reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Porzeczka1234 bedziemy uwazac[emoji5]
Mnie tez obudzila ta burza i nie spalam,gapilam sie w okno[emoji4]
Zjem gofra za Was[emoji5]ostatnio jadla 1,5 na dzien ale to juz przesada i wlansie najbardziej lubie z bita i owocami ,ew bita i nutella[emoji1]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@ovli22 kochana to chyba byś wczoraj zwariowała u nas idę po męża był na treningu "dzwonię i krzyczę gdzie jesteś on ze idzie w moją stronę a ja patrzę w niebo a tam ciemno się robi wiatr okropny błyski się oczywiście boję o siebie jego dziecko itd" jak doszedł do mnie to jeszcze nie padało ale już przed domem owszem byłam mokra jak szczur i przestraszona jak cholera. W nocy o 1 obudziły mnie grzmoty deszcz i nie spałam do 2 bo się bałam a mąż spał.

@kas90 teraz 30 stopni też mam już dość

@bea25ta straszny sen nawet boję się o tym czytać. A 4,5 kilo to tyle co nic

@Funia90 bezpiecznej podróży uważajcie na siebie bo pogoda taka zmienna zjedz tam dobrego gofra za mnie bo mam smaka z bitą śmietaną i owocami :p:p:p.

@marzycielka81 niech syn wraca do zdrowia

@magda1208 jak u Ciebie kochana?

Ja może w góry pojadę mąż zobaczy czy dostanie urlop. Miłego dnia kochane

Tak raczej bym nie wyszła z domu miejsc nawet malutkie podejrzenie burzy !!! Tak zwariowałabym !!

Funia ty to byś się zesikała a ja raczej to drugie !

Ohhh

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

Kochana tak teraz naturalnie zaszłam w ciążę też miałam niedrożne jajowody ale miałam 2 hsg i jedną laparoskopie i udało się udrożnić oba i jeszcze zrobiono mi plastykę jajowodów bo nie za dobrze to wyglądało to było 2,5 roku temu i wciąż drożne. Nie podeszłaś do laparoskopii? Czy nie udało się udrożnić?
Myślę , że jedno szczepienie wystarczy przy mrl 29 spokojnie
Mialam laparoskopie i sie nie udalo niestety

@ovli22 to faktycznie ... ale dobrze ,że w Londynie burz nie ma tylko deszcz :D
@7Martynka88 mam nadzieje że wysłucha :) takie mam jakieś przeczucia a zawsze jestem na przekór ...

Taka zagwozdka 22dc test owulacyjny zrobiony z ciekawości bo sporo białego śluzu się pokazało
...jak dla mnie pozytywny bo wiem jak u mnie kreski wychodzą, nawet w ow aż taka kreska mocna nie była :szok: co Wy na to dziewczyny miałyście tak ??? może jednak fasolka się przytula do mnie hm ? 3majcie proszę kciuki :* bo jestem bardzo nastawiona na ten cykl.. na prawde tak się modlę o ten cud , chce wierzyć ,że się szczęście uśmiechnie do mnie w końcu ... 20786378_1937310283210598_706174889_n.jpg

Załączniki

• 20786378_1937310283210598_706174889_n.jpg
    20786378_1937310283210598_706174889_n.jpg
    71,7 KB · Wyświetleń: 94
@roxie123 :-) jest chyba jakas szansa. Swoja droga mam to w nosie jak smiesznie to wyglada. Po porodzie lezalam przypieta do kroplowki i wlecial szerszen do sali. Latal mad moja glowa. Kazalam sie poloznej odpiac i wyfrunelam za drzwi az nie zabily gada. Ja testowac mam 17.08 dzien urodzin mojego ukochanego dziadka. 30.07 mialam podany ovitrelle i szczerze to chcialabym wczesniej wiedziec. Mi nadal wydaje sie ze nic z tego. Sluzu zero, tradziku zero, temperatura nieciazowa.

Moj synek okazalo sie, ze ma atak alergii. Dostal nebulizacje i mam nadzieje bedzie lepiej

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@marzycielka81 mi też to wisi :p już nawet teściowa odgania ode mnie jak widzi ,że coś leci żebym się nie zabiła :p
Ja nie mierze temp i wg wszystko postawiłam na jedną karte albo bede sie cieszyć albo wyć ...
Pobolewa mnie brzuch , cycki trochę nabrzmiały i ten śluz ...ale u mnie to wiesz może oznaczac wszystko i nic . Jedynie zaskoczył mnie test ...
Ojej to z alergią trzeba uważać na tych upałach u mnie mama tez wczoraj miała duszności ;/ się wystraszyłam ale wzieła wziewne i puściło ...

Do góry