reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Śliczny chłopczyk [emoji7]

A ja chyba jednak nie będę testować w poniedziałek [emoji25] dziś zauważyłam lekko brązowy śluz a to 10dpo [emoji27] chyba trochę za wcześnie na @ - coś jest chyba nie tak [emoji51]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Martynka moze to za niski progesteron.

Porzeczka1234 maz spokojnie. Powiedzialam nu, ze raczej sie nie udalo. Temparatura nie zanotowala jakiegos super wzrostu. Ciazowo sie nie czuje, ale dzis 21 dc. Czasami zabola jajniki i tyle. Za to dopadlo mnie przeziebienie bo synek mnie zarazil. Juz bym chciala testowac, zdaje sobie jednak sprawe, ze jeszcze tydzien musze wytrzymac.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Chciałabym ale czuję, że to nie tooo [emoji25]
Może właśnie niski progesteron - napisałam do doktorka zobaczymy co dalej [emoji6]
A wam życzę dwóch kreseczek i za tydzień 3mam kciuki [emoji1364]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry