marzycielka81
Fanka BB :)
Mam pytanie biore clexane 0.4 waze teraz 54 kg. Czy ktores wychodzily po tym siniaki no na nogach?
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj startuje ze sterydem 25 mg codziennie rano przez 10 dni .
Czy wy dobrze się czułyście ? Po nim
Bo ja tak sobie ;(
Czułam się jakbym była naćpana i troszkę głowa mnie bolała .
Ohhh czego się nie robi dla maleństwa
Acha dziewczyny napiszcie czy wy po kim tyłyscie ?czy ma się po kim większy apetyt itd
Pozdrawiam wszystkie wspaniałe mamusie , wspaniałe ciężaróweczki i wspaniałe staraczki-wojowniczki
Buźka dla was
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
cos musi w tym byc szkoda, ze mi nikt nie powie, ze mi sie oczy szklą ciakawe w ogole jak to wyglada podsyłaj zaraz zdjecie szklących sie oczu!Bo mi się skończył letrox 50 a brałam dawkę 70 no i lekarz był na urlopie 3tyg i tak czekałam brałam setki xD no i spadla aż tak...nie będę brać do czwartku wcale . Będzie po południu wynik a metyle od kwietnia [emoji4]
Ja dziś u cioci na kawie cały dzień sobie zrobiłam wypad bo mogę z nią pogadać o wszystkim [emoji4] pyta mi się czy w ciąży jestem xD ja mówię nie wiem ... A bo Ci się oczy szkla [emoji23]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom