reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Czarna_mala:-)

@kas90 ginekolog mowila o 17.08. Ja po prostu nie czytam o wozkach ;-)

@Destino napisalam do mojej gin. Wyslalam morfologie i czekam na odpowiedz. Z siniakami od dziecinstwa ma problemyl, kolatanie po acard a krew z nosa po salisylanach. Mialam badany rozpad plytek i czynnik von Villebranda i mam stwierdzona niedokrwistosc z powodu niedoboru witaminy b12. Tylko prawda jest taka ze po rozrzedzajacych krew lekach fatalnie sie czuje. Dzis mam zrobic przerwe i jutro kolejne podejscie do heparyny.

Liluli slodziachny

@marshia to juz wiadomo co nie tak.

@roxie123 a Ty nie masz dzis tego samego cyklu? Kiedy testujesz?

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@czarna_mala pewnie przez co tylko chcesz , bedziemy opijać smutki :* chyba , że nastanie cud i zafasolkowałam
No widzisz ! bo Ty na tyle nie wyglądasz co masz :)
@Kwiatuszekk23 słodziaczek :)
@kas90 tak szczerze ...wiadomo czasami szkoda bo się można rozmarzyć , ale tak samo jest to budujące i dające nadzieje ,że i reszcie się uda ...każda z nas miała czy ma za sobą trudną drogę do szczęścia i każda tak samo zasługuje aby być mamą :) bardzo bym chciała do Was dołączyć :)
@marzycielka81 ja dziś 20dc... nie wiem kiedy testuje ...jakoś stracha mam ;/ cykle 29-30dni więc jeszcze czas... jakoś nie widze tego :/
@monia0208 przykro mi ...takie dni sa trudne, kiedy nieprzyjemne wspomnienia wyjątkowo wracają ...

Co do sińców od po heparynie powiem tak
Na początku miałam ich troche
Bo wiadomo ...jak sie robi zastrzyk to nie widać naczyń krwionośnych
Ja mam taką zasadę że jak nakłuwam skórę i od razu boli to nie robie zastrzyku .Przesówam igłe obok , czsami wystarczy o centymetr i już nie boli .Wiem wtedy że nie trafilam w naczynie krwionośne
Trzeba dobrze obejżeć brzuch i podawać w miejsce gdzie nie prześwituje jakeś naczynie
Teraz mam zadanie bardzo ułatwione bo brzuch jest napięty i widać całą sieć naczyń .Łatwo więc znależć dobre miejsce .
Od połowy ciąży nie zrobił mi sie nawet jeden siniak .Zrostów też nie mam .I zastrzyki robie ciągle w brzuch mimo wysokiej ciąży ,tylko wysoko tak żeby było mi wygodnie i łapie fałd skóry .

Jak dobrze, że nie tylko mnie pytają o dowód ;)

@Funia90 z tego co pamiętam, to Ty też młodo wyglądasz ;) wybacz @Porzeczka1234 hmm muszę spojrzeć na ściągawkę jak wygladasz ;)

A to mój zestaw na dziś :D
6e8df3564baa411c4153e56511589a7c.jpg

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@czarna_mala walcz kochana dodaj do tego wino wytrawne czerwone działa nie tylko na endo ale na głowę i na bosexy haha

@ovli22 i ja podejrzałam ten wózek a ja byłam w tym sklepie haha nawet spoko wygląda na solidny a jaka cena tego cuda? Bo nie ma na stronie jedna wada tak na oko dla mnie to płytka budka w gondoli mnie się podobały wózki mutsy ale one też mają taką płytka budke jak bym rodziła w lato to bym kupiła ale w listopadzie to zimno. Trzymam bardzo mocno kciuki za staranka

@marshia :D uważaj na tego ginekologa haha. Co do jajek szkoda że nie pękły ale.... juz wiesz co robić w przyszłym cyklu

Porzeczka powiem ci ze tutaj mało ludzi używa gondoli max 4-5 miesięcy i zmieniają na ta spacerową !
I super się sprawdza dla dziecka .
U tych ludzi co pracowałam bardzo rzadko używali gondoli tak jak napisałam wcześnie .
Ale wózek jest super w wersji spacerowej i podróżnej.
Ceny tutaj ti zależy 200-400 f
Sprawdźcie sobie na ceneo pl widziałam kiedyś ze tam były .
Uppababy cruze lub uppababy vista .
Jeśli się boisz ze będzie zimno to możesz dokupić taki fajny pokrowiec jak znajdę to ci wyślę o co mi chodzi !! Uwielbiam te pokrowce też ;)

