reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@misis188 kochana ja jestem z Katowic i robiłam zabieg u dr Bystrzejewskiego w prywatnym szpitalu ginekologoczno - położniczym na ul. Łubinowa 3 polecam gorąco zobacz już prawie 3 lata i dalej drożne a miałam i plastykę i naprawiane te jajowody można zabieg zrobić na nfz albo prywatnie jeśli na nfz musisz iść na wizyta do do niego w szpitalu czekałam na zabieg tydzień dla mnie jak u @bea25ta in vitro to ostatnia deska ratunku

@kas90 ale tego masz. Mnóstwo moja siostra też ma wór skitrany ale pojadę po to we wrześniu

@roxie123 super kochana niech kreska ciemnieje

@magda1208 a jak u Ciebie?

U nas chłodno miło ale woda mi stoi trochę albo mam zespół cieśni nadgarstka zamowiłam sobie witaminę b6 metylowa bo leczy się to magnezem i witaminą b6. I tu pytanie czy mogę ja brać w tak wysokiej ciąży @nafoczka @Liluli do kiedy brałyście metyle? jako już rozpakowane i bardziej doświadczenie @agatush a ty bierzesz jeszcze bo wiem że też miałaś niską homocysteinę ostatnio bo ja 3,8 i Malina kazał nie brać myślę żeby co 2 dzień bo nie chcę tej syntetycznej brać

reklama
Dzięki kochane [emoji8] daje sobie czas do środy bo dziś 25dc a nie wiem może dopiero 9dpo bo nie mam pojęcia kiedy była ow. Testy coś pokazały ale wiecie ze lubią mi robić psikusa . Będzie jakaś kreska normalna to wtedy pojadę na betę . Ale na razie spokój i opanowanie bo może tak samo to być nic . Czekam dalej [emoji4]

@kas90 o kurczak ale tego jest [emoji23][emoji16] supcio [emoji4]
@anetkruczek kciuki [emoji8]
@magda1208 a Ty ? :)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@misis188 kochana ja jestem z Katowic i robiłam zabieg u dr Bystrzejewskiego w prywatnym szpitalu ginekologoczno - położniczym na ul. Łubinowa 3 polecam gorąco zobacz już prawie 3 lata i dalej drożne a miałam i plastykę i naprawiane te jajowody można zabieg zrobić na nfz albo prywatnie jeśli na nfz musisz iść na wizyta do do niego w szpitalu czekałam na zabieg tydzień dla mnie jak u @bea25ta in vitro to ostatnia deska ratunku

@kas90 ale tego masz. Mnóstwo moja siostra też ma wór skitrany ale pojadę po to we wrześniu

@roxie123 super kochana niech kreska ciemnieje

@magda1208 a jak u Ciebie?

U nas chłodno miło ale woda mi stoi trochę albo mam zespół cieśni nadgarstka zamowiłam sobie witaminę b6 metylowa bo leczy się to magnezem i witaminą b6. I tu pytanie czy mogę ja brać w tak wysokiej ciąży @nafoczka @Liluli do kiedy brałyście metyle? jako już rozpakowane i bardziej doświadczenie @agatush a ty bierzesz jeszcze bo wiem że też miałaś niską homocysteinę ostatnio bo ja 3,8 i Malina kazał nie brać myślę żeby co 2 dzień bo nie chcę tej syntetycznej brać
Kochana ja biorę metyle cały czas :-*

@roxie123 ja też widzę cień... Testuj jutro z bobotestem :-D

Ostatnia edycja:
@roxie123 trzymam kciuki [emoji110]
@magda1208 [emoji8]

Moje endo drwi sobie ze mnie...w 15dc ma zaledwie 3mm...nie wiem czy mam się śmiać czy płakać. Na pocieszenie jest fakt, że owu albo będzie późna albo jej w ogóle nie będzie, bo pęcherzyk ma 12mm...

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@agatush @Liluli dziękuję kochane za informacje

@roxie123 rzucam fluidy mnie też takie bladzioszki wychodziły

@misis188 tak czekałam tydzień poprosiłem go żeby szybko na prywatnej wizycie , że staramy się 2 lata itd to jest super człowiek bardzo wyluzowany i taki przychylny człowiekowi miałam laparoskopie i jakieś przedmuchiwanie i plastykę na prawdę było tego dużo jak to powiedział naprawił mnie leżałam jedena noc a pokoje w szpitalu jak w hotelu 2 osobowe z łazienkami. Miałam już wymaz zrobiony bo musi być tam czysto i musiałam isc do anestezjologa też tam zaplaciłam 150 wizyta i anestezjolog nie pamiętam ile. I jeszcze jakieś badania ale je zrobiłam tam odpłatnie i musisz mieć grupę krwi. Mam do niego namiary jak coś

Ps robił mi już 2 zabiegi bo miałam jeszcze konizację szyjki macicy i też z dnia na dzień.

@czarna_mala a może jakaś stymulacja i podrasowanie tego endo nie czekaj zbyt długi z decyzjami bo czas szybko leci a wiesz, że czas wyliczony i czym dłużej się nie udaje tym stres wiekszy. To taka porzeczkowa rada. :)

Ostatnia edycja:
reklama
@roxie123 trzymam kciuki [emoji110]
@magda1208 [emoji8]

Moje endo drwi sobie ze mnie...w 15dc ma zaledwie 3mm...nie wiem czy mam się śmiać czy płakać. Na pocieszenie jest fakt, że owu albo będzie późna albo jej w ogóle nie będzie, bo pęcherzyk ma 12mm...

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

A jak długie masz cykle zazwyczaj?

Do góry