reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@agatush ja widziałam w tv i mi wystarczy atrakcji... współczuję u nas na razie spokój ale bez wiatraka spać się nie da :/
Fajnie powoli będzie coraz więcej prezentów [emoji8] i Ty też dasz mam prezent bo któraś z nas otrzyma Twój brzusio [emoji4] odpoczywaj [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Porzeczka1234 ja po wizycie właśnie. Wyszły mi przeciwciała przwciwlozyskowe aktywność NK na górnej granicy normy ta po 2 h i coś z limfocytami czego oczywiście nie rozumiem
No i zlecone szczepienia. Raczej się na nie zdecydujemy bo nikt inny nie miał dla nas żadnej propozycji ani nic nie szukal tylko probowac
Profesor sprawia dobre wrażenie sprawdza faktycznie wiele rzeczy których nikt inny nie zleca tylko jest tak nastawiony na szczepienia że twierdzi że żadne inne metody nie pomogą a przecież niektórym udaje się i bez
@misis188 ja mam 12 % ale po 2 h 33 % może to ten sam wynik co Twój
A bierzesz Colostrum jakiejś konkretnej firmy?
upload_2017-8-10_22-30-40.png

U mnie tak wygląda wynik NK. Na to lekarz zalecił 2 wlewy z intralipidu-jeden tydzień przed transferem a jeden w dzień transferu. Co do colostrum to biorę taki Link do: COLOSTRUM x 45 kapsułek** - poleciła mi go inna dziewczyna na forum

Załączniki

• upload_2017-8-10_22-30-40.png
    upload_2017-8-10_22-30-40.png
    89 KB · Wyświetleń: 494
Funia jak się panicznie boje burzy !!!
Tak że nie mam możliwości żebym była na zewnątrz Kiedy jest bo wpadam w szał i mogłaby mnie karetka wywieść do jakiegoś zakładu psycho w kaftanie bezpieczeństwa , po prostu to co się ze mną dzieje to nie da się opisać !! Paraliżujący strach , który zabiera mi trzeźwość myślenia !! Nie ruszę się z miejsca !! Będę stać , wyć , krzyczeć !!

Wiem chore ale ja mam tak od dziecka !!! Boje się bardzo !! Boje się tak bardzo , że brak mi oddechu , trzęsę się mam wrażenie , że zaraz umrę !!!
W domu jakoś to znoszę ale na zewnątrz masakra !!!

Nie da się tego opisać !!
To trzeba by było zobaczyć .
Burza to jest najgorsza rzecz na świecie
Tego strachu nigdy w życiu nie pokonam !! I zawsze muszę być na bierząco z pogoda , mam nawet specjalna aplikacje na tel , która pokazuje gdzie znajduje się burza i czy będzie !!!

Mój M mi w tym pomaga bo wie co dla mnie i dla niego znaczy jak się znajdziemy na terytorium burzy .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@ovli22 to jak sobie dajesz radę w Londynie tam dość często pada. Współczuję tego panicznego strachu. Nie zapomnę jak szłam z siostra ze sklepu w burzy kiedy zagrzmiało i błysło się jednocześnie ona odrzuciła parasol i podnieść go nie chciała bo bała się ,że piorun trzaśnie w parasol.
Ubaw mam z niej do tej pory :D

Ja w nocy miałam jakiś durny sen. Śniło mi się ,że dziecko nie żyje ,że sie nie rusza. A ja?? Ja tylko wstydziłam się tego ,że wszyscy wiedzieli że jestem w ciąży i będą o to dopytywać. W głowie miałam ,że już nigdy więcej nie spróbuję nawet zajsć w ciążę bo już nie dam rady.
Skąd te obawy ??- byłam wczoraj na wizycie u gina. Z małą ok waży ok.539g ,wszystko dobrze. Popytałam sie go o badanie 3d i 4d on odradzał że nia znają skutków takiego naświetlania,że nawet dopplera (żeby usłyszeć serce) nie włącza pacjentkom bo jeden lekarz tak załatwił sobie dzieci że nie słyszą. Kurde czy w to uwierzyłam?? No nie ! ale najwidoczniej moja podświadomość ma pietra i juz na żadne badanie nie idę.

