reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie123 jak dla mnie jesteś w ciąży jak kreska się pojawiła. Mi się na bobo testach nigdy nie pojawiały nawet po 6H takze no.
@bea25ta ja mam dzisiaj taki stres że mam mdłości pierwszy raz od początku ciazy ale nie jako objaw tylko z nerwów wizyta 19.30 a dopiero 10 rano o_O
Jezu jak sobie pomyślę jakim byłam lekko duchem jak robiłam test i ta myśl no i teraz proste 9 miesięcy a tutaj rzeczywistość zweryfikowana moje marzenia i od trzech tygodni się w koło martwię. Liczę na to że dzisiaj takie piękne święto Maryjne i będzie dane znowu zobaczyć mi bijące serce dzieciaka.
Wszystkim wam kibicuje :* Tym starający się i tym już w ciazy :*

reklama
Tylko u mnie byly takie cienie tez w tamtym cyklu :(
Jutro będzie wiadomo .
Anetkruczek wszystko będzie dobrze [emoji8] Twoje serduszko tuli się tam do Ciebie [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@anetkruczek bedzie dobrze. Serce też bedzie.

Dziś takie świeto a ja chałupe sprzątałam jak mąż z teściową i dzieckiem pojechali do koscioła. Wczoraj miałam urwanie du.y że masakra od rana latałam . Mam probem z uciskiem przez rosnącą małą lub powiększającej się macicy i boli mnie na granicy żeber i pod łopatką ból nie do opanowania. Czy siedzę czy chodzę to nie ma możliwości żeby złagodzić tylko leżenie na prawym boku pomaga ,ale nie zawsze mogę. Posprzatałam i gości się spodziewam tj siostra co ma mi pościel szyć ma przyjechać z rodziną i dziś się dowie o ciąży a to już 23 tydzien heh. Ja to sekrety potrafię robić :laugh2:

Dziewczyny moje drogie jeszcze chce się Was doradzić... wszystkie kalkulatory pokazują mi że dziś 10dpo ... czy warto iść jutro na betę czy czekać do weekendu ? Bo jak pójdę to czy jest szansa na wynik czy to za szybko ? Może ja faktycznie niepotrzebnie testowalam . Nie chce się łudzić ale chce mieć miarodajny wynik . Czekac czy nie czekać?

@bea25ta nie przemeczaj się tylko odpoczywaj [emoji8] niech Cię ktoś wyreczy
To będzie mieć rodzinka niespodziankę

@roxie123 Kochana doskonale cię rozumiem ja też czasami miewam słabsze dni szczególnie gdy przychodzi rozczarowanie dzisiaj również sobie popłakałam w kościele. Cóż pozostaje nam wierzyć , że nadejdzie i dla nas ten upragniony dzień trzymam kciuki może jeszcze nic straconego u ciebie spróbuj odpocząć i zrelaksować myśli. Ja mam wizytę u Maliny 31 sierpnia więc niech coś zaradzi. Moja ginekolog chce mi zbadać drożność trochę się niepokoje tym zabiegiem. U mnie jednak ewidentnie coś dzieje się z organizmem .
@anetkruczek Będzie dobrze.
@Destino Oby tak dalej.
@kas90 Kochana u mnie biel cykl stracony. Popłakałam sobie trochę nie tracę jednak nadziei , że kiedyś się uda.

@magda1208 po prostu martwi mnie to że zawsze się udawało za pierwszym razem a teraz miesiąc za miesiącem i lipa :( też sobie poplakalam w kościele bo czuje taka bezsilność i nie wiem już co robić

@roxie123 kochana nie gniewaj się ale są dziewczyny które starają się latami i nie zachodzą @magda1208 też już kilka miesięcy z tego co pamiętam. Musisz się uzbroić w cierpliwość to też cnota tym Bardziej że u Ciebie nic straconego jeszcze w tym cyklu a takie zmiany nastroju fasolce nie służą. Idź jutro na betę nie katuj się mam nadzieję i bardzo ci tego życzę aby była pozytywna.

@magda1208 idź na tą laparoskopie czy hsg to nic takiego kilka minut i będzie wiadomo po co zwlekać jedno odchaczysz i będziesz wiedziała co i jak. Malina cudotwórcą nie jest albo zleci hsg i inseminację albo laparoskopie. Przed zabiegiem potrzebujesz czystość pochwy zrób sobie po miesiaczce szkoda cyklu.

Dziewczyny mnie kiedyś koleżanka powiedziała jak mówiłam właśnie, że kiedyś to było tak i tak. Ona powiedziała mi coś co utkwiło mi w głowie "dziewczyno obodź się to było kiedyś teraz się nie udało weź swoje życie w swoje ręce i działaj"

Ściskam Was bardzo mocno

@anetkruczek trzymam kciuki za wizytę

odnośnie wiary @bea25ta ma rację każda z nas to przechodzi ja módlę się do św Rity od spraw beznadziejnych spróbujcie wierzę że wymodliłam ten cud w brzuchu i modlę się o szczęśliwy zakończenie i dar macierzyństwa

Ostatnia edycja:
reklama
@magda1208 , @roxie123 dziewczyny pamiętam jak z @nafoczka rozmawiałyśmy o tych naszych tak łezkach puszczanych na mszy . Przychodzi chyba na każdą z nas taki czas że idziemy z wiarą i pełne nadziei do kościoła i chyba wtedy tak szczerze rozmawiamy z Bogiem. Roxie kochana i Ty znowu piszesz ,że jesteś spokojna o_O zrób bete ona prawde Ci powie i bedziesz wiedziała co dalej. ja też za każdym razem miałam ciąże z 1- 2 cyklu a tą teraz z 6 więc może czasem na ten szczęśliwy złoty los trzeba więcej cierpliwości.

@marzycielka81 Chciałabym, żeby itobie pokazały się II kreski.:)

Do góry