reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia dobrze,ze poszlas pdzynajmniej nie stracisz cyklu[emoji4]

@czarna_mala walcz bo nagroda jest wielka[emoji5]uda sie
Bierz jabola hahaha bo sie posikam ze smiechu[emoji23][emoji23][emoji23]
@Porzeczka1234 musty igo mi sie nawet podoba ale podobno amortyzacja jest w nim slaba.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 mnie też się podoba ale ta budka normalnie tragiczna jak będziesz w sklepie to spójrz płytka mała tak jest niezły zawsze mi się podobał amortyzacja może nie najlepsza ale jak się człowiek napali haha

@Porzeczka1234 ja juz z niego zrezygnowalam[emoji4]
Ja zostaje na 95% przy moim quinny ,tez myslalam ,ze ma plytka budke w gondoli ,ale okazalo sie ,ze mozna wyjac jeszcze taka zakladke i jest glebsza[emoji5]

Przedstawiam Wam Kwiatuszkowego Adasia przystojniaka. @Kwiatuszekk23 przepraszam ,że dopiero teraz pokonał mnie dziś upał.

Widać,że Adaś też postanowił zrzucić z siebie kilka zbędnych ciuszków.
20726963_1382227755165870_517702222_o.jpg

Załączniki

• 20726963_1382227755165870_517702222_o.jpg
    20726963_1382227755165870_517702222_o.jpg
    125,6 KB · Wyświetleń: 104
  • 20707698_1382228178499161_914975890_n.jpg
    20707698_1382228178499161_914975890_n.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 88
@marshia dobrze,ze poszlas pdzynajmniej nie stracisz cyklu[emoji4]

@czarna_mala walcz bo nagroda jest wielka[emoji5]uda sie
Bierz jabola hahaha bo sie posikam ze smiechu[emoji23][emoji23][emoji23]
@Porzeczka1234 musty igo mi sie nawet podoba ale podobno amortyzacja jest w nim slaba.

Walczę ;) walczylam nawet z Panią na kasie w Lidlu, bo oczywiście "Dowód poproszę" kuźwa 30. na karku a oni cały czas męczą mnie tam o dowód [emoji23]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Śliczny, młody @Kwiatuszekk23! Jak się czujesz kochana w ogóle? Kiedy następna wizyta?:*

Jestem na forum od roku i powiem Wam, że teraz dominują tutaj mamusie i brzuchatki... Ale to chyba dobrze, nie ? :)
Mam nadzieję, że za bardzo nie zagracamy reszcie forum tematami wózków, łóżeczek itp?:*

@marshia, to w przyszłym cyklu monitoring i strzelą jaja :*

@Marzycielka86, kiedy testowanko?

@czarna_mala wszedzie walka[emoji23]kurde ode mnie w lidlu i w biedrze tez chca zawsze dowod [emoji849]
Ciekawe jak to bedzie jak pojde z brzuszkiem po jakis alko,chyba nie pojde bo sie ze wstydu spale[emoji23]

@kas90 ja mam nadzieje,ze dzieki tym rozmowa zakielkuja wszystkie fasolki[emoji5]i kazda bedzie zadzidzkowana [emoji5]alez mi sie to marzy[emoji7]

@Funia90 moja koleżanka go miała i sprzedała ze względu na spacerowke że dziwnie dziecko spało czy coś ale do końca się tym nie interesowałam

@czarna_mala ode mnie też chcą dowód w lidlu podobno takie standardy obslugi pytałam haha

Wiecie gdzie byłam? A w sklepie po Nutellą :p

@Kwiatuszekk23 mały Adaś wspaniały.

A ja robię sypialnię dla nas w mniejszym pokoiku i miałam komodę wenge a chciałam białą i wprowadziłam tryb oszczędnościowy zeby nie wyrzucać dobrych rzeczy i mąż maluje specjalną farbą zobaczymy jak wyjdzie

reklama
Śliczny, młody @Kwiatuszekk23! Jak się czujesz kochana w ogóle? Kiedy następna wizyta?:*

Jestem na forum od roku i powiem Wam, że teraz dominują tutaj mamusie i brzuchatki... Ale to chyba dobrze, nie ? :)
Mam nadzieję, że za bardzo nie zagracamy reszcie forum tematami wózków, łóżeczek itp?:*

@marshia, to w przyszłym cyklu monitoring i strzelą jaja :*

@Marzycielka86, kiedy testowanko?
Miło jest czytać ze tyle jest szczęśliwych kobiet po przejściach, które doczekały sie małego cudu . Ja dzis mam beznadziejny humor wręcz wiśielczy [emoji22]dokladnie dziś mija teraz rok od usunięcia mojej ciąży pozamacicznej przeżycie okropne nikomu nie życzę tego

Do góry