reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie123 jak dla mnie jesteś w ciąży jak kreska się pojawiła. Mi się na bobo testach nigdy nie pojawiały nawet po 6H takze no.
@bea25ta ja mam dzisiaj taki stres że mam mdłości pierwszy raz od początku ciazy ale nie jako objaw tylko z nerwów wizyta 19.30 a dopiero 10 rano o_O
Jezu jak sobie pomyślę jakim byłam lekko duchem jak robiłam test i ta myśl no i teraz proste 9 miesięcy a tutaj rzeczywistość zweryfikowana moje marzenia i od trzech tygodni się w koło martwię. Liczę na to że dzisiaj takie piękne święto Maryjne i będzie dane znowu zobaczyć mi bijące serce dzieciaka.
Wszystkim wam kibicuje :* Tym starający się i tym już w ciazy :*

reklama
Tylko u mnie byly takie cienie tez w tamtym cyklu :(
Jutro będzie wiadomo .
Anetkruczek wszystko będzie dobrze [emoji8] Twoje serduszko tuli się tam do Ciebie [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@anetkruczek bedzie dobrze. Serce też bedzie.

Dziś takie świeto a ja chałupe sprzątałam jak mąż z teściową i dzieckiem pojechali do koscioła. Wczoraj miałam urwanie du.y że masakra od rana latałam . Mam probem z uciskiem przez rosnącą małą lub powiększającej się macicy i boli mnie na granicy żeber i pod łopatką ból nie do opanowania. Czy siedzę czy chodzę to nie ma możliwości żeby złagodzić tylko leżenie na prawym boku pomaga ,ale nie zawsze mogę. Posprzatałam i gości się spodziewam tj siostra co ma mi pościel szyć ma przyjechać z rodziną i dziś się dowie o ciąży a to już 23 tydzien heh. Ja to sekrety potrafię robić :laugh2:

Dziewczyny moje drogie jeszcze chce się Was doradzić... wszystkie kalkulatory pokazują mi że dziś 10dpo ... czy warto iść jutro na betę czy czekać do weekendu ? Bo jak pójdę to czy jest szansa na wynik czy to za szybko ? Może ja faktycznie niepotrzebnie testowalam . Nie chce się łudzić ale chce mieć miarodajny wynik . Czekac czy nie czekać?

@bea25ta nie przemeczaj się tylko odpoczywaj [emoji8] niech Cię ktoś wyreczy
To będzie mieć rodzinka niespodziankę

@roxie123 Kochana doskonale cię rozumiem ja też czasami miewam słabsze dni szczególnie gdy przychodzi rozczarowanie dzisiaj również sobie popłakałam w kościele. Cóż pozostaje nam wierzyć , że nadejdzie i dla nas ten upragniony dzień trzymam kciuki może jeszcze nic straconego u ciebie spróbuj odpocząć i zrelaksować myśli. Ja mam wizytę u Maliny 31 sierpnia więc niech coś zaradzi. Moja ginekolog chce mi zbadać drożność trochę się niepokoje tym zabiegiem. U mnie jednak ewidentnie coś dzieje się z organizmem .
@anetkruczek Będzie dobrze.
@Destino Oby tak dalej.
@kas90 Kochana u mnie biel cykl stracony. Popłakałam sobie trochę nie tracę jednak nadziei , że kiedyś się uda.

@magda1208 po prostu martwi mnie to że zawsze się udawało za pierwszym razem a teraz miesiąc za miesiącem i lipa :( też sobie poplakalam w kościele bo czuje taka bezsilność i nie wiem już co robić

@roxie123 kochana nie gniewaj się ale są dziewczyny które starają się latami i nie zachodzą @magda1208 też już kilka miesięcy z tego co pamiętam. Musisz się uzbroić w cierpliwość to też cnota tym Bardziej że u Ciebie nic straconego jeszcze w tym cyklu a takie zmiany nastroju fasolce nie służą. Idź jutro na betę nie katuj się mam nadzieję i bardzo ci tego życzę aby była pozytywna.

@magda1208 idź na tą laparoskopie czy hsg to nic takiego kilka minut i będzie wiadomo po co zwlekać jedno odchaczysz i będziesz wiedziała co i jak. Malina cudotwórcą nie jest albo zleci hsg i inseminację albo laparoskopie. Przed zabiegiem potrzebujesz czystość pochwy zrób sobie po miesiaczce szkoda cyklu.

Dziewczyny mnie kiedyś koleżanka powiedziała jak mówiłam właśnie, że kiedyś to było tak i tak. Ona powiedziała mi coś co utkwiło mi w głowie "dziewczyno obodź się to było kiedyś teraz się nie udało weź swoje życie w swoje ręce i działaj"

Ściskam Was bardzo mocno

@anetkruczek trzymam kciuki za wizytę

odnośnie wiary @bea25ta ma rację każda z nas to przechodzi ja módlę się do św Rity od spraw beznadziejnych spróbujcie wierzę że wymodliłam ten cud w brzuchu i modlę się o szczęśliwy zakończenie i dar macierzyństwa

Ostatnia edycja:
reklama
@magda1208 , @roxie123 dziewczyny pamiętam jak z @nafoczka rozmawiałyśmy o tych naszych tak łezkach puszczanych na mszy . Przychodzi chyba na każdą z nas taki czas że idziemy z wiarą i pełne nadziei do kościoła i chyba wtedy tak szczerze rozmawiamy z Bogiem. Roxie kochana i Ty znowu piszesz ,że jesteś spokojna o_O zrób bete ona prawde Ci powie i bedziesz wiedziała co dalej. ja też za każdym razem miałam ciąże z 1- 2 cyklu a tą teraz z 6 więc może czasem na ten szczęśliwy złoty los trzeba więcej cierpliwości.

@marzycielka81 Chciałabym, żeby itobie pokazały się II kreski.:)

Do góry