Porzeczka1234
Fanka BB :)
@misis188 kochana ja jestem z Katowic i robiłam zabieg u dr Bystrzejewskiego w prywatnym szpitalu ginekologoczno - położniczym na ul. Łubinowa 3 polecam gorąco zobacz już prawie 3 lata i dalej drożne a miałam i plastykę i naprawiane te jajowody można zabieg zrobić na nfz albo prywatnie jeśli na nfz musisz iść na wizyta do do niego w szpitalu czekałam na zabieg tydzień dla mnie jak u @bea25ta in vitro to ostatnia deska ratunku
@kas90 ale tego masz. Mnóstwo moja siostra też ma wór skitrany ale pojadę po to we wrześniu
@roxie123 super kochana niech kreska ciemnieje
@magda1208 a jak u Ciebie?
U nas chłodno miło ale woda mi stoi trochę albo mam zespół cieśni nadgarstka zamowiłam sobie witaminę b6 metylowa bo leczy się to magnezem i witaminą b6. I tu pytanie czy mogę ja brać w tak wysokiej ciąży @nafoczka @Liluli do kiedy brałyście metyle? jako już rozpakowane i bardziej doświadczenie @agatush a ty bierzesz jeszcze bo wiem że też miałaś niską homocysteinę ostatnio bo ja 3,8 i Malina kazał nie brać myślę żeby co 2 dzień bo nie chcę tej syntetycznej brać
@kas90 ale tego masz. Mnóstwo moja siostra też ma wór skitrany ale pojadę po to we wrześniu
@roxie123 super kochana niech kreska ciemnieje
@magda1208 a jak u Ciebie?
U nas chłodno miło ale woda mi stoi trochę albo mam zespół cieśni nadgarstka zamowiłam sobie witaminę b6 metylowa bo leczy się to magnezem i witaminą b6. I tu pytanie czy mogę ja brać w tak wysokiej ciąży @nafoczka @Liluli do kiedy brałyście metyle? jako już rozpakowane i bardziej doświadczenie @agatush a ty bierzesz jeszcze bo wiem że też miałaś niską homocysteinę ostatnio bo ja 3,8 i Malina kazał nie brać myślę żeby co 2 dzień bo nie chcę tej syntetycznej brać