reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@agatush @Liluli dziękuję kochane za informacje

@roxie123 rzucam fluidy mnie też takie bladzioszki wychodziły

@misis188 tak czekałam tydzień poprosiłem go żeby szybko na prywatnej wizycie , że staramy się 2 lata itd to jest super człowiek bardzo wyluzowany i taki przychylny człowiekowi miałam laparoskopie i jakieś przedmuchiwanie i plastykę na prawdę było tego dużo jak to powiedział naprawił mnie leżałam jedena noc a pokoje w szpitalu jak w hotelu 2 osobowe z łazienkami. Miałam już wymaz zrobiony bo musi być tam czysto i musiałam isc do anestezjologa też tam zaplaciłam 150 wizyta i anestezjolog nie pamiętam ile. I jeszcze jakieś badania ale je zrobiłam tam odpłatnie i musisz mieć grupę krwi. Mam do niego namiary jak coś

Ps robił mi już 2 zabiegi bo miałam jeszcze konizację szyjki macicy i też z dnia na dzień.

@czarna_mala a może jakaś stymulacja i podrasowanie tego endo nie czekaj zbyt długi z decyzjami bo czas szybko leci a wiesz, że czas wyliczony i czym dłużej się nie udaje tym stres wiekszy. To taka porzeczkowa rada. :)
Na razie sie nie zdecyduje ale bede to miec na uwadze. Musze to z moim.gin skonsultowac i.zaznajomic się wiecej w temacie bo juz raz lekarka odradzila

Jestem z samego rana [emoji4]nie ma jak to testować o 4 rano ale akurat się obudziłam powiem tak nie nastawialam się na nic bo dla mnie za szybko...bede czekać na rozwój sytuacji czy ten cień będzie ciemnial czy nie . Bo coś jest na 2 testach ale to jest bladzioch straszny [emoji4] w zasadzie mnie to nie satysfakcjonuje bo to może być ciąża ale nie musi wiecie jak to z tym testowaniem u mnie wychodzi , musi być faktycznie różowe na białym . Do @ jeszcze trochę więc jutro kolejna próba :) macie zdj bo zaraz bd pisać żebym pokazała hehe chociaż nie bardzo jest co . Ani nie wizir ani nie krecha. Zrobione do lampki bo nie miałam jak [emoji23] na dobra sprawę nie jestem pewna czy ow była 15dnia czy 16go więc ciężko mi też interpretować czy to 9dpo czy 10 : /
1502679092-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Roxie, jest cień!! Super! Teraz niech ciemnieje!
Gdybys zrobiła jakiś porządny bobo test albo doz to byś widziała już sensowniejsza krechę :)
Kupuj i sikam popołudniu doz płytkowy lub bobo płytkowy żółty lub facelle paskowy :)
Kciuki!! Te szklace się oczy musza mówić prawdę!

@bertha robiłam i z allegro i bobo i obydwa wyszły takie cienie nie wiadomo co ;/ jak zwykle z resztą :p dlatego jeszcze nie mam się czym cieszyć ...bardzo bym chciała żeby to była jednak ciąża... ale wiem , że u mnie testy tak wychodzą czasami z cieniami więc żebym sobie robiła nadzieje muszę mieć jasną kreskę :) więc nie nastawiam się ani tak , ani tak ... u innych dziewczyn taki znak pokazuje fasolke a u mnie niekoniecznie w tym problem ;/ i druga sprawa nie mam pojęcia o ow czy była 15 czy 1 czu którego dnia ...wiem tylko tyle że dzisiaj 25dc i cykle 29-30
@Porzeczka1234 łapię wszystkie fluidki :*
@Destino nawet sobie nie moge tego wyobrazić jakie to musi być cudowne uczucie :) cieszę się Twoim szczęściem :)
@czarna_mala zakładamy że ow będzie później :) więc wiesz co robić :)

@roxi123 poczujesz... juz niedlugo. Mysle ze warto pokusic sie o bete, bo w moczu stezenie moze byc mniejsze. A tak pierwasza mialabys za soba a w srode przyrost i moglabys sie cieszyc. Pomysl nad tym. To badanie nie robi sie na czczo wiec mozesz podjechac. Daj sie porwac cieniowi

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tylko u mnie badań nie robią cały dzień a do 10 tylko :/ zobaczę jakie testy beda do środy jak coś to pójdę pojutrze zrobić i już dla spokoju świętego [emoji4] bo jutro święto więc pozamykane

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxi123 z pewnoscia czy bez i tak pozostaje ci uzbroic sie w cierpliwosc i czekac. Nie przemeczaj sie. Spij ile wzezie a fasolka niech sie mocno przytula

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry