u mnie też gin to przypuszczał i oprócz tego co pisze @Destino często do tego dorzyca się CLO lub ovitrelle nie jako środek na pękanie jajeczek tylko na podrasowanie ciałka żółtego oraz z na poprawe progesteronu tak jak @kas90 napisała prolutex ale to chyba mało, która z dziewczyn brałaDziewczyny mam pytanie czy miała któras nie wydolność ciałka żółtego?
@kas90 jesli czujesz Asię to nie musisz az tak liczyć ruchów, powiem szczerze, mnie to bardziej stresowało niż uspokajało
@susana nic tylko kropeczki domalować, przepiekna pileczka :*
Marshia 6,8 to juz nie tak źle@susana przepięęęękne
Moja "homo" po miesiącu z haczykiem z 8,98 na 6,80.
Średnio idzie z tym spadkiem - muszę chyba więcej buraków
Marzycielka ja przy 55 kg tez mialam dawke 0,4 i nie sadze, ze to moze byc od tego ale trzeba wziąść poprawke, ze kazda z nas jest inna :* a poza tym jest teraz taki czas, ze ja nic nie biore i tez mi serce kołaczeDziewczyny to ja mam pytanie. W poprzednim miesoacu i teraz po neoparin jest mi tak slabo, ze ledwo siedze. Czy ktoras tak ma? Czy to oznacza, ze za bardzo rozrzedza mi krew. Wczoraj wieczorem nie zwielam zastrzyku i dzis czuje sie wspaniale. Mam dawke 0.4. Waze 54 kg.
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Asiu Tymek jest cudowny cieszę się, ze sie chwalicie swoimi cudami :*Liczyć dwa razy dziennie, kiedy jest najbardziej aktywne np. rano i wieczorem. Mój Tymek zawsze po zastrzyku tańczył jak szalony.