reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@czarna_mala jadę za chwilę za na zakupy z siostrą to kupię :) zależy czy wylosuję ten pozytywny czy ten kiepski [emoji14] ale nie mam szczęścia ostatnio więc no :p
[emoji23] [emoji23] [emoji23] a to jakieś losowanie jest? Kurde, nie wiedziałam i biorę zawsze pierwsze z brzegu, teraz będę wyciągać ze środka [emoji23] [emoji23] [emoji23] w razie czego służę testami, mam w domu 2 facelle i 2 Nordtesty [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@kas90 biorę encorton miesiąc na zlecenie immunologa aby obniżyc do mnimum cytotoksyczność mojego organizmu (tak to ujął) potem szczepienie pullownae i zacynamy starania, więc obstawiam październik na staranka... w ew. zaskoczeniu doszczepienie szczeponką pullowaną +leki.
@czarna_mala popłakałam się do łez:-) :):-) :):-) :) odnośnie "jabola" i testów wylosuj i dla mnie pozytywny hehehe:D:D:Dpamiętaj bierz ze środka:D

@kas90 biorę encorton miesiąc na zlecenie immunologa aby obniżyc do mnimum cytotoksyczność mojego organizmu (tak to ujął) potem szczepienie pullownae i zacynamy starania, więc obstawiam październik na staranka... w ew. zaskoczeniu doszczepienie szczeponką pullowaną +leki.
@czarna_mala popłakałam się do łez:-) :):-) :):-) :) odnośnie "jabola" i testów wylosuj i dla mnie pozytywny hehehe:D:D:Dpamiętaj bierz ze środka:D
[emoji8]

Nie wiem czy Wam tu pisałam, a jak pisałam to się powtórzę. Historia z serii facet kontra test ciążowy [emoji6]

Rzecz działa się, kiedy zaszłam drugi raz w ciążę (wtedy jeszcze nie wiedziałam). Pamiętam jak dziś że była to Wielka Sobota, kończyłam ciasta na Święta Wielkanocne, zostały mi dwa kremy do zrobienia. Miałam plamienie po okresie już chyba z tydzień, napisałam smsa do Ginki, żeby nie męczyć jej telefonami w święta, a ta odpisała, żebym zrobiła test. Więc wysłałam chłopa do apteki po test. Zgodził się. Pojechał, wszedł do apteki, odczekał co swoje i nadeszła chwila kiedy został poproszony do okienka. Mówi kobiecie, że chciał kupić test ciążowy, farmaceutka zaskoczyła Go pytaniem "jaki?" a ten niewiele myśląc POZYTYWNY [emoji23] [emoji23] [emoji23] Pani zaczęła się śmiać, jak i reszta apteki i tłumaczy mu że są płytkowe i strumieniowe [emoji23] [emoji23] [emoji23] nie pamiętam jaki już wziął, ale jak mi to opowiadał to myślałam, że się posikam ze śmiechu [emoji23] [emoji23] [emoji23] od tamtej pory nie chce kupować mi testów, dlatego mam w domu na zaś te dwa Facelle i dwa Nordtesty [emoji6]

@czarna_mala, zabiłaś mnie. To się działo naprawdę?:D Babeczka w aptece musiała mieć polew przy każdym sprzedawanym teście :p

@nafoczka, sliczny słodziaczek <3

@mała79, to powodzenia kochana!!!

Ja raz tak wylosowałam facelle, że był pozytywny bez ciąży, haha:D A któraś inna tutaj z dorysowaną kreską otworzyła :D

Czarna nieżle :-D
To ja wam opowiem jak byłam w 9 miesiącu ciąży i prowadziłam wtedy gabinet w galerii handlowej .
Moja przyjaciółka fryzjerka mówi że nie ma miesiączki no to ja jej -
-idż kup test , apteka dwa sklepy dalej .
A ona że sie krępuje bo jak to w galerii handlowej wszyscy prowadzący działalność sie znają i bedą zaraz plotkować w aptece że ona może w ciąży
No to ja jej mówie że ja jej pójde kupić
I tak zrobiłam
Stoje przy okienku , brzuch pod nosem 9 miesiąc i mówie poprosze test ciążowy :biggrin2:
A one wszystkie i pół apteki patrzą na mnie jak na głupią:p
A ja na głos mówie
- No co ????
Poprosze o test bo mi sie coś chyba w brzuchu rusza :D:p:p:p:D:o:o
No i świadomie zrobiłam z siebie wariatke ale ćwieka im przybiłam o_O

To ja wam opowiem jak byłam w 9 miesiącu ciąży i prowadziłam wtedy gabinet w galerii handlowej .
A ona że sie krępuje bo jak to w galerii handlowej wszyscy prowadzący działalność sie znają i bedą zaraz plotkować w aptece że ona może w ciąży
I tak zrobiłam
Stoje przy okienku , brzuch pod nosem 9 miesiąc i mówie poprosze test ciążowy :biggrin2:
A ja na głos mówie
- No co ????
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Ja raz tak wylosowałam facelle, że był pozytywny bez ciąży, haha:D A któraś inna tutaj z dorysowaną kreską otworzyła :D
Tak! To ja taki wylosowałam [emoji23] otwieram a tam czerwona kreska w miejscu kreski testowej narysowana cienkopisem [emoji23]

I tak zrobiłam
A ja na głos mówie
- No co ????

[emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry