roxie123
Fanka BB :)
@czarna_mala jadę za chwilę za na zakupy z siostrą to kupię zależy czy wylosuję ten pozytywny czy ten kiepski ale nie mam szczęścia ostatnio więc no
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji23] [emoji23] [emoji23] a to jakieś losowanie jest? Kurde, nie wiedziałam i biorę zawsze pierwsze z brzegu, teraz będę wyciągać ze środka [emoji23] [emoji23] [emoji23] w razie czego służę testami, mam w domu 2 facelle i 2 Nordtesty [emoji23] [emoji23] [emoji23]@czarna_mala jadę za chwilę za na zakupy z siostrą to kupię zależy czy wylosuję ten pozytywny czy ten kiepski [emoji14] ale nie mam szczęścia ostatnio więc no
[emoji8]@kas90 biorę encorton miesiąc na zlecenie immunologa aby obniżyc do mnimum cytotoksyczność mojego organizmu (tak to ujął) potem szczepienie pullownae i zacynamy starania, więc obstawiam październik na staranka... w ew. zaskoczeniu doszczepienie szczeponką pullowaną +leki.
@czarna_mala popłakałam się do łez odnośnie "jabola" i testów wylosuj i dla mnie pozytywny hehehepamiętaj bierz ze środka
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]Czarna nieżle
To ja wam opowiem jak byłam w 9 miesiącu ciąży i prowadziłam wtedy gabinet w galerii handlowej .
Moja przyjaciółka fryzjerka mówi że nie ma miesiączki no to ja jej -
-idż kup test , apteka dwa sklepy dalej .
A ona że sie krępuje bo jak to w galerii handlowej wszyscy prowadzący działalność sie znają i bedą zaraz plotkować w aptece że ona może w ciąży
No to ja jej mówie że ja jej pójde kupić
I tak zrobiłam
Stoje przy okienku , brzuch pod nosem 9 miesiąc i mówie poprosze test ciążowy
A one wszystkie i pół apteki patrzą na mnie jak na głupią
A ja na głos mówie
- No co ????
Poprosze o test bo mi sie coś chyba w brzuchu rusza
No i świadomie zrobiłam z siebie wariatke ale ćwieka im przybiłam
Tak! To ja taki wylosowałam [emoji23] otwieram a tam czerwona kreska w miejscu kreski testowej narysowana cienkopisem [emoji23]Ja raz tak wylosowałam facelle, że był pozytywny bez ciąży, haha A któraś inna tutaj z dorysowaną kreską otworzyła
Czarna nieżle
To ja wam opowiem jak byłam w 9 miesiącu ciąży i prowadziłam wtedy gabinet w galerii handlowej .
Moja przyjaciółka fryzjerka mówi że nie ma miesiączki no to ja jej -
-idż kup test , apteka dwa sklepy dalej .
A ona że sie krępuje bo jak to w galerii handlowej wszyscy prowadzący działalność sie znają i bedą zaraz plotkować w aptece że ona może w ciąży
No to ja jej mówie że ja jej pójde kupić
I tak zrobiłam
Stoje przy okienku , brzuch pod nosem 9 miesiąc i mówie poprosze test ciążowy
A one wszystkie i pół apteki patrzą na mnie jak na głupią
A ja na głos mówie
- No co ????
Poprosze o test bo mi sie coś chyba w brzuchu rusza
No i świadomie zrobiłam z siebie wariatke ale ćwieka im przybiłam