reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino no właśnie zrobiłam obiad i pranie i idę w drzemkę :)
Poczekamy zobaczymy :) jedynie testy owulacyjne pozytywne i taka kreske chce widzieć na dniach...

Roxie super aby kreseczka ciemniała ;)!
Ja robię test w sobotę !
Ale u mnie pewnie kicha !!!

Nie wierze ci , że jesteś spokojna !! I na luzie !!
Pewnie cały czas myślisz o tym ! Nie ma opcji ze nie !!
[emoji85][emoji85][emoji86][emoji86][emoji86]

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

reklama
@ovli22 oczywiście ,że myślę ...ale jakoś naprawde jestem na luzie :) wiem , jak było w tamtym miesiącu też niby coś świtało i dupa zbita ;/ więc teraz nie wpadam w euforię bo jakiś cień wyskoczył ... bedzie kreska to zacznę panikować i się cieszyć jednoczenie wtedy :D
OOO to 3mam kciuki może akurat :) czemu myślisz ,że nie ...ja tez nie mam zbytnio jakichś objawów ani nic

@ovli22 oczywiście ,że myślę ...ale jakoś naprawde jestem na luzie :) wiem , jak było w tamtym miesiącu też niby coś świtało i dupa zbita ;/ więc teraz nie wpadam w euforię bo jakiś cień wyskoczył ... bedzie kreska to zacznę panikować i się cieszyć jednoczenie wtedy :D
OOO to 3mam kciuki może akurat :) czemu myślisz ,że nie ...ja tez nie mam zbytnio jakichś objawów ani nic

Pisze tak bo wiem , że niby się jest na luzie a jednak te myśli same przychodzą .
Ja to jak robiłam testy cokolwiek wyszło to je chowałam i 100 razy zaglądałam czy aby jest Ok ?!

I ciagle tylko jest ta kreska czy nie ma ;) ha ha [emoji85][emoji85][emoji85][emoji86]

U mnie myśle ze nic z tego dlatego , że !
Było by to nie normalne w pierwszym cyklu ;) [emoji44][emoji44]

Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@ovli22 a niech cie zaskoczy w 1 cyklu [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Destino było by super ;)

A ty już wiesz kto tam u ciebie w brzuszku sobie mieszka ? Chłopczyk czy dziewczynka ?;)

@ovli22 powiem Ci ,że nie ma reguły ... czy to pierwszy cykl czy nie jak załapie to będzie :)
Tak zgadzam się jak najbardziej , myśli same przychodzą , bo wiadomo pragnie się dziecka i czeka na ten moment żeby chociaż test był tym pierwszym krokiem... niestety nie wszyscy mają łatwo ;/
dzisiaj siostra mi mówi ,że koleżanka rok młodsza < 17lat > w ciąży yyyyyy i to był pierwszy raz na spróbowanie lol... więc ja nawet nie skomentowałam tego :p usłyszłam tylko tyle rodzicom na razie się nie przyznaje ...

Narazie obstawiaja chlopca. 30 sierpnia sie dowiem bo beda polowkowe

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

To już nie długo będziemy wiedzieć ;)
Jakoś przeczuwam u ciebie chłopczyka !
Ale oczywiście zdrowie maleństwa najważniejszej .

Destino tyle dałaś nadziei , że nawet beznadziejnie wyglądają sprawa ma szanse na sukces ;)

reklama
Dziewczyny jak wy się czujecie po tym sterydzie ?
Bo ja to okropnie ! Bóle głowy , ciężko mi złapać oddech , bóle w klatce piersiowej i czuje tak dziwne parcie na krtań !

Czytałam dzisiaj ulotkę to jest napisane ze encorton przechodzi do łożyska i jest najbardziej niebezpieczny własne w pierwszym semestrze ciąży !
A my właśnie potrzebujemy go od początku .
Co wy o tym myślicie ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry