reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@misis188 kochana ja jestem z Katowic i robiłam zabieg u dr Bystrzejewskiego w prywatnym szpitalu ginekologoczno - położniczym na ul. Łubinowa 3 polecam gorąco zobacz już prawie 3 lata i dalej drożne a miałam i plastykę i naprawiane te jajowody można zabieg zrobić na nfz albo prywatnie jeśli na nfz musisz iść na wizyta do do niego w szpitalu czekałam na zabieg tydzień dla mnie jak u @bea25ta in vitro to ostatnia deska ratunku

@kas90 ale tego masz. Mnóstwo moja siostra też ma wór skitrany ale pojadę po to we wrześniu

@roxie123 super kochana niech kreska ciemnieje

@magda1208 a jak u Ciebie?

U nas chłodno miło ale woda mi stoi trochę albo mam zespół cieśni nadgarstka zamowiłam sobie witaminę b6 metylowa bo leczy się to magnezem i witaminą b6. I tu pytanie czy mogę ja brać w tak wysokiej ciąży @nafoczka @Liluli do kiedy brałyście metyle? jako już rozpakowane i bardziej doświadczenie @agatush a ty bierzesz jeszcze bo wiem że też miałaś niską homocysteinę ostatnio bo ja 3,8 i Malina kazał nie brać myślę żeby co 2 dzień bo nie chcę tej syntetycznej brać

reklama
Dzięki kochane [emoji8] daje sobie czas do środy bo dziś 25dc a nie wiem może dopiero 9dpo bo nie mam pojęcia kiedy była ow. Testy coś pokazały ale wiecie ze lubią mi robić psikusa . Będzie jakaś kreska normalna to wtedy pojadę na betę . Ale na razie spokój i opanowanie bo może tak samo to być nic . Czekam dalej [emoji4]

@kas90 o kurczak ale tego jest [emoji23][emoji16] supcio [emoji4]
@anetkruczek kciuki [emoji8]
@magda1208 a Ty ? :)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@misis188 kochana ja jestem z Katowic i robiłam zabieg u dr Bystrzejewskiego w prywatnym szpitalu ginekologoczno - położniczym na ul. Łubinowa 3 polecam gorąco zobacz już prawie 3 lata i dalej drożne a miałam i plastykę i naprawiane te jajowody można zabieg zrobić na nfz albo prywatnie jeśli na nfz musisz iść na wizyta do do niego w szpitalu czekałam na zabieg tydzień dla mnie jak u @bea25ta in vitro to ostatnia deska ratunku

@kas90 ale tego masz. Mnóstwo moja siostra też ma wór skitrany ale pojadę po to we wrześniu

@roxie123 super kochana niech kreska ciemnieje

@magda1208 a jak u Ciebie?

U nas chłodno miło ale woda mi stoi trochę albo mam zespół cieśni nadgarstka zamowiłam sobie witaminę b6 metylowa bo leczy się to magnezem i witaminą b6. I tu pytanie czy mogę ja brać w tak wysokiej ciąży @nafoczka @Liluli do kiedy brałyście metyle? jako już rozpakowane i bardziej doświadczenie @agatush a ty bierzesz jeszcze bo wiem że też miałaś niską homocysteinę ostatnio bo ja 3,8 i Malina kazał nie brać myślę żeby co 2 dzień bo nie chcę tej syntetycznej brać
Kochana ja biorę metyle cały czas :-*

@roxie123 ja też widzę cień... Testuj jutro z bobotestem :-D

Ostatnia edycja:
@roxie123 trzymam kciuki [emoji110]
@magda1208 [emoji8]

Moje endo drwi sobie ze mnie...w 15dc ma zaledwie 3mm...nie wiem czy mam się śmiać czy płakać. Na pocieszenie jest fakt, że owu albo będzie późna albo jej w ogóle nie będzie, bo pęcherzyk ma 12mm...

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@agatush @Liluli dziękuję kochane za informacje

@roxie123 rzucam fluidy mnie też takie bladzioszki wychodziły

@misis188 tak czekałam tydzień poprosiłem go żeby szybko na prywatnej wizycie , że staramy się 2 lata itd to jest super człowiek bardzo wyluzowany i taki przychylny człowiekowi miałam laparoskopie i jakieś przedmuchiwanie i plastykę na prawdę było tego dużo jak to powiedział naprawił mnie leżałam jedena noc a pokoje w szpitalu jak w hotelu 2 osobowe z łazienkami. Miałam już wymaz zrobiony bo musi być tam czysto i musiałam isc do anestezjologa też tam zaplaciłam 150 wizyta i anestezjolog nie pamiętam ile. I jeszcze jakieś badania ale je zrobiłam tam odpłatnie i musisz mieć grupę krwi. Mam do niego namiary jak coś

Ps robił mi już 2 zabiegi bo miałam jeszcze konizację szyjki macicy i też z dnia na dzień.

@czarna_mala a może jakaś stymulacja i podrasowanie tego endo nie czekaj zbyt długi z decyzjami bo czas szybko leci a wiesz, że czas wyliczony i czym dłużej się nie udaje tym stres wiekszy. To taka porzeczkowa rada. :)

Ostatnia edycja:
reklama
@roxie123 trzymam kciuki [emoji110]
@magda1208 [emoji8]

Moje endo drwi sobie ze mnie...w 15dc ma zaledwie 3mm...nie wiem czy mam się śmiać czy płakać. Na pocieszenie jest fakt, że owu albo będzie późna albo jej w ogóle nie będzie, bo pęcherzyk ma 12mm...

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

A jak długie masz cykle zazwyczaj?

Do góry