reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@czarna_mala jadę za chwilę za na zakupy z siostrą to kupię :) zależy czy wylosuję ten pozytywny czy ten kiepski [emoji14] ale nie mam szczęścia ostatnio więc no :p
[emoji23] [emoji23] [emoji23] a to jakieś losowanie jest? Kurde, nie wiedziałam i biorę zawsze pierwsze z brzegu, teraz będę wyciągać ze środka [emoji23] [emoji23] [emoji23] w razie czego służę testami, mam w domu 2 facelle i 2 Nordtesty [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@kas90 biorę encorton miesiąc na zlecenie immunologa aby obniżyc do mnimum cytotoksyczność mojego organizmu (tak to ujął) potem szczepienie pullownae i zacynamy starania, więc obstawiam październik na staranka... w ew. zaskoczeniu doszczepienie szczeponką pullowaną +leki.
@czarna_mala popłakałam się do łez:-) :):-) :):-) :) odnośnie "jabola" i testów wylosuj i dla mnie pozytywny hehehe:D:D:Dpamiętaj bierz ze środka:D

@kas90 biorę encorton miesiąc na zlecenie immunologa aby obniżyc do mnimum cytotoksyczność mojego organizmu (tak to ujął) potem szczepienie pullownae i zacynamy starania, więc obstawiam październik na staranka... w ew. zaskoczeniu doszczepienie szczeponką pullowaną +leki.
@czarna_mala popłakałam się do łez:-) :):-) :):-) :) odnośnie "jabola" i testów wylosuj i dla mnie pozytywny hehehe:D:D:Dpamiętaj bierz ze środka:D
[emoji8]

Nie wiem czy Wam tu pisałam, a jak pisałam to się powtórzę. Historia z serii facet kontra test ciążowy [emoji6]

Rzecz działa się, kiedy zaszłam drugi raz w ciążę (wtedy jeszcze nie wiedziałam). Pamiętam jak dziś że była to Wielka Sobota, kończyłam ciasta na Święta Wielkanocne, zostały mi dwa kremy do zrobienia. Miałam plamienie po okresie już chyba z tydzień, napisałam smsa do Ginki, żeby nie męczyć jej telefonami w święta, a ta odpisała, żebym zrobiła test. Więc wysłałam chłopa do apteki po test. Zgodził się. Pojechał, wszedł do apteki, odczekał co swoje i nadeszła chwila kiedy został poproszony do okienka. Mówi kobiecie, że chciał kupić test ciążowy, farmaceutka zaskoczyła Go pytaniem "jaki?" a ten niewiele myśląc POZYTYWNY [emoji23] [emoji23] [emoji23] Pani zaczęła się śmiać, jak i reszta apteki i tłumaczy mu że są płytkowe i strumieniowe [emoji23] [emoji23] [emoji23] nie pamiętam jaki już wziął, ale jak mi to opowiadał to myślałam, że się posikam ze śmiechu [emoji23] [emoji23] [emoji23] od tamtej pory nie chce kupować mi testów, dlatego mam w domu na zaś te dwa Facelle i dwa Nordtesty [emoji6]

@czarna_mala, zabiłaś mnie. To się działo naprawdę?:D Babeczka w aptece musiała mieć polew przy każdym sprzedawanym teście :p

@nafoczka, sliczny słodziaczek <3

@mała79, to powodzenia kochana!!!

Ja raz tak wylosowałam facelle, że był pozytywny bez ciąży, haha:D A któraś inna tutaj z dorysowaną kreską otworzyła :D

Czarna nieżle :-D
To ja wam opowiem jak byłam w 9 miesiącu ciąży i prowadziłam wtedy gabinet w galerii handlowej .
Moja przyjaciółka fryzjerka mówi że nie ma miesiączki no to ja jej -
-idż kup test , apteka dwa sklepy dalej .
A ona że sie krępuje bo jak to w galerii handlowej wszyscy prowadzący działalność sie znają i bedą zaraz plotkować w aptece że ona może w ciąży
No to ja jej mówie że ja jej pójde kupić
I tak zrobiłam
Stoje przy okienku , brzuch pod nosem 9 miesiąc i mówie poprosze test ciążowy :biggrin2:
A one wszystkie i pół apteki patrzą na mnie jak na głupią:p
A ja na głos mówie
- No co ????
Poprosze o test bo mi sie coś chyba w brzuchu rusza :D:p:p:p:D:o:o
No i świadomie zrobiłam z siebie wariatke ale ćwieka im przybiłam o_O

To ja wam opowiem jak byłam w 9 miesiącu ciąży i prowadziłam wtedy gabinet w galerii handlowej .
A ona że sie krępuje bo jak to w galerii handlowej wszyscy prowadzący działalność sie znają i bedą zaraz plotkować w aptece że ona może w ciąży
I tak zrobiłam
Stoje przy okienku , brzuch pod nosem 9 miesiąc i mówie poprosze test ciążowy :biggrin2:
A ja na głos mówie
- No co ????
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Ja raz tak wylosowałam facelle, że był pozytywny bez ciąży, haha:D A któraś inna tutaj z dorysowaną kreską otworzyła :D
Tak! To ja taki wylosowałam [emoji23] otwieram a tam czerwona kreska w miejscu kreski testowej narysowana cienkopisem [emoji23]

I tak zrobiłam
A ja na głos mówie
- No co ????

[emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry