reklama
susana
Fanka BB :)
Roxie
Zaczynam 36 tydzień wg om
Cesarka 31 sierpień ale coś czuje że wcześnie mnie złapie
Chłopaków rodziłam w 37 tygodniu
Pytałaś o palpitacje i kłucia w sercu
Też mam niskie ciśnienie bo około 103 a tętno bardzo wysokie , szczególnie z rana po śniadaniu , dochodzi nawet do 110 na minutę i wtedy o mało z klatki nie wyskoczy
Teraz jak odstawiłam acard jest dużo lepiej
Asia
Tymek pulchniutki do schrupania poprostu
Ostatnia edycja:
@monia0208 tarczyce zawsze mozesz skontrolowac a w ciazy wrecz powinnas. A co do dufastonu i luteiny to tez zalezy od dawek. Poza tym jest jeszcze proluteks w zastrzykach. Czesto daja go przy transferach. Chyba nie pomylilam nazwy. A plamienia moga byc zwiazane nie tylko z niedomoga lutealna. Ja wiedzialam o niedomodze od 18 rz. Powiedziano mi wtedy ze pierwsze dziecko na 80% poronie bo wusg i badaniach wyszlo bardzo slabiutkie cialko zolte. Teraz w tej ciazy to mialam niski progesteron.
@susana brzuszek cud miód. Pokoik pierwsza klasa. Uwielbiam biel
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@susana brzuszek cud miód. Pokoik pierwsza klasa. Uwielbiam biel
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj, rośnie, rośnie. 20.08 skończy 4 miesiące, dokładnie rok po tym jak ujrzałam dwie kreski na teście, dzień przed moimi urodzinami. Piękny prezent? [emoji12]Wydaje mi się, że ten siniaki to zależnie od miejsca podania. Musiało być jakieś naczynko i się rozlało. Ja na brzuchu to siniaki rzadko miałam, a na udach, to nie ma zastrzyku, żeby się duży nie zrobił. Po prostu inaczej tkanka zbudowana.
@agatush, ty dalej w uda robisz kochana? Ja juz mam takie zrosty na udach, że trudno o wolne miejsce i wczoraj już na chama wbiłam. U ciebie tez tak? Mogę w te zrosty dawac jak nie ma miejsca?
@asia669, jaki Tymcio duzy chłopak:*
P.S. BB podpowiada, że powinnam liczyc ruchy dziecka. Muszę to robić, jak mała rusza się sporo?
Z tymi ruchami to niekoniecznie. Byleby było min. 10 ruchów na godzinę. Czasem jednak jest ich z 50 a czasem maluszek sobie drzemie i leniwie smyrnie z 4 razy. Mój też szalał [emoji2]
@susana, urocze spanko dla księżniczki. Niestety u nas lekko zbedny mebel, bo Tymek upodobal sobie łóżko rodziców i można na jednej ręce zliczyć ile nocy w nim przespał, ale kiedyś w końcu dostanie eksmisję [emoji12] Ale póki karmie piersią tak jest wygodniej.
Sus, Piękny brzusio!!!
Ostatnia edycja:
roxie123
@marshia ale jest już mniej jak 7 więc jest w miare ok do starań spadnie zobaczysz
@susana czekamy więc na szczęśliwe rozwiązanie i Twojego Skarbeńka ciekawe , która przejmie Twój brzusio , ja się zgłaszam jak coś hehe U mnie ciśnienie zawsze mniej niż 100 także wiesz...a puls już lepiej przy tabletkach na tarczyce bo też miałam ponad sto teraz tak około 80
@susana czekamy więc na szczęśliwe rozwiązanie i Twojego Skarbeńka ciekawe , która przejmie Twój brzusio , ja się zgłaszam jak coś hehe U mnie ciśnienie zawsze mniej niż 100 także wiesz...a puls już lepiej przy tabletkach na tarczyce bo też miałam ponad sto teraz tak około 80
marzycielka81
Dziewczyny to ja mam pytanie. W poprzednim miesoacu i teraz po neoparin jest mi tak slabo, ze ledwo siedze. Czy ktoras tak ma? Czy to oznacza, ze za bardzo rozrzedza mi krew. Wczoraj wieczorem nie zwielam zastrzyku i dzis czuje sie wspaniale. Mam dawke 0.4. Waze 54 kg.