Ej mam pytanie jak to jest. Młoda waży zaledwie pół kilo a matka przytyła już 4,5 :-D:-D

Ostatnia edycja:
@bea25ta chyba to z myślenia takie sny . Wczoraj z Funia coś tam pisaliśmy o plamieniu implantacyjnym i śniło mi się dziś [emoji23] z wagą nie wiem jak to jest...ale zgubisz po porodzie [emoji4]

@ovli22 rozumiem Cię bo mam tak samo z pszczołami osami itp jestem w stanie się rozplakac i uciekać na oślep...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc kochane :) u nas na szczęscie burza tylko postraszyła i popadało mocniej. A od rana praży. Wczoraj czułam się fatalnie od tej pogody, jutro ma być lepiej...
@iveo, dobrze, ze juz wiesz co ci dolega i możesz działać.
@Funia90, zazdroszczę wyjazdu :*my w tym roku nigdzie nie bylismy (taka boidupa jestem) ale za rok nadrobimy :)

@ovli22 to jak sobie dajesz radę w Londynie tam dość często pada. Współczuję tego panicznego strachu. Nie zapomnę jak szłam z siostra ze sklepu w burzy kiedy zagrzmiało i błysło się jednocześnie ona odrzuciła parasol i podnieść go nie chciała bo bała się ,że piorun trzaśnie w parasol.
Ubaw mam z niej do tej pory :D

Ja w nocy miałam jakiś durny sen. Śniło mi się ,że dziecko nie żyje ,że sie nie rusza. A ja?? Ja tylko wstydziłam się tego ,że wszyscy wiedzieli że jestem w ciąży i będą o to dopytywać. W głowie miałam ,że już nigdy więcej nie spróbuję nawet zajsć w ciążę bo już nie dam rady.
Skąd te obawy ??- byłam wczoraj na wizycie u gina. Z małą ok waży ok.539g ,wszystko dobrze. Popytałam sie go o badanie 3d i 4d on odradzał że nia znają skutków takiego naświetlania,że nawet dopplera (żeby usłyszeć serce) nie włącza pacjentkom bo jeden lekarz tak załatwił sobie dzieci że nie słyszą. Kurde czy w to uwierzyłam?? No nie ! ale najwidoczniej moja podświadomość ma pietra i juz na żadne badanie nie idę.

Ej mam pytanie jak to jest. Młoda waży zaledwie pół kilo a matka przytyła już 4,5 :-D:-D

Beatka w Londynie często pada ale nie ma burzy ! A jak już jest to bardzo rzadko i bardzo malutka !
I oczywiście tez jestem dobrze poinformowana gdzie i o której ;)

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

Hej!

Wybaczcie moją nieobecność, ale ostatnio tyle spraw, że brakuje mi czasu na przeglądanie forum :(((

Odpiszę tylko do pixi.nova, która zwracała się bezpośrednio do mnie we wtorek (dalej niestety nie czytałam bo znów brak czasu) :(
@pixi.nova - w sobotę pędzę znowu nad morze <3
Doskonale Cię rozumiem z tą decyzją o staraniach, sama ciągle zmieniam zdanie i choć jest już sierpień w którym mieliśmy działać, nadal się wstrzymuję :p

Buziaki dla Wszystkich i udanego DŁŁUUUUUUGGGIEGO weekendu! :* :* :*

@kas90 no nie do konca bo sie boje tych szczepien tzn nie samych jako takich tylko ze sa problemy z zajsciem po
A co Twoja doktor sadzi o tych szczepieniach. Zastanawiam sie czy sie jeszcze u niej nie skonsultowac
@misis188 to ja pierwszy wynik mam 12 chyba a drugi 33. Ale tez mam inne przeciwciala na ktore sa szczepienia wlasnie

reklama
Bea25ta jejku jaki koszmar.

Ovli22ja mam jak Roxie123 jak widze cos brzeczacegp zwiewam gdzie pieprz rosnie.

Maly churcha jak gruzlik i idze dzos z mezem do lekarza.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry