reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@anetkruczek no heeej :* :* :* jak tam ? :D bo ja zrobiłam barszczyk i pranie i lenistwo się odzywa teraz :)

Ooo barszczyk ! Uwielbiam !

Ja jeszcE w pracy do 3 ;)

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

reklama
@ovli22 taka dawka dla homocysteiny :D ale robiłam zabielany z ziemniaczkami :)

Taki właśnie uwielbiam !
Tylko ze ja robię osobno ziemniaczki z cebulka ( której nie lubię ) ale tak dla smaku ha ha

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@kas90 z tego co pamiętam to nasza matka :D @nafoczka miała mrl coś 87% też bym się nie szczepiła z takim. Foczko popraw jak coś zamieszałam.

@misis188 wiesz ja myślę że ten mrl spada bo nasz organizm wraca do stanu sprzed szczepień. Dlatego mam wątpliwości czy to aż taki duża ingerencja w organizm. Chodź miałam duże wątpliwości i więcej pytań bez odpowiedz przed szczepieniami co robić ale dziecko też chciałam......Mam wszystkie wyniki przed ciąży w trakcie w 8 tygodniu i 21 tygodniu jeśli szczęśliwie urodzę na pewno je sobie porównam i wrzucę tutaj jako ciekawostkę teraz się boję
Chodziło mi nie o allo, ale o to, że mimo, że się nie szczepiła, też długo się starała, więc może nie być związku ze szczepieniami i problemami z zajściem.

@roxie123, jak zobaczyłam, to myślałam, że to ciążowy :p
Testami owu po owu się nie sugeruj. Mnie też po owu długo wychodziły pozytywne. Wstaw we wtorek taki tylko ciążowy:D

Ja jadę dziś oglądać wózek, taki, tylko, że szary Link do: Wózki dziecięce BEBETTO - Nowoczesne wózki dziecięce - Producent wózków dziecięcych - - HOLLAND

a fotelik chcemy kupić osobno, jakiś porządniejszy z atestem.

@kas90 to przepraszam źle zrozumiałam.

@roxie123 ja mam chłodnik też z ziemniaczkami ale z koprem i do tego jajeczko sadzone. Ps ten test mhhh moze coś oznacza u mnie było na odwrót zrobiłam owulacyjny i negatyw z lekka kreską załamka na drugi dzień ciążowy i była tam ledwo widoczna ale była :)

@marzycielka81 może brak objawów to też jakiś objaw oby. U mnie nie było w ogóle objawów nawet piersi zawiódły :p. Dla synka dużo zdrowia
Współczuję bo ja puchne po wszystkim bzyczącym ale puchnę przez duze P że muszę na pogotowie szybko

@kas90 jak dziś zyjesz u nas 36 płakaći się chce byłam po zakupy o 8 i w domu resztę czasu spędziłam z przyjacielem wiatrakiem. Kasiu polecam fotelix cybex w testach super wychodzi jesli chodzi o bezpieczeństwo zobacz sobie opinie na necie. Jedyna wada trochę ciezki i drogi chociaż nie wiem jakie sa ceny innych marek
Reszta ciężarówek jak u Was?

W imieniu mojego babelka dziekuje. U niego skaza bialkowa. Dalam sie mamowic pediatrze na zmiane mleka. W
Z drugiej strony ciesze sie, ze nic wiecej. Jutro wyprawiamy mu urodziny i bylby bardzo zawiedziony, ze jego najlepszy kolega nie przyjdzie.

Ja tez upalow juz mam dosc. Jutro ma byc u mnie 22 stopnie i juz nie moge sie doczekac.

Slinkami cieknie od tych waszych pysznosci. Dzis zaczynam urlop

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1502453180-aaaaaa.jpeg
[emoji1] [emoji12]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry