czarna_mala
Fanka BB :)
31-32 dniA jak długie masz cykle zazwyczaj?
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
31-32 dniA jak długie masz cykle zazwyczaj?
Na razie sie nie zdecyduje ale bede to miec na uwadze. Musze to z moim.gin skonsultowac i.zaznajomic się wiecej w temacie bo juz raz lekarka odradzila@agatush @Liluli dziękuję kochane za informacje
@roxie123 rzucam fluidy mnie też takie bladzioszki wychodziły
@misis188 tak czekałam tydzień poprosiłem go żeby szybko na prywatnej wizycie , że staramy się 2 lata itd to jest super człowiek bardzo wyluzowany i taki przychylny człowiekowi miałam laparoskopie i jakieś przedmuchiwanie i plastykę na prawdę było tego dużo jak to powiedział naprawił mnie leżałam jedena noc a pokoje w szpitalu jak w hotelu 2 osobowe z łazienkami. Miałam już wymaz zrobiony bo musi być tam czysto i musiałam isc do anestezjologa też tam zaplaciłam 150 wizyta i anestezjolog nie pamiętam ile. I jeszcze jakieś badania ale je zrobiłam tam odpłatnie i musisz mieć grupę krwi. Mam do niego namiary jak coś
Ps robił mi już 2 zabiegi bo miałam jeszcze konizację szyjki macicy i też z dnia na dzień.
@czarna_mala a może jakaś stymulacja i podrasowanie tego endo nie czekaj zbyt długi z decyzjami bo czas szybko leci a wiesz, że czas wyliczony i czym dłużej się nie udaje tym stres wiekszy. To taka porzeczkowa rada.
Jestem z samego rana [emoji4]nie ma jak to testować o 4 rano ale akurat się obudziłam powiem tak nie nastawialam się na nic bo dla mnie za szybko...bede czekać na rozwój sytuacji czy ten cień będzie ciemnial czy nie . Bo coś jest na 2 testach ale to jest bladzioch straszny [emoji4] w zasadzie mnie to nie satysfakcjonuje bo to może być ciąża ale nie musi wiecie jak to z tym testowaniem u mnie wychodzi , musi być faktycznie różowe na białym . Do @ jeszcze trochę więc jutro kolejna próba macie zdj bo zaraz bd pisać żebym pokazała hehe chociaż nie bardzo jest co . Ani nie wizir ani nie krecha. Zrobione do lampki bo nie miałam jak [emoji23] na dobra sprawę nie jestem pewna czy ow była 15dnia czy 16go więc ciężko mi też interpretować czy to 9dpo czy 10 : /
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom