reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej dziewczynki :* ale się cieszę że wy już na tym etapie jesteście że foteliki wybieracie :D to cudownie że ciąże dobrze się rozwijają i w końcu jest czas na same przyjemności :D
Ja przepraszam że nic nie piszę ale ze strachu siedzę w krzakach w czwartek zaczęłam 8 tydzień i we wtorek mam wizytę jak dotrwam bez zawału to będzie mój osobisty sukces :D nie wiem po kim przejęłam brzuszek ale charakterem nadaję się do motylka :D panikuję co chwilę a i zastanawiam się czy urodziła czy ktoś coś wie :D ? tak samo zastanawiam się co u @nevergiveup odezwij się dziewczyno :)
Ja z racji tego że mam jedno dziecko i foteliki mam trzy to mogłabym doradzić tyle że isofix jest super ponieważ jak jest w samochodzie to fotelik na 100% będzie pasował tzn nie będzie się huśtał na wszystkie strony :) mnie osobiście teraz podoba się fotelik obrotowy uważam że to niesamowita wygoda :D Link do: Przegląd fotelików Coletto i wskazówki na co zwrócić uwagę wybierając fotelik do samochodu | Dziecięce Inspiracje

jak będzie mi dane to pewnie kupię tego typu :D
Link do: Mutsy EVO NOMAD/INDUSTRIAL Wózek Wielofunkcyjny z opcją 3w1

wózek :D widziałam go w akcji i uważam że jest niezły :D

A zdjęcie to mój obecny jedyny wózek górski marzenie męża teraz potrzebuję spełnić swoje :D

Załączniki

• 2.JPG
    2.JPG
    193,9 KB · Wyświetleń: 86
reklama
Dziewczynki nadrabiam forum tzn. bardzo chciałam ale maly się już budzi :)
u mnie teraz ogrom spraw i bardzo ale to bardzo was zaniedbuje. Mąż dzielnie zajmuje się chłopakami a raczej dzielnie zostawia małego teściowej i nie obchodzi go czy ona chce czy nie :) jak wracam z pracy o 16tej to już prawie w drzwiach go dostaje i tak z nim potem gotuje moim chłopakom, spaceruje, sprzątam itp. O 21szej klade go spać a o 21.05 śpie ja bo o 5 wstaje. Może kiedyś uda mi się was doczytać ;) póki co tylko tyle odpowiadam :) ale pamiętam o was wszystkich :)

@pixi.nova ja po stymulacji też miałam bardzo bolesne owulacje a o sex wtedy nie pytaj ;)
@iveo NK 12% wydaje mi się, że są nie takie złe. Ja miałam 17% i nikt poza forum na to nie zwracał uwagi :)
@Destino wspaniale wiadomości ♡

@Destino super wiadomosc☺ Mam nadzieję że u innych dziewczyn też ok.
Matulkaa miała mieć wizytę?
@nafoczka są jakieś 2 rodzaje NK i te 12 % to się nie przejmuje ale po 2 h mam ponad normę
Ja wyjeżdżam na wakacje a po nich rozpoczynam pewnie szczepienia przynajmniej terminy umówione...

Cd.
@iveo ja też brałam colostrum (z iherb) bo dok P polecal
@marzycielka81 dużo zdrówka dla małego :*
@roxie123 kciuki za testowanie trzymam bardzo mocno! Dużo białego śluzu to pozytywny objaw :*
@anetkruczek 8 tydzień wow jak to zlecialo :) wierzę że wszystko jest w porządku
@podbijam: @nevergiveup odezwij się !
@bea25ta zawsze wiedziałam że potrafisz walczyć o swoje ;) ale swoją uważam ze dobrze tak czasem komuś powiedzieć ze nie jest w tym wszystkim sam
@Funia90 wypoczywaj i ciesz chwila, niedługo wszystko się zmieni. My za kilka dni jedziemy na Węgry ale dla nas to już jest nie wycieczka a wyzwanie :)
@kas90 @agatush @susana

Ps dobrze ze dziś nie piszecie tyle co wczoraj to już przeczytałam
A wszystkim nowym koleżankom polecam temat z naszym leczeniem (szkoda tylko że nie ma teraz chętnych do uzupełniania tego tematu lub tego o staraczkach bo wielu dziewczynom pomógł! :( może jednak któraś się skusi i tematy nie umrą śmiercią przez zapomnienie!
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg
Link do: "Staraczki" lista oraz historia
A z ciekawości wam napisze jak Wikus znosi rozstanie, otóż chyba dobrze choć ostatnio gdy wrocilam z pracy i wzielam go na ręce to się rozplakal i uciekł do tatusia, tak jak reaguje na obce osoby..

Dziewczyny mam znowu małe pytanko do Was doświadczonych koleżanek :p:p Wiem, że temat wiele razy wałkowany ale jednak podpytam ;)
Kiedy bierzecie acard a kiedy clexane? Rano, wieczorem? Równe odstępy godzinowe? Czy brałyście przed pozytywnym testem clexane czy dopiero po?
Jak wtedy z metylami i innymi godzinowo? Czy bierzecie jakieś kwasy omega czy tym podobne?
@nafoczka Wiesz mi się takie coś pierwszy raz zdarzyło, tzn. od kiedy biorę gluckophage bardzo czuje owulację, ale teraz to już w ogóle.. Ból, że nie szło się ruszać, ale owulacja potwierdzona, że była ;)
Dużo odpoczynku dla was na ten długi weekend! :D:D

Ostatnia edycja:
@nafoczka wroce do domu w przyszlym tygodniu to sprobuje uzupelnic. Uwazam ze kazda historia dobra, bo kazdy cos od kazdego wyniesie. Mi tez watek o przebiegu ciazy duzo dal, byl czas ze codziennie czytalam leki, dawki i uczylam sie jak mam to wszystko ulozyc. Dziekuje ze wlozylyscie tyle wysilku w to, by go stworzyc i rozbudowywac o kolejna historie

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@roxie123 Nie tracimy nadziei jest jeszcze trochę czasu . Ten cykl musi być twój.
@bertha Tak to data moich urodzin u mnie biel więc chyba kolejny cykl stracony. Mam mieć sprawdzaną drożność trochę się stresuję. Osobiście uważam , że szczepienia w moim przypadku rozregulowały organizm. Co zrobić pozostaje czekać i wierzyć , że kiedyś się uda.
@anetkruczek Będzie dobrze.
@Destino Super wieści.

Do góry