reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewuszki - byłam na monitoringu poowulacyjnym u najprzystojniejszego gina ever i znów jestem zauroczona. Jakby nie był moim lekarzem to bym pomyślała, ze flirtuje ze mną - tak patrzy prosto w oczy, uśmiechając się i artykuując co ma do powiedzenia. OMG ;)
Ale do rzeczy: pecherzyki nie pękły :(, wiec w następnym cyklu trzeba monitorować przed i ostrzyknąć je Ovitrellem.
Homo wg niego jeszcze ciut w dół powinno zejść - czyli walczę, żeby zeszło jak u @roxie123 - do idealnych 5 z 6,8.
Za miesiąc dołączę - mam nadzieję - do testujących :)

@czarna_mala walcz kochana dodaj do tego wino wytrawne czerwone działa nie tylko na endo ale na głowę i na bosexy haha

@ovli22 i ja podejrzałam ten wózek a ja byłam w tym sklepie haha nawet spoko wygląda na solidny a jaka cena tego cuda? Bo nie ma na stronie jedna wada tak na oko dla mnie to płytka budka w gondoli mnie się podobały wózki mutsy ale one też mają taką płytka budke jak bym rodziła w lato to bym kupiła ale w listopadzie to zimno. Trzymam bardzo mocno kciuki za staranka

@marshia :D uważaj na tego ginekologa haha. Co do jajek szkoda że nie pękły ale.... juz wiesz co robić w przyszłym cyklu

@czarna_mala walcz kochana dodaj do tego wino wytrawne czerwone działa nie tylko na endo ale na głowę i na bosexy haha

@ovli22 i ja podejrzałam ten wózek a ja byłam w tym sklepie haha nawet spoko wygląda na solidny a jaka cena tego cuda? Bo nie ma na stronie jedna wada tak na oko dla mnie to płytka budka w gondoli mnie się podobały wózki mutsy ale one też mają taką płytka budke jak bym rodziła w lato to bym kupiła ale w listopadzie to zimno. Trzymam bardzo mocno kciuki za staranka

@marshia :D uważaj na tego ginekologa haha. Co do jajek szkoda że nie pękły ale.... juz wiesz co robić w przyszłym tygodni
Jadę zaraz do sklepu po jabłka i wino [emoji6]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry