reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@kas90 a dziękuję kochana dzieciak ma 9,3 mm i odpowiada 7,1 tyg ciąży czyli idealnie. Doktor mi wszytko mówił co widzę i na co patrzymy no byłam zachwycona co ja piszę jestem zachwycona :) bo z córeczką nie miałam problemów i że tak powiem usg prawie mi poprzedni lekarz nie robił. Pierwsze takie obrazowe mialam w 16 tygodniu. Więc dla mnie teraz to wszystko jest nowość :)
@nafoczka no właśnie brałam od pozytywnego testu i potem miałam wn5 tygodniu to plamienie i doktorem kazał odstawić. Po za tym mi jedzie potas więc mam raz w tygodniu litr kroplowki więc jakoś te D dimery nie są może najgorsze dzięki temu a i acard jadłam od lutego praktycznie. Nie wiem ale chyba będę się kluc co 3 dni. I zobaczę :)
Dziękuję wszystkim za gratulacje jesteście kochane @bea25ta @Funia90 @matulkaa @Destino :*:*

reklama
Taki wierszyk wpadł mi w oko [emoji3]
Z dedykacją dla mam i przyszłych mam [emoji8]

Kto ty jesteś? Maluszek :)
Jaki znak twój? Cycuszek :D
Kto ci go daje? Mamusia [emoji7]
Jaki kształt jego? Podusia [emoji14]
Co z niego masz? Mam mleczko
Dobre jest? Jak ciasteczko [emoji514]
Jak często pijesz? [emoji703] Codziennie
Dawno już? Od narodzin niezmiennie [emoji119]
Jak się z tym czujesz? Wspaniale :)
Kiedy go pragniesz? Wciąż! Stale! :D
Jak je wypijasz? Litrami [emoji14]
Kiedy najlepsze? Nocami [emoji561]
Czemu je kochasz? Bo zdrowe :))
Świeże i zawsze gotowe!
A mamę kochasz? PYTANIE!!
To dzięki niej je dostaje!!!
To ona szczęście mi daje!!!
Wypijam zdrowia kropelki
Więc jestem silny i wielki!!! [emoji123]
To ona się dla mnie poświęca
I swoim uśmiechem zachęca
Karmiąc mnie wciąż się wygina
Najlepiej jak umie mnie trzyma
Mleczko mam na żądanie
W kawiarni, na ławce, tapczanie
Nigdy mi nie odmawia
Choć czasem ból piersi to sprawia :(
Kocham ją oraz dziękuję <3
I mleczko to wszystkim promuję
!!! :)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@kas90 ja umówiłam się w szpitalu na Kopernika, z racji wieku
emoji13.png
przysługuje mi darmowe badanie. Idę 17 sierpnia.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Też miałam w Volumedzie za darmo (dr wystawiła mi tam skierowanie z racji MTHFR) i to jedno skierowanie dotyczyło
całosci prenatalnych (12 i 20tc).
@Destino, ja tam bylam u dr lukoschek i bylam zadowolona, a ty bylas zadowolona?

@kas90 bylam u Nawary-... nie pamietam dokladnie. Moja pani gin tylko od niej chce badanie. Mowi ze jest najlepsza. Super kobieta. Niezwykle delikatna starala sie byc. Z duza wiedza nawet o endometriozie. Pokazala mi nawet gdzie mam ognisko i powiedziala ze niestety bol zostanie do konca. Odpowiadala na wszystkie pytania. Kazdy pomiar omawiala, nawet o tescie papa mowila i amniopunkcji, choc powiedzialam ze sie na nia nie zgodze. Co chcialam zeby sprawdzila to zrobila. Bardzo jestem zadowolona bo rzadko mi sie zdarza by lekarz traktowal mnie po ludzku jak partnera. Oczywiscie zdziwiona ze naturalnie zaszlam w ciaze i ze maluszek zyje. Tak polecam robic tam badanie. Powiedziala na koniec ze chce mnie widziec na polowkowych zeby sprawdzic do konca czy wszystko w porzadku, bo nie wszystko widac na prenatalnych. Nic nie straszy, rzeczowa kobitka.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@anetkruczek to juz kawal dziecia[emoji5]niech rosnie zdrowo[emoji5]

Ja mam polowkowe 13 wrzesnia[emoji4]

Nudze sie dzis jak nie wiem.
Moj naprawia auto od rana,a obiecal mi spacer i obiad[emoji19]
Z glodu umieram a lodowka pusta ,bo na zakupy mielismy jechac po obiedzie.
Dobrze ,ze chociaz pogoda jest lepsza[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@matulkaa nie musisz isc na polowkowe w te same miejsce. Wystarczy ,ze bedziesz miec skierowanie z nfz ze wskazaniem czyli twoja osiemnastka w dowodzie i wszedzie moga cie zapisac. Najlepiej po genetycznych od razu sie gdzies wbijaj w koleje bo ja do tych lepszych sie nie dostalam, bylo za pozno.

Ja dzis zamowilam material na poszewki do lozeczka. Te co miie widzialy kosztowaly 150 zl , ja za material na 2komplety nie wydalam nawet 50 - uwielbiam takie oszczednosci.

@matulkaa nie musisz isc na polowkowe w te same miejsce. Wystarczy ,ze bedziesz miec skierowanie z nfz ze wskazaniem czyli twoja osiemnastka w dowodzie i wszedzie moga cie zapisac. Najlepiej po genetycznych od razu sie gdzies wbijaj w koleje bo ja do tych lepszych sie nie dostalam, bylo za pozno.

Ja dzis zamowilam material na poszewki do lozeczka. Te co miie widzialy kosztowaly 150 zl , ja za material na 2komplety nie wydalam nawet 50 - uwielbiam takie oszczednosci.
Wrzuć nam fotki jaki :D

Dzięki @bea25ta za informację. Tak zrobię. A możecie mi podać nazwiska polecanych osób w Krakowie. @Destino rozumiem, że ty polecasz Nawarę [emoji23]
Pochwal się później swoim dziełem [emoji8]
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry