reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@kas90 foteliki maxi cosi,ja chyba zdecyduje sie na pebble jest dosc lekki ,ew cabriofix chyba jest tanszy.
Be safe izi go ale nie wiem jaki konkretnie model,z baza isofix dobrze wychodzi cenowo
Albo cybexy tak jak pisze porzeczka [emoji4]

@roxie123 u mnie dzien lub kilka dni przed testem ciazowym owulacyjny byl typowo pozytyw[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny o co chodzi z tymi testami owulacyjnymi ?
Co wy sobie robicie je żeby potwierdzić ciąże ?

@ovli22 jak się nie robi wcześniej to nie ma się czym sugerować ... ja w tamtym miesiącu robiłam i po ow już miałam niewidoczna kreseczke a teraz mam pozytyw w zasadzie i mnie to zdziwiło . Ale nie ma reguły :) można się tylko łudzić , że test ciążowy też będzie pozytywny ...
@Funia90 to zobaczymy jak będzie u mnie :)

@ovli22 u mnie tez tak bylo jak i roxie[emoji4]
Poprostu hormon ciazowy jest podobny chemicznie do lh i stad u niektorych wykrywa ,u mnie na prawde[emoji1]

@kas90 to przepraszam źle zrozumiałam.

@roxie123 ja mam chłodnik też z ziemniaczkami ale z koprem i do tego jajeczko sadzone. Ps ten test mhhh moze coś oznacza u mnie było na odwrót zrobiłam owulacyjny i negatyw z lekka kreską załamka na drugi dzień ciążowy i była tam ledwo widoczna ale była :)

@marzycielka81 może brak objawów to też jakiś objaw oby. U mnie nie było w ogóle objawów nawet piersi zawiódły :p. Dla synka dużo zdrowia
Współczuję bo ja puchne po wszystkim bzyczącym ale puchnę przez duze P że muszę na pogotowie szybko

@kas90 jak dziś zyjesz u nas 36 płakaći się chce byłam po zakupy o 8 i w domu resztę czasu spędziłam z przyjacielem wiatrakiem. Kasiu polecam fotelix cybex w testach super wychodzi jesli chodzi o bezpieczeństwo zobacz sobie opinie na necie. Jedyna wada trochę ciezki i drogi chociaż nie wiem jakie sa ceny innych marek
Reszta ciężarówek jak u Was?

Umieram z upału, chociaż w mieszkaniu nienajgorzej 26,5 st.

Myślisz, że cybex lepszy niz maxi cosi pebble? Bo nad nim się zastanawiałam, jak czytałam rankingi. No i nie wiem jaki sposó montowania wybrac?? Zupełnie się na tym nie znam. Wolę kupić porządny fotelik a nawet używany, niż nowy badziew bez atestu.

reklama
@Porzeczka1234 ja wiem że błąd [emoji23][emoji23][emoji23] ale Internety też tak piszą [emoji39]
1502456778-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry