reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

zm1a.JPG

reklama
@bea25ta podusie przecudne!

Dziewczyny u mnie znowu coś nie tak - pojawiło się plamienie różowe 10 dzień cyklu
W życiu tak nie miałam ktoś coś pomoże na ten temat? Ja już tak panikuje nad każdym dziwnym objawem że nie wyobrażam sobie co to będzie w ciąży.

Dzięki @bea25ta za informację. Tak zrobię. A możecie mi podać nazwiska polecanych osób w Krakowie. @Destino rozumiem, że ty polecasz Nawarę [emoji23]
Pochwal się później swoim dziełem [emoji8]
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tą Lukoschek w Volumedzie tez polecam. Wszystko dokladnie badała, mówiła i pokazywała, przy tym była bardzo spokojna. A jak się polozyłam i zapytałam pierwsze "czy żyje?", to myslałam, ze się kobieta popłacze.
Ja nie miałam problemu, zeby się tam umowic, a dzwoniłam 2-3 tyg wczesniej.
Ale nie jest też powiedziane, że w szpitalu będziesz niezadowolona :)

@bea25ta, super :))
Ja też już mam wizję kącika dla małej, tylko trzeba bedzie kiedyś to pokupić :p Bo pokoik to zrobimy jak będzie większa

Jestem właśnie w trakcie 4 poronienia z rzędu. Mam już prawie 6-letnią córeczkę i ciąża była totalnie bezproblemowa. A teraz w ciągu 1,5 roku straciłam 4 ciąże:no: Wszystkie kończą się na wczesnym etapie - mój organizm zabija każdy zarodek. Lekarze w moim mieście nie są już w stanie mi pomóc, badania które robiłam do tej pory : hormonalne, wirusologiczne, bakteriologiczne, genetyczne, tarczycowe, związane z krzepliwością - wszystkie w porządku. Została mi jeszcze autoimmunologia. Zapisałam się na wizytę do Gynemedu i prof. Malinowskiego. Szukam kobiet po podobnych przeżyciach jak ja, które przeszły serie badań immunologicznych i szczepienia. Czy Wam sie udało??? Jak to wszystko wygląda i jaki jest przybliżony koszt kuracji?? Czekam z niecierpliwością na Was:-)
Hey a robilas moze sobie badanie w kierunku Trombofilii...ja np.ja posiadam mialam juz 3 poronienia.ostatnie 2016..(zabieg 31.12.16)po tym zrobilismy badania i. lekarz stwierdzil.ze to jest przyczyna poronien..biore acard jedna na noc ..zobaczymy czy w tym mc sie udalo...jak.sie.uda to.odrazu sterydy na podtrzymanie..ale mija juz 5mc staran i az sie boje bo do @jeszcze 7dni a dla.kogos kto.czeka.to.wiecznosc..
Pozdrawiam

reklama
@bea25ta podusie przecudne!

Dziewczyny u mnie znowu coś nie tak - pojawiło się plamienie różowe 10 dzień cyklu
W życiu tak nie miałam ktoś coś pomoże na ten temat? Ja już tak panikuje nad każdym dziwnym objawem że nie wyobrażam sobie co to będzie w ciąży.
Jak masz krotkie cykle, to moze to byc plamienie owulacyjne

Do góry