reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny mam pytanie czy miała któras nie wydolność ciałka żółtego?
u mnie też gin to przypuszczał i oprócz tego co pisze @Destino często do tego dorzyca się CLO lub ovitrelle nie jako środek na pękanie jajeczek tylko na podrasowanie ciałka żółtego oraz z na poprawe progesteronu tak jak @kas90 napisała prolutex ale to chyba mało, która z dziewczyn brała
@kas90 jesli czujesz Asię to nie musisz az tak liczyć ruchów, powiem szczerze, mnie to bardziej stresowało niż uspokajało
@susana nic tylko kropeczki domalować, przepiekna pileczka :*
@susana przepięęęękne ♥️♥️♥️
Moja "homo" po miesiącu z haczykiem z 8,98 na 6,80.
Średnio idzie z tym spadkiem - muszę chyba więcej buraków :(
Marshia 6,8 to juz nie tak źle :)
Dziewczyny to ja mam pytanie. W poprzednim miesoacu i teraz po neoparin jest mi tak slabo, ze ledwo siedze. Czy ktoras tak ma? Czy to oznacza, ze za bardzo rozrzedza mi krew. Wczoraj wieczorem nie zwielam zastrzyku i dzis czuje sie wspaniale. Mam dawke 0.4. Waze 54 kg.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Marzycielka ja przy 55 kg tez mialam dawke 0,4 i nie sadze, ze to moze byc od tego ale trzeba wziąść poprawke, ze kazda z nas jest inna :* a poza tym jest teraz taki czas, ze ja nic nie biore i tez mi serce kołacze :)
Liczyć dwa razy dziennie, kiedy jest najbardziej aktywne np. rano i wieczorem. Mój Tymek zawsze po zastrzyku tańczył jak szalony.

mhsv3e5ez4n46979.png
Asiu Tymek jest cudowny :) cieszę się, ze sie chwalicie swoimi cudami :*

reklama
@Destino mam anemie. Pozostale wyniki morfologii ok. Po acardzie mialam kolatania i to byl pikus. Teraz jak to biore to czuje sie taka zamulona, slaba, ze ledwo w pracy siedze itd.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@marzycielka81 mi po zastrzykach nic się nie dzieje , wg lepiej funkcjonuje po tych lekach ciśnienie mam lepsze :) jedynie jak przebije zrosta to siniaki ;/

Ja dzisiaj zaszalałam upiekłam ciasto ucierane z malinami mmmm :) i zrobiłam sałatkę z pieczarkami bo mam smaki :D no i zapiekankę makaronową z serem :D a z wczoraj jeszcze bigos w lodówce :D masakra aż wstyd jaki apetyt :-D
Ciocia dzwoni i pyta czy jadę na basen , czy zaliczyłam się już do ciężarnych i nie idę na upał haha ona to jest dobra... :laugh2:
Jak mam iść jak pół brzucha sińców , mama mi dzisiaj kupiła maść co dziewczyny poleciły , bo by można było na obdukcje iść :D M mi mówi ,że nikt by mi nawet nie uwierzył ,że on mnie bije hahaha akurat to prawda ciężko by było uwierzyć :p

@marzycielka81 bo jak zaczynalam brac heparyne to Sydor kazal mi sprawdzic, czy nie bede miala maloplytkowosci bo to taki skutek uboczny brania heparyny. Na szczescie nie mam z tym problemu. A skoro masz anemie, to mozesz miec silne kolatania serca i problemy z siniakami. U mnie nawet w ciazy hemoglobina ponad 14, nic nie drgnela. Ale taka mam od lat. Choc przyznaje ze buraki wcinam chocby po to, by anemii nie zlapac, nie liczac tego ze swietnie dzialaja na zaparcia. Moze wybierz sie do hematologa, bo to chyba nie powinno tak byc. Ja mam nie tyle kolatania, co arytmie, bo mi wypada co ktorys rytm zatokowy no i ten problem z wypadaniem zastawki mitralnej. Ale to mam od lat a teraz wiecej krwi to serce sie szybciej meczy.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Destino dla ciebie ;)
Link do: UppaBaby Cruz, wózek spacerowy odwracane siedzisko | Bociek.eu

Po prostu te wózki są bardzo wygodne jak dla mnie ;)

Funia ja już się coraz bardziej przyzwyczajam do zastrzyków i igieł bo praktyczne pobieranie krwi mam co miesiąc lub co drugi miesiąc ;)
Także staram się [emoji85][emoji85][emoji86][emoji86]

Susanna piękne 11 kg [emoji8]
Warto było czekać na taką księżniczkę ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@asia669 sliczny Tymus[emoji5]

@susana pieknie[emoji5]i spanko piekne

@marshia ja sprawdzialam tylko raz,mialam 7.3 i sie tym nie martwilam bo wiedzialam,ze spadnie bo bralam tylko 3 tyg metyle przed badaniem ,poza tym twoj wynik wydaje mi sie ok

@Liluli slicznioch[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

W najaktywniejszej fazie (godz 21-23), to rusza się chyba z 50 razy o ile nie więcej. W dzień to różnie. Jak odpoczywam to też sporo, 10 razy na pewno, ale jak coś robię i chodzę to mniej zdecydowanie.

U nas też jedni dziadkowie dają 500+ na wyprawkę do pokoiku, a drudzy chcą kupić wózek :)

@nafoczka miała niedomogę lutealna i brała prolutex.

@czarna_mala, będziesz coś brała na to endometrium??

@mała79, to w następnym cyklu zaczynasz starania? Od lekarza mam rozpisany ten encorton? Nk zbijasz?

@susana, ależ Ci się trafiła ta księżniczka, wymarzona, co? Śliczny kącik dla małej :)
Tak Kochana, nie zostawię tego tak [emoji6] pogadam z Gin w niedzielę o Divigelu, który brała nasza @tęczowa89 [emoji1] jego i tak bierze się po owu, więc ok tygodnia mam jeszcze czas. Żrem jabłka jak głupia, łykam wit. E, piję gluty z siemienia lnianego, chrupię migdały, nawet pokusiłam się o olej lniany budwigowy i piję toto ;) ja się tak łatwo nie poddaję...

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry