Nic kochana nie przekrecilas, no chyba ze to ze było 78 ale to i tak nic nie zmienia do szczepień :*@kas90 z tego co pamiętam to nasza matka @nafoczka miała mrl coś 87% też bym się nie szczepiła z takim. Foczko popraw jak coś zamieszałam.
@misis188 wiesz ja myślę że ten mrl spada bo nasz organizm wraca do stanu sprzed szczepień. Dlatego mam wątpliwości czy to aż taki duża ingerencja w organizm. Chodź miałam duże wątpliwości i więcej pytań bez odpowiedz przed szczepieniami co robić ale dziecko też chciałam......Mam wszystkie wyniki przed ciąży w trakcie w 8 tygodniu i 21 tygodniu jeśli szczęśliwie urodzę na pewno je sobie porównam i wrzucę tutaj jako ciekawostkę teraz się boję
reklama
roxie123
Fanka BB :)
@magda1208 dziekuje :* ale chyba jednak nic z tego ...
A bardzo chcialam wierzyć że się udało ... zobaczymy do @ jeszcze tydzień
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
A bardzo chcialam wierzyć że się udało ... zobaczymy do @ jeszcze tydzień
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Po 600 cos te maxi cosi. Ale uzywane ok.150-200, wiec moze cos znajdę niezniszczonego. Nie wiem tylko czy mój peugeot 206 ma te isofixy, bo teraz wyczytałam ze to w aucie musi być. A nowe auto kupujemy dla mnie dopiero w przyszłym roku.@kas90 Wiesz ja myślę że lepszy cybex tak mi kolega męża doradzał i 3 kolezanki ja bym chciała ten isofix ale to dość drogo wychodzi ale podobno jest super wygodne w użytkowaniu i bardzo bezpieczne. Ile maxi cosi kosztuje? Ten cybex widziałem 499 zł był w promocji ale na tym się nie mogłam skupić bo facet gadał o wózkach 1,5 godziny i miałam dość bo było ciepło. Ale dobrze że jedziecie cenowo i technicznie się zapoznasz i w domu przemyslisz za i przeciw. Dla mnie tez ważne bezpieczeństwo w samochodzie dużo jeździmy z mężem
Spojrzałam na neta 699 zł ? Cybex ma budkę możesz wpiać do wózka i iść na zakupy np czy słońce czy śnieg
@roxie123 a ja nie mam nic w domu słodkiego a jezyk wiesz gdzie? Haha
Wózek kupilismy tylko wymienię całą wyściólkę gondoli, zeby była nowiutka i przyjemna. Za 50 zl na allegro widzialam i dziś zamówię.
Tak, znów nie śpię
czarna_mala
O tej porze bobosexy?
@Porzeczka1234, nie mam co robic nad ranem wiec czytam. Podobala by mi sie opcja maxi cosi baza familly fix (o ile mam w aucie isofix). Do tego pasuje fotelik pebble, a potem kolejny fotelik pearl do okolo 4 lat (18 kg). Wiec baza dlugo wykorzystana.
NA olx fotelik https://www.olx.pl/i2/oferta/fotelik-maxi-cosi-pebble-CID88-IDh50WT.html#:0631c6cc40
@Porzeczka1234, nie mam co robic nad ranem wiec czytam. Podobala by mi sie opcja maxi cosi baza familly fix (o ile mam w aucie isofix). Do tego pasuje fotelik pebble, a potem kolejny fotelik pearl do okolo 4 lat (18 kg). Wiec baza dlugo wykorzystana.
NA olx fotelik https://www.olx.pl/i2/oferta/fotelik-maxi-cosi-pebble-CID88-IDh50WT.html#:0631c6cc40
Porzeczka1234
@kas90 witaj ja właśnie się obudziłam bo glodna jestem wczoraj palce jak serdelki miałam ale tylko u rąk dziś pada ale wspaniale. Zaraz obejrzę twoje cuda bo mąż jeszcze śpi ja właśnie boję się kupić używany fotelik. A wózek jaki kupiliście macie już w domu?
Czyli jeden z tych o których wczoraj rozmawialiśmy muszę nad tym.podumać pokazać mężowi bo on sprawdza te atesty opinie itd zajmuje się fotelikiem haha
Czyli jeden z tych o których wczoraj rozmawialiśmy muszę nad tym.podumać pokazać mężowi bo on sprawdza te atesty opinie itd zajmuje się fotelikiem haha
Umówilam się na oglądanie tego fotelika dzis.Jak boisz sie uzywanego, to kup nowy kochana. Nas niby stac na nowy, ale lubię oszczędności jak kupie na olx to wyjdzie z 200 za fotelik i z 300- 400 baza, czyli polowę taniej. A wolę tak niz byle jakie a nowe nosidelko.@kas90 witaj ja właśnie się obudziłam bo glodna jestem wczoraj palce jak serdelki miałam ale tylko u rąk dziś pada ale wspaniale. Zaraz obejrzę twoje cuda bo mąż jeszcze śpi ja właśnie boję się kupić używany fotelik. A wózek jaki kupiliście macie już w domu?
Nie mam wozka, u tesciow zostawilismy, bo mają sporo miejsca. Wozek jest jeszcze na gwarancji, ten kolor:
I kupuję takie wypelnienie: Link do: WKŁAD DO GONDOLI + MATERACYK wzory KOLEKCJA 2017
I Zwykłe biale: Link do: WKŁAD DO GONDOLI dwustronny + MATERACYK bawełna 6k
Załączniki
Funia90
Hej dziewczynki pozdrowienia znad zimnego morza[emoji16]ochladzamy sie[emoji5]
@kas90 pebble jest o tyle fajny ,ze jesli Ty nie masz isofixa (tak jak ja ) a M ma to mozesz go tez montowac na pas[emoji4]
I jeszcze raz Ci napisze ,ze jakbys kupowala uzywany to sto razy sie upewnij czy nie bral udzialu w jakiejkolwiek stluczce[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@kas90 pebble jest o tyle fajny ,ze jesli Ty nie masz isofixa (tak jak ja ) a M ma to mozesz go tez montowac na pas[emoji4]
I jeszcze raz Ci napisze ,ze jakbys kupowala uzywany to sto razy sie upewnij czy nie bral udzialu w jakiejkolwiek stluczce[emoji4]
reklama
Tak wiem, dzięki za radę:*Hej dziewczynki pozdrowienia znad zimnego morza[emoji16]ochladzamy sie[emoji5]
U nas leje od rana, cudownie <3
Odpoczywajcie!
Podziel się: