reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@ovli22 kochana to chyba byś wczoraj zwariowała u nas idę po męża był na treningu "dzwonię i krzyczę gdzie jesteś on ze idzie w moją stronę a ja patrzę w niebo a tam ciemno się robi wiatr okropny błyski się oczywiście boję o siebie jego dziecko itd" jak doszedł do mnie to jeszcze nie padało ale już przed domem owszem byłam mokra jak szczur i przestraszona jak cholera. W nocy o 1 obudziły mnie grzmoty deszcz i nie spałam do 2 bo się bałam a mąż spał.

@kas90 teraz 30 stopni też mam już dość

@bea25ta straszny sen nawet boję się o tym czytać. A 4,5 kilo to tyle co nic

@Funia90 bezpiecznej podróży uważajcie na siebie bo pogoda taka zmienna zjedz tam dobrego gofra za mnie bo mam smaka z bitą śmietaną i owocami :p:p:p.

@marzycielka81 niech syn wraca do zdrowia

@magda1208 jak u Ciebie kochana?

Ja może w góry pojadę mąż zobaczy czy dostanie urlop. Miłego dnia kochane

reklama
@marzycielka81 wiesz dla innych to wygląda zabawnie... ale ja mam panike i jak coś ode mnie nie odleci potrafie sie rozpłakać jak dziecko :D no tak ju mam i nie umiem z tym walczyć :p

Wiecie co ...znowu jakiś zbieg okoliczności ...wychodzi mi testowanie we wtorek ...w największe święto Maryjne ... tak bym chciała żeby moja modlitwa została wysłuchana eh ... cały czas odmawiam nowennę i tyle nadziei pokładam w tym ze Matka , w końcu mnie wysłucha ...

@kas90 no nie do konca bo sie boje tych szczepien tzn nie samych jako takich tylko ze sa problemy z zajsciem po
A co Twoja doktor sadzi o tych szczepieniach. Zastanawiam sie czy sie jeszcze u niej nie skonsultowac
@misis188 to ja pierwszy wynik mam 12 chyba a drugi 33. Ale tez mam inne przeciwciala na ktore sa szczepienia wlasnie

Ona radziła spróbować na żelaznym. Zresztą sama tak chciałam na początek, więc za wiele nie pytałam. Ale ty chyba już próbowałaś z encortonem? Jeśli tak, to bym pewnie próbowała szczepień.
Wiadomo, to jest na pewno duża ingerencja w ciało, ale czasem nie ma wyjścia. Z tym, że musisz się zastanowić, każda inaczej podchodzi z nas do tego. Jedne próbują tak, inne tak.
Widzisz, np @nafoczka się nie szczepiła, a 8 miesięcy czekała na ciążę z Wikusiem. Także nie wiadomo czy to nie w naszej psychice kiełkują te trudności z zajściem.

Ostatnia edycja:
@bea25ta nie wiem jak to jest z waga ,Ty mi powiedz??moje dziecko ma pewnie max 150-200 g a ja 2 kilo na plus[emoji23]
No ale cycki,krew itd [emoji16]

@ovli22 ja zawsze mam schiza ,ze kiedys mnie burza zlapie jak bede leciala samolotem i chyba sie posikam ze strachu[emoji32]rozumiem Cie[emoji5]

@kas90 my sie nie boimy[emoji5]nawet zarezerwowalismy Chorwacje na wrzesien[emoji4]nadrobicie w nastepnym roku w trojke[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@kas90 no nie do konca bo sie boje tych szczepien tzn nie samych jako takich tylko ze sa problemy z zajsciem po
A co Twoja doktor sadzi o tych szczepieniach. Zastanawiam sie czy sie jeszcze u niej nie skonsultowac
@misis188 to ja pierwszy wynik mam 12 chyba a drugi 33. Ale tez mam inne przeciwciala na ktore sa szczepienia wlasnie
Ja jestem po szczepienuach. Allo mlr-y po 3 dawkach ladnie wzrosły ale po ponad 3miesiacach od szczepienia spadly

@kas90 z tego co pamiętam to nasza matka :D @nafoczka miała mrl coś 87% też bym się nie szczepiła z takim. Foczko popraw jak coś zamieszałam.

@misis188 wiesz ja myślę że ten mrl spada bo nasz organizm wraca do stanu sprzed szczepień. Dlatego mam wątpliwości czy to aż taki duża ingerencja w organizm. Chodź miałam duże wątpliwości i więcej pytań bez odpowiedz przed szczepieniami co robić ale dziecko też chciałam......Mam wszystkie wyniki przed ciąży w trakcie w 8 tygodniu i 21 tygodniu jeśli szczęśliwie urodzę na pewno je sobie porównam i wrzucę tutaj jako ciekawostkę teraz się boję

Ostatnia edycja:
Bo po 3 cyklach powinnaś się doszczepić :)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
No właśnie jutro mam wizytę u immunologa i bede brac skierowanie na szczepienia. Wynik odebralam w poniedziałek i spadały do 29%. Myslisz ze jedna dawka wystarczy? W tedy moze udalobymi sie w nastepnym cyklu podejsc do transferu bo o ile sa dalej miejsca i wvtedy szczepilabym sie na koncu cyklu lub na poczatku

@kas90 z tego co pamiętam to nasza matka :D @nafoczka miała mrl coś 87% też bym się nie szczepiła z takim. Foczko popraw jak coś zamieszałam.

@misis188 wiesz ja myślę że ten mrl spada bo nasz organizm wraca do stanu sprzed szczepień. Dlatego mam wątpliwości czy to aż taki duża ingerencja w organizm. Chodź miałam duże wątpliwości i więcej pytań bez odpowiedz przed szczepieniami co robić ale dziecko też chciałam......Mam wszystkie wyniki przed ciąży w trakcie w 8 tygodniu i 21 tygodniu jeśli szczęśliwie urodzę na pewno je sobie porównam i wrzucę tutaj jako ciekawostkę teraz się boję
Kochana a ty naturalniw zaszlas w ciaze? U mnie w gre wchodzi tylko in vitro bo mam niedrozne jakowody. I juz 5 transferow za mna w tym jedna ciaza biochemiczna

reklama
Kochana a ty naturalniw zaszlas w ciaze? U mnie w gre wchodzi tylko in vitro bo mam niedrozne jakowody. I juz 5 transferow za mna w tym jedna ciaza biochemiczna
Kochana tak teraz naturalnie zaszłam w ciążę też miałam niedrożne jajowody ale miałam 2 hsg i jedną laparoskopie i udało się udrożnić oba i jeszcze zrobiono mi plastykę jajowodów bo nie za dobrze to wyglądało to było 2,5 roku temu i wciąż drożne. Nie podeszłaś do laparoskopii? Czy nie udało się udrożnić?
Myślę , że jedno szczepienie wystarczy przy mrl 29 spokojnie

Do góry