reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia dobrze,ze poszlas pdzynajmniej nie stracisz cyklu[emoji4]

@czarna_mala walcz bo nagroda jest wielka[emoji5]uda sie
Bierz jabola hahaha bo sie posikam ze smiechu[emoji23][emoji23][emoji23]
@Porzeczka1234 musty igo mi sie nawet podoba ale podobno amortyzacja jest w nim slaba.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 mnie też się podoba ale ta budka normalnie tragiczna jak będziesz w sklepie to spójrz płytka mała tak jest niezły zawsze mi się podobał amortyzacja może nie najlepsza ale jak się człowiek napali haha

@Porzeczka1234 ja juz z niego zrezygnowalam[emoji4]
Ja zostaje na 95% przy moim quinny ,tez myslalam ,ze ma plytka budke w gondoli ,ale okazalo sie ,ze mozna wyjac jeszcze taka zakladke i jest glebsza[emoji5]

Przedstawiam Wam Kwiatuszkowego Adasia przystojniaka. @Kwiatuszekk23 przepraszam ,że dopiero teraz pokonał mnie dziś upał.

Widać,że Adaś też postanowił zrzucić z siebie kilka zbędnych ciuszków.
20726963_1382227755165870_517702222_o.jpg

Załączniki

• 20726963_1382227755165870_517702222_o.jpg
    20726963_1382227755165870_517702222_o.jpg
    125,6 KB · Wyświetleń: 110
  • 20707698_1382228178499161_914975890_n.jpg
    20707698_1382228178499161_914975890_n.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 94
@marshia dobrze,ze poszlas pdzynajmniej nie stracisz cyklu[emoji4]

@czarna_mala walcz bo nagroda jest wielka[emoji5]uda sie
Bierz jabola hahaha bo sie posikam ze smiechu[emoji23][emoji23][emoji23]
@Porzeczka1234 musty igo mi sie nawet podoba ale podobno amortyzacja jest w nim slaba.

Walczę ;) walczylam nawet z Panią na kasie w Lidlu, bo oczywiście "Dowód poproszę" kuźwa 30. na karku a oni cały czas męczą mnie tam o dowód [emoji23]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Śliczny, młody @Kwiatuszekk23! Jak się czujesz kochana w ogóle? Kiedy następna wizyta?:*

Jestem na forum od roku i powiem Wam, że teraz dominują tutaj mamusie i brzuchatki... Ale to chyba dobrze, nie ? :)
Mam nadzieję, że za bardzo nie zagracamy reszcie forum tematami wózków, łóżeczek itp?:*

@marshia, to w przyszłym cyklu monitoring i strzelą jaja :*

@Marzycielka86, kiedy testowanko?

@czarna_mala wszedzie walka[emoji23]kurde ode mnie w lidlu i w biedrze tez chca zawsze dowod [emoji849]
Ciekawe jak to bedzie jak pojde z brzuszkiem po jakis alko,chyba nie pojde bo sie ze wstydu spale[emoji23]

@kas90 ja mam nadzieje,ze dzieki tym rozmowa zakielkuja wszystkie fasolki[emoji5]i kazda bedzie zadzidzkowana [emoji5]alez mi sie to marzy[emoji7]

@Funia90 moja koleżanka go miała i sprzedała ze względu na spacerowke że dziwnie dziecko spało czy coś ale do końca się tym nie interesowałam

@czarna_mala ode mnie też chcą dowód w lidlu podobno takie standardy obslugi pytałam haha

Wiecie gdzie byłam? A w sklepie po Nutellą :p

@Kwiatuszekk23 mały Adaś wspaniały.

A ja robię sypialnię dla nas w mniejszym pokoiku i miałam komodę wenge a chciałam białą i wprowadziłam tryb oszczędnościowy zeby nie wyrzucać dobrych rzeczy i mąż maluje specjalną farbą zobaczymy jak wyjdzie

reklama
Śliczny, młody @Kwiatuszekk23! Jak się czujesz kochana w ogóle? Kiedy następna wizyta?:*

Jestem na forum od roku i powiem Wam, że teraz dominują tutaj mamusie i brzuchatki... Ale to chyba dobrze, nie ? :)
Mam nadzieję, że za bardzo nie zagracamy reszcie forum tematami wózków, łóżeczek itp?:*

@marshia, to w przyszłym cyklu monitoring i strzelą jaja :*

@Marzycielka86, kiedy testowanko?
Miło jest czytać ze tyle jest szczęśliwych kobiet po przejściach, które doczekały sie małego cudu . Ja dzis mam beznadziejny humor wręcz wiśielczy [emoji22]dokladnie dziś mija teraz rok od usunięcia mojej ciąży pozamacicznej przeżycie okropne nikomu nie życzę tego

Do góry