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Porzeczka1234
@susana brzuszek super pokoik również chyba takie łóżeczko też sobie upodobałam jesli się nie myle. Juz tuż tuż mocno trzymam kciuki za Was
@asia669 z tymi ruchami to teoria lekarzy ale jak to liczyć cały dzień a dziecko nie spi ?pewnie że tak także trzeba z przymrużeniem oka ale czujnie
@marshia ale taki tak nieźle spadło takze należy się cieszyć
@marzycielka81 ja też się źle czuje nie wiem czy po acardzie czy po fraxiparynie kołotanie serca, duszności itd caly czas mam ale już tyle wytrwałam to dam radę do końca
@asia669 z tymi ruchami to teoria lekarzy ale jak to liczyć cały dzień a dziecko nie spi ?pewnie że tak także trzeba z przymrużeniem oka ale czujnie
@marzycielka81 ja też się źle czuje nie wiem czy po acardzie czy po fraxiparynie kołotanie serca, duszności itd caly czas mam ale już tyle wytrwałam to dam radę do końca
Liczyć dwa razy dziennie, kiedy jest najbardziej aktywne np. rano i wieczorem. Mój Tymek zawsze po zastrzyku tańczył jak szalony.@susana brzuszek super pokoik również chyba takie łóżeczko też sobie upodobałam jesli się nie myle. Juz tuż tuż mocno trzymam kciuki za Was
reklama
@roxie123 takie siniaki przy kłuciu się kilka miesięcy to niestety normalne. Tez kilka mam ale w różnych miejscach kup sibie maść arcalen i smaruj kilka razy dziennie szybciej zejdzie
Kochane moje takie siniaki zdarzają się i wam pewnie w czasie też najgorszy ból i przez kilka dni boli to jak zrobi się zrost i nie ma gdzie sie wkłuć a trzeba mąż tylko z litościa patrzy na mnie a ja że nie boli a boli jak cholera.
@Kwiatuszekk23 walczę ze sobą ale wierzę
@bea25ta okazuje się że moja teściowa płaci za wózek jak dowiedziala się ze moi rodzice kupują mebelki także zadzwoniła że mam brać jaki mi się podoba więc mogę wybrzydzać ja popieram trochę @ovli22 żeby wózek był dostosowany do nas my dużo jeździmy potrzebuje sprytny zwinny wózek z kołami trekingowymi nie znam się na tym kompletnie na razie oglądam i wyrabiam zdanie
@kas90 zrosty nie rób jak się wbilam to zrost twardy ból kilka dni nie polecam płakać mi się chciało. Ja liczę to chodzi o to że jak zaczyna się ruszać to.czy rusza sie co najmniej 10 razy po 4 sekundach wiem ze rusza się dużo więcej raxy
@asia669 slodziak przecudny
W najaktywniejszej fazie (godz 21-23), to rusza się chyba z 50 razy o ile nie więcej. W dzień to różnie. Jak odpoczywam to też sporo, 10 razy na pewno, ale jak coś robię i chodzę to mniej zdecydowanie.
U nas też jedni dziadkowie dają 500+ na wyprawkę do pokoiku, a drudzy chcą kupić wózek
@nafoczka miała niedomogę lutealna i brała prolutex.
@czarna_mala, będziesz coś brała na to endometrium??
@mała79, to w następnym cyklu zaczynasz starania? Od lekarza mam rozpisany ten encorton? Nk zbijasz?
@susana, ależ Ci się trafiła ta księżniczka, wymarzona, co? Śliczny kącik dla małej
Podziel się: