reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino no właśnie zrobiłam obiad i pranie i idę w drzemkę :)
Poczekamy zobaczymy :) jedynie testy owulacyjne pozytywne i taka kreske chce widzieć na dniach...

Roxie super aby kreseczka ciemniała ;)!
Ja robię test w sobotę !
Ale u mnie pewnie kicha !!!

Nie wierze ci , że jesteś spokojna !! I na luzie !!
Pewnie cały czas myślisz o tym ! Nie ma opcji ze nie !!
[emoji85][emoji85][emoji86][emoji86][emoji86]

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

reklama
@ovli22 oczywiście ,że myślę ...ale jakoś naprawde jestem na luzie :) wiem , jak było w tamtym miesiącu też niby coś świtało i dupa zbita ;/ więc teraz nie wpadam w euforię bo jakiś cień wyskoczył ... bedzie kreska to zacznę panikować i się cieszyć jednoczenie wtedy :D
OOO to 3mam kciuki może akurat :) czemu myślisz ,że nie ...ja tez nie mam zbytnio jakichś objawów ani nic

@ovli22 oczywiście ,że myślę ...ale jakoś naprawde jestem na luzie :) wiem , jak było w tamtym miesiącu też niby coś świtało i dupa zbita ;/ więc teraz nie wpadam w euforię bo jakiś cień wyskoczył ... bedzie kreska to zacznę panikować i się cieszyć jednoczenie wtedy :D
OOO to 3mam kciuki może akurat :) czemu myślisz ,że nie ...ja tez nie mam zbytnio jakichś objawów ani nic

Pisze tak bo wiem , że niby się jest na luzie a jednak te myśli same przychodzą .
Ja to jak robiłam testy cokolwiek wyszło to je chowałam i 100 razy zaglądałam czy aby jest Ok ?!

I ciagle tylko jest ta kreska czy nie ma ;) ha ha [emoji85][emoji85][emoji85][emoji86]

U mnie myśle ze nic z tego dlatego , że !
Było by to nie normalne w pierwszym cyklu ;) [emoji44][emoji44]

Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@ovli22 a niech cie zaskoczy w 1 cyklu [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Destino było by super ;)

A ty już wiesz kto tam u ciebie w brzuszku sobie mieszka ? Chłopczyk czy dziewczynka ?;)

@ovli22 powiem Ci ,że nie ma reguły ... czy to pierwszy cykl czy nie jak załapie to będzie :)
Tak zgadzam się jak najbardziej , myśli same przychodzą , bo wiadomo pragnie się dziecka i czeka na ten moment żeby chociaż test był tym pierwszym krokiem... niestety nie wszyscy mają łatwo ;/
dzisiaj siostra mi mówi ,że koleżanka rok młodsza < 17lat > w ciąży yyyyyy i to był pierwszy raz na spróbowanie lol... więc ja nawet nie skomentowałam tego :p usłyszłam tylko tyle rodzicom na razie się nie przyznaje ...

Narazie obstawiaja chlopca. 30 sierpnia sie dowiem bo beda polowkowe

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

To już nie długo będziemy wiedzieć ;)
Jakoś przeczuwam u ciebie chłopczyka !
Ale oczywiście zdrowie maleństwa najważniejszej .

Destino tyle dałaś nadziei , że nawet beznadziejnie wyglądają sprawa ma szanse na sukces ;)

reklama
Dziewczyny jak wy się czujecie po tym sterydzie ?
Bo ja to okropnie ! Bóle głowy , ciężko mi złapać oddech , bóle w klatce piersiowej i czuje tak dziwne parcie na krtań !

Czytałam dzisiaj ulotkę to jest napisane ze encorton przechodzi do łożyska i jest najbardziej niebezpieczny własne w pierwszym semestrze ciąży !
A my właśnie potrzebujemy go od początku .
Co wy o tym myślicie ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry