lady bo ze mną mieszkają tutaj w Londynie .
To o tak się dowiedzą .

Nikomu nie powiem nawet mamie ;(
Tak będzie lepiej dla nas wszyskich .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Roxie kochana również trzymam kciuki [emoji1320][emoji1320][emoji1360][emoji1360][emoji1360]
Ale jeśli się nie udało nic straconego będzie następny cykl , następna szansa i wtedy się uda ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@susana kochana cieszę się że u Was w "miarę" współczuję stresu skurczy i dojazdu do Warszawy bo czujna musisz być. Nieustannie trzymam kciuki i pamiętam o Was

@agatush dla odminany co u Was???

@roxie123 spokojnie może za wcześnie robisz te testy porada a wiem ciężka jutro nie rób testu zrób dopiero we czwartek będziesz miał pewność

@marzycielka81 trzymam kciuki za 17 - sty

@bea25ta jak siedzę czujesz??? @Destino? @Funia90 gofra za mnie zjadłaś???
@matulkaa ?@anetkruczek?pixi.nova? Jak u Was i u reszty niewymienionych

@kas90 ze względu na podobne terminy mam pytanie czy twoja malutka też tak kopie rusza się że brzuszek faluje? Czuję ja już dość mocno. Mamy doświadczone proszę również o odpowiedź jeśli któraś pamiętam

Kochana brzuch mi nieraz tak odskakuje że szok :p albo nagle jakiś garb wyskakuje. Moja czuję ze lezy jeszcze poprzecznie i przez to tyle bryka. Brzuch faluje jak odepchnie się nozkami z jednej strony i druga strona w górę. A te ruchy to takie bardzo szybkie ma, nieraz gwałtowne, że się przestraszę.

@roxie123, nie odstawiaj leków, az nie upewnisz się betą kochana.

Hej Dziewczynki :-)

Spałam dzisiaj do 11.... Prawie 11 godzin [emoji33][emoji33] pierwszy raz od nie wiem jakiego czasu przespalam noc.... Chyba już po prostu organizm snu potrzebowal i dostalysmy śniadanie do łóżka :-) [emoji7][emoji7] ale dzisiaj chyba coś z pogoda się dzieje bo jakaś słaba jestem :-p albo snu za dużo ;-)

@roxie123 nie poddawaj się.... I wiesz co jesz na bhcg... U mnie wychodziły cienie.... I to po 30 minutach więc teoretycznie test nieważny... Nie miałam żadnych objawów i szczerze nie wierzyłam że coś jest na rzeczy... I wkurzylam się bo to był Sylwester nie miałam już szans na bhcg poszłam po test do sklepu i zrobiłam go późnym popołudniem.... I wiesz co... Wyszedł... Miałam przesunięta owulacje o 5 dni.... A nawet jeśli to nie ten cykl... Nie Łam się Kochana.... Ja też zachodzilam żądze w pierwszym cyklu... Na Michaline czekaliśmy 6 miesięcy od zielonego światła... Psychika robi swoje... I nikt nie powie mi ze jest inaczej... Jeśli potrzebujesz zrób sobie przerwę od forum.... My tutaj jesteśmy i darze na Ciebie czekamy i Ci kibicujemy, ale może po prostu potrzebujesz resetu :-* musisz sama podjąć decyzję, a my każdą Twoja będziemy wspierać :-*

@Porzeczka1234 dziękuję Kochana że o nas pamiętasz :-) generalnie u nas ok. Jutro równe 37 tygodni..... Z jednej strony chciałabym mieć już Mała przy sobie... Z drugiej chciałabym żeby poczekala do początku września ;-) ale na to wpływu nie mam. Czuję pojedyncze skurcze ale nie są ani bardzo bolesne ani regularne. Za tydzień ostatnia wizyta i ostatnie usg. Zobaczymy ile Mała ma mniej więcej ;-) a jutro pierwsze KTG.

@susana myślę o Tobie ciepło cały czas ;-)

@kas90 moja Mała też tak wierzgala , teraz jest dużo spokojniejsza.

@Funia90 jak wypoczynek?

@Destino a ja tam czuje że będzie chłopak u Ciebie ;-)

@nafoczka :-* kiedy urlop i wyjazd :-D

reklama
@anetkruczek bedzie dobrze. Serce też bedzie.

Dziś takie świeto a ja chałupe sprzątałam jak mąż z teściową i dzieckiem pojechali do koscioła. Wczoraj miałam urwanie du.y że masakra od rana latałam . Mam probem z uciskiem przez rosnącą małą lub powiększającej się macicy i boli mnie na granicy żeber i pod łopatką ból nie do opanowania. Czy siedzę czy chodzę to nie ma możliwości żeby złagodzić tylko leżenie na prawym boku pomaga ,ale nie zawsze mogę. Posprzatałam i gości się spodziewam tj siostra co ma mi pościel szyć ma przyjechać z rodziną i dziś się dowie o ciąży a to już 23 tydzien heh. Ja to sekrety potrafię robić :laugh2:

A właśnie miałam cię pytać - czy siostra już uwierzyła ze jesteś w ciąży?? Bo już jej raz mówiłaś i nie wierzyła [emoji1]

Do góry