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe
1502310898-aaaaaa.jpeg
1502310906-aaaaaa.jpeg
1502310921-aaaaaa.jpeg
1502310927-aaaaaa.jpeg
1502310938-aaaaaa.jpeg

O takie coś mi chodzi .
Są w różnych kolorach

Ostatnia edycja:
magda1208 [emoji8] 21.08 mam hsg a 23.08 ide do gina z wynikiem, moze w tym samym cyklu iui zrobi...
Nie bylo mnie chwile a doczytywalam 10 stron [emoji33] na weekend jade z mezem do Karpacza, w sumie z okazji 3 rocznicy, choc ta dopiero 23.08, szkoda tylko ze czas @ bedzie no ale trudno, pozniej sobie odbijemy [emoji6]
Dziewczyny macie cudne pociechy [emoji7][emoji7][emoji7]
Pozdrawiam Was [emoji8]

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

@marzycielka81 a sprawdzalas czy nie masz maloplytkowosci?

@bertha bede w domu w niedziele to podesle ci diete.

@nafoczka, a moze twoja rozpiske o diecie z niskim indeksem glikemicznym wcisnac gdzies do badan? To tylko propozycja, ale moze sie przydac.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja pomyśleć :)

Śliczne dzieciaczki!! :)

Czarna, kciuki za endo!!! Zdrówko!!

@susana, ślicznie wyglądasz!

@susana suuuuuper - tez tak chcę [emoji813]️
@bertha jestes z nami? Nie smutaj już :)@roxie123 oby te piersi coś innego zwiastowały ;) a jak oczy???? :)
Już nie smutam :) dzisiaj dzwoniłam w końcu do gina i kazał wziąć od dzisiaj do niedzieli antybiotyk i przyjechać na biopsje w poniedziałek!! :) yuppi! Nie tracę kolejnego cyklu!!!!!

Dziewuszki - byłam na monitoringu poowulacyjnym u najprzystojniejszego gina ever i znów jestem zauroczona. Jakby nie był moim lekarzem to bym pomyślała, ze flirtuje ze mną - tak patrzy prosto w oczy, uśmiechając się i artykuując co ma do powiedzenia. OMG ;)
Ale do rzeczy: pecherzyki nie pękły :(, wiec w następnym cyklu trzeba monitorować przed i ostrzyknąć je Ovitrellem.
O kurczę, chyba się w końcu wybiorę do tego gina :D Dobrze ze masz plan na kolejny cykl!

reklama
@nafoczka śliczny mały chłopak

@bertha no w końcu jakieś pozytywne informacje cieszę się bardzo. Trzymam kciuki za pozytywne wiadomości

@czarna_mala dobrze sobie radzisz ;)

@ovli22 fajne te "kożuszki" mój mąż lubi takie jak to nazwał "sierściuchy" super będę szukać mam nadzieja że w Polsce też takie są. Dziękuję za rady

@dżoł super kochana cieszę się ,że działasz 21-już niedługo na pewno wszystko będzie dobrze i jajowody drożne a później nudnych 9 miesięcy

@susana ty jesteś szczupła to może widzisz te żyłki na brzuchu ja mam tłuszczyk i czasem jest tak ,że przez miesiąc ani krzty siniaka a później 4 dni pod rząd . A mam jeden taki zrost już nie boli ale nie wiem kiedy zejdzie moze za 2 miesiące. Też kuję się od początku w brzuch i już chyba tak zostanie

@monia0208 i kilka słów do Ciebie myślę sobie że może @kas90 ma rację, że czasem o wózkach brzuszkach i innych na pewno nie jest naszym zamiarem robić nikomu przykrości jeśli to robimy to nieświadomie zwróćcie nam uwagę to się "uspokoimy". Jeśli chodzi o stan twojej duszy teraz z brzuszkami są dziewczyny ktore na prawdę musiały przejść długą drogę aby znaleźć się w tym miejscu w którym są @Destino :* @susana :*.Nie mogę Ci obiecać, że każda tu urodzi zdrowego dzidziusia ale wierzę, że tak będzie czego z całego serca wszystkim starajacym diagnozującym życzę. Kochana może w tej sytuacji przydałaby się jakiś lekarz ..... czasami dobrze porozmawiać z kimś kto nas nie zna. Ściskam Cię

Ostatnia edycja:
Do góry