reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@iveo schodze juz z dawki i biore teraz 10. Z tymi klinikami to roznie. Mam za soba kilka wizyt na sorze i nie wspominam dobrze. A ludzie? Tez myslalam ze daja sie poznac, ale niestety nie takie to proste. Nie mysle juz o tym gdzie mieszkam. Po prostu jestem. Jednak czasem trudno zapomniec ze to Krakow. Kiedys myslalam, ze dziecko to zmieni, ale wiem, ze niekoniecznie. Po prostu zmienilam nastawienie [emoji4]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@matulkaa :) :) :) ♥️
@iveo w którym dniu robiłaś prolaktynę po tych poronieniach? Może na wszelki wypadek zrobię. I tak idę sprawdzić homicysteine w przyszłym tygodniu. I myślałam o kwasie foliowym i b12 - żeby sprawdzić. Tylko pytanie czy ta wiedza coś wniesie? Sprawdzać?
No bo homocysteine to wiadomo :)
Tez uważam ze przy lekach nie ma co witamin badać bo raczej wyniki wyjdą przekroczone.
@Kwiatuszekk23 @matulkaa @anetkruczek no i takie wiadomości nas cieszą :) forum owocuje i jest CUDOWNIE! ♡
@anetkruczek jak masz dobre wyniki to może faktycznie nie tedy droga. A ty nie brałaś do tej pory?

Co do encotronu to zauważyłam że lekarze odchodzą trochę od niego. Mój pediatra pisał go mojemu synowi od małego na oskrzela *stąd miałam. Kiedyś go pytam czy mi przepisze żeby w domu byl a on na mnie ze takie leki to dla dorosłych i ze steryd i wogole. Juz miałam na końcu języka "ty ciulu pisałeś mi go odkąd Lolek miał 2 latka" ale nic nie powiedziałam bo w sumie nie był potrzebny :)
@Destino @kas90 @bea25ta pogłaskajcie brzuszki od formułowej foczuszki ♡
@bertha @burczuś @czarna_mala @mickey* pamiętam wciąż o was :*

Pozdrawiam całą resztę, każda z osobna i wszystkie razem :*

Radosnej niedzieli. Ja bede delektować się moimi cudnymi chłopakami ♡ wszystkimi oczywiście :D

@Kwiatuszekk23, teraz już musi być tylko dobrze, szykuj się na trzeciego malca w domu :D

@anetkruczek, ile cm ma twój mały wielki człowiek? Gratulacje:*

@matulkaa, ona mówi "jest smrodek!", a ja mysle wtedy, przecież się podmywałam, o co chodzi :D i pytam jaki smrodek? Haha a ona, ze dzidzi. Co do sprzętu to mam wrażenie, że nie zawsze ustawia pełną ostrość i niektóre usg były szybkie, szczegolnie po jednych i drugich prenatalnych :( a Ty kiedy masz prenatalne? Robisz tam gdzie ja w Volumedzie? Ja bylam zadowolona.
@bertha, szkoda ze II kreseczka nie od razu :(
@nafoczka, tobie tez milej niedzieli :*

@Destino ja tez juz mam dosc tego ciepla,na szczescie dzis jest duzo lepiej,po nocy w koncu w mieszkaniu temp spadla z 30 stopni do 26,5 i tak bez szalu ale jutro tez ma byc chlodno wiec super[emoji5]

@anetkruczek cudowne wiesci[emoji5]

@matulkaa oczywiscie ,ze wszystkie drogi prowadza do lodziarni heheh[emoji23]ewentualnie po kinderczekoladke[emoji16][emoji39]

@roxie123 tez bym poplylala jak zabcia jakas [emoji5]ale jeszcze miesiac i jadeee moczyc dupke jupiii[emoji4]no bo na baltyk za bardzo nie licZe za tydzien bo ma lac.

@kas90 tez bym sie wystraszyla jakby mi gin powiedzial ooo jest smrodek[emoji16]hahah

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@kas90 ja umówiłam się w szpitalu na Kopernika, z racji wieku [emoji13] przysługuje mi darmowe badanie. Idę 17 sierpnia.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino dzięki, chyba już za późno na zmianę. Jeśli nie będę zadowolona spróbuję się jeszcze umówić gdzieś prywatnie. A nie wiesz czy jestem zobowiązana do robienia połówkowego badania w tym samym miejscu.

@matulkaa nie wiem, ale raczej tak bo musisz miec skierowanie. Chyba ze zalatwisz sobie drugie. Ja na to jedno i prenatalne i polowkowe robie. Polowkowe 30 sierpnia. Zawsze mozesz zadzwonic i zapytac. Nr znajdziesz w necie

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzięki [emoji4] oooo połówkowe już niedługo. Ale ten czas szybko leci. Już zaciskam kciuki, żeby było wszystko OK [emoji8]

Do góry