reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@kas90 Wiesz ja myślę że lepszy cybex tak mi kolega męża doradzał i 3 kolezanki ja bym chciała ten isofix ale to dość drogo wychodzi ale podobno jest super wygodne w użytkowaniu i bardzo bezpieczne. Ile maxi cosi kosztuje? Ten cybex widziałem 499 zł był w promocji ale na tym się nie mogłam skupić bo facet gadał o wózkach 1,5 godziny i miałam dość bo było ciepło. Ale dobrze że jedziecie cenowo i technicznie się zapoznasz i w domu przemyslisz za i przeciw. Dla mnie tez ważne bezpieczeństwo w samochodzie dużo jeździmy z mężem
Spojrzałam na neta 699 zł ? Cybex ma budkę możesz wpiać do wózka i iść na zakupy np czy słońce czy śnieg

@roxie123 a ja nie mam nic w domu słodkiego a jezyk wiesz gdzie? Haha

reklama
@kas90 maxi cosi peblle kosztuje 699 zl a baza isofix chyba 750 jak dobrze pamietam.
Ja wlasnie na niego bede chyba polowac,jak bedziesz chciala uzywany to musisz miec pewnosc,ze nie bral udzialu w stluczce i dokladnie go sprawdzic.
Ps przy maxi cosi moge sprobowac sie dowiedziec czy uda mi sie go taniej zalatwic tez dla ciebie bo ja bede miala taniej[emoji4]
Jak bedziesz pewna na 100% to daj mi znac a zapytam

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cybex tez bardzo bezpieczny i ladny wizualnie,troszke ciezszy niz maxi cosi ,tez sie jeszcze bede zastanawiac[emoji4]

Ufff jak gorąco posiedziałam z nogami w basenie , niestety nie wygonie mi chce leżeć mała mi wkłada nogę opiera na szyjce lub jajnikach i daje znać matka idź się kładź.

@roxie123 masz racje rozruszaj to forum bo jakiś przestój się zrobił. rozumiem ,że upały, że może się nie chciec to weźcie zimną kompiel zawołajcie mężów i się nie zgrzejecie ;p.

Ja byłam dziś zamówić okna na wymiane . Babka sprzedająca gorsza gadula niż ja chyba 2 h u niej siedziałam. Od słowa do słowa pochwaliłam jej się ciążą ,powiedziałam o poronieniu ona mówi że się stara od 2 lat. Kobieta ma 45 lat więc same wiecie róznie z tymi szansami ,ale dałam jej rozpiskę leków jakie bierzemy co i kiedy na śluz więc może akurat. Z racji wieku nie chce iść na zabiegi sprawdzenia drożności bo jej po prostu głupio. Ochuchałam ją , wysciskałyśmy się na koniec ( pomijam fakt ,że dostałam rabat :D) i mówiłam że za rok jak przyjdę po reszte okien ma jej tu nie być tylko na L4

@roxie123 Kochana trzymam kciuki za pozytywny cykl oby był dla ciebie szczęśliwy.
@marzycielka81 Tobie również życzę dwóch kreseczek.
@Porzeczka1234 Nic ciekawego. Odpoczęłam trochę nad morzem .
@burczuś @Funia90 Miłego wypoczynku.
@bertha@Dżoł Wam również życzę wytrwałości w dążeniu do upragnionego celu.
@mała79@Czarna_mała Za was dziewczyny również zaciśnięte kciuki.
@susana@Agatush Zazdroszczę pozytywnie jesteście już na końcu drogi nie długo będziecie tulić swoje małe szczęścia.
Pozdrawiam całą resztę.

reklama
Magda1208, kiedy testujesz??
Btw, czy 1208 oznacza może datę twoich urodzin, czyli 12.08, jutro???

Do góry