reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@roxie123 Nie tracimy nadziei jest jeszcze trochę czasu . Ten cykl musi być twój.
@bertha Tak to data moich urodzin u mnie biel więc chyba kolejny cykl stracony. Mam mieć sprawdzaną drożność trochę się stresuję. Osobiście uważam , że szczepienia w moim przypadku rozregulowały organizm. Co zrobić pozostaje czekać i wierzyć , że kiedyś się uda.
@anetkruczek Będzie dobrze.
@Destino Super wieści.
Zatem spełnienia ♡

Madziu, pomyślności mimo wszystko:D Składamy Ci teraz, coby się szybciej to największe marzenie spełniło <3

@nafoczka, ty dzielna mamo:*

@Destino, cudnie:*
@pixi.nova, moje leki przeczytasz dokładnie na wątku nafoczki (link na poprzedniej stronie), to nie będę się tutaj rozwodzić.

Dobrej nocki, obym spała :p

@anetkruczek musi byc dobrze[emoji5]ale wiem co przezywasz[emoji4]
Ps ja do dzis nie jestem spokojna,czekam na ruchy a tu lozysko na przedniej scianie[emoji19]

@nafoczka faktycznie przy dwojce szkrabow to wyzwanie ale tez radosc ,w koncu tego sie chcialo,trzeba tylko dobrze zorganizowac im czas[emoji5]jedziecie nad balaton?
@pixi.nova ja biore acard rano,clexane wieczorem,taka kolejnosc mi odpowiada bo zastrzyki robi mi M[emoji4]a wieczorem zawsze jest.
Clexane u mnie od testu ,acard z miesiac przed zaczelam brac.
Z acardem bralam reszte lekow,wit
Dha i epa zaczelam brac od 13 tygodnia.

@magda1208 wszystkiego najlepszego kochana[emoji5]przede wszystkim dwoch tlustych kreseczek ,ktore zamienia sie w rozowego bobaska[emoji8][emoji8][emoji8]
Hmm teraz doczytalam ,ze urodziny masz w grudniu hehe takze zyczonka na grudzien juz masz ode mnie[emoji38][emoji23]skoro naklepalam to czytaj[emoji12]

@Destino cudowne wiesci i kochana to sie juz nie zmieni ,bedzie tylko wazyc coraz wiecej ten wasz okruszek[emoji8]

My dzis pospacerowalismy,nie bylo slonca ale tez nie padalo[emoji4]
Odpoczywam od tych naszych slaskich upalow[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny byłam dziś u immunologa. Po szczepieniach allo mlr-y wzrosły do porawie 60% a trochę ponad 3 miesiące później spadły o połowę. Muszę zrobić jedno doszczepienie i pytałam doktora o encorton. Dr nie zaleca encortonu ze szczepieniami że mogą hamować ich działanie i że nie ma udowodnionej skuteczności jego i już sama nie wiem;( jedni polecają, inni odradzają. Mam jeszce jeden zarodek i nie chcę sobie pluć w twarz że gdybym wzięła to to może by się udało albo w drugą stronę, że może gdybym nie wzięła tego to by się udało... A wy brałyście encorton po szczepieniach? U nas dziewczyny na forum dot. in vitro piszą że bez encortonu nie podchodzą do transferu... Już sama nie wiem;(

@misis188 ja jestem po szczepienich i brałam encorton do 20 tygodnia. Leczę się u Maliny.

@nafoczka dzielna mama jesteś

@Funia90 dobrze że wszystko w porządku bo te biedne dziewczynki harcerki co zgineły nawet nie chcę myśleć co Ci rodzice przeżywają. A mojej siostry córka też na obozie harcerskim ale nie śpią w namiotach.

@magda1208 haha no to ja z życzeniami poczekam na grudzień

@Destino ❤❤❤❤

@pixi.nova mnie moja lokalna gin mówi, że wszystko wieczorem a malina mówi, że mogę rano albo wieczorem albo tak jak robię rano acard wieczorem fraxiparina nie ma to kompletnie znaczenia . Acard nie polecają rano żeby żołądka sobie nie zniszczyć takie uzasadnienie usłyszał mnie wystarczy

Przepraszam że nie odniosę się do reszty postów robimy ten pokój i do tego wyprzatamy co nie potrzebne itd i zrobiłam faszerowane pomidory i jeszcze sernik na zimno bo jutro mamy 6 rocznicę ślubu . Padam bolą mnie stopy kręgosłup wszystko. Dobranoc @kas90 ty też spij

reklama
Do góry