reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Witam sie ze Wszystkimi serdecznie [emoji1]

@matulkaa bylam u Agnieszki Nawara-Baran w Volued, ul. Zdrowa1, a polecala mi jeszcze moja gin Agnieszke Nocuń i Marcina Wiechec na ul. Felinskiego

@marzycielka takie siniole to robily mi sie bez clecsan. Choc teraz jakis maly tez mi sie zrobi ale nie wiaze tego z heparyna. U mnie zyly same pekaja wiec na nogi szczegolnie musze uwazac nawet jak spie to poduszka pomiedzy

@Mama aniolka 80, a moze dobrze by bylo rozszerzyc diagnostyke, skoro wyszla ci trombofilia. Moze jest wiecej trudnosci, ktore sprawiaja, ze trudno zajsc w ciaze. Lekarz na tym poprzestal, ty nie musisz.

@iveo tak jak bertha pisze, to moze byc owulacja wczesniej niz sie spodziewasz. W trakcie cyklu plamienia moga tez wskazywac na infekcje, ale nie ma co z goru zakladac najgorszego. Obstawialabym owulke

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane mam wyniki czekam jeszcze na homocysteine... za dużo spadła mi tarczyca muszę brać mniejsza dawkę w czwartek idę do endo na kontrolę hm żebym z niedoczynności nadczynności nie zrobiła i stresa mam teraz bo jak się udało zafasolkowac to nie wiem :/
1502102211-aaaaaa.png

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 Ale wit d i glukoza - pięknie :)
Daj znac jak homocyst. Jak długo już bierzesz metyle? Ja na razie mniej więcej miesiąc - Folian trochę dłużej (od 28.06),B6 i B12 trochę krócej (od 05.07). Zaczynałam z pozycji 8,98. Po 15.08 sprawdzę jak będzie wyglądać

Bo mi się skończył letrox 50 a brałam dawkę 70 no i lekarz był na urlopie 3tyg i tak czekałam brałam setki xD no i spadla aż tak...nie będę brać do czwartku wcale . Będzie po południu wynik a metyle od kwietnia [emoji4]
Ja dziś u cioci na kawie cały dzień sobie zrobiłam wypad bo mogę z nią pogadać o wszystkim [emoji4] pyta mi się czy w ciąży jestem xD ja mówię nie wiem ... A bo Ci się oczy szkla [emoji23]

Dzisiaj startuje ze sterydem 25 mg codziennie rano przez 10 dni .

Czy wy dobrze się czułyście ? Po nim
Bo ja tak sobie ;(
Czułam się jakbym była naćpana i troszkę głowa mnie bolała .
Ohhh czego się nie robi dla maleństwa ;)
Acha dziewczyny napiszcie czy wy po kim tyłyscie ?czy ma się po kim większy apetyt itd
Pozdrawiam wszystkie wspaniałe mamusie , wspaniałe ciężaróweczki i wspaniałe staraczki-wojowniczki ;)
Buźka dla was

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzisiaj startuje ze sterydem 25 mg codziennie rano przez 10 dni .

Czy wy dobrze się czułyście ? Po nim
Bo ja tak sobie ;(
Czułam się jakbym była naćpana i troszkę głowa mnie bolała .
Ohhh czego się nie robi dla maleństwa ;)
Acha dziewczyny napiszcie czy wy po kim tyłyscie ?czy ma się po kim większy apetyt itd
Pozdrawiam wszystkie wspaniałe mamusie , wspaniałe ciężaróweczki i wspaniałe staraczki-wojowniczki ;)
Buźka dla was

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja się czułam dobrze, ale brałam tylko 10 mg, więc możliwe, że po dawce 25 będziesz się gorzej czuła.
Apetyt jest większy (ssie w żoładku tak godzinę, dwie po tabletce), ale nie tyłam po 10 mg encortonu, bo starałam się panować nad tym głodem.

Bo mi się skończył letrox 50 a brałam dawkę 70 no i lekarz był na urlopie 3tyg i tak czekałam brałam setki xD no i spadla aż tak...nie będę brać do czwartku wcale . Będzie po południu wynik a metyle od kwietnia [emoji4]
Ja dziś u cioci na kawie cały dzień sobie zrobiłam wypad bo mogę z nią pogadać o wszystkim [emoji4] pyta mi się czy w ciąży jestem xD ja mówię nie wiem ... A bo Ci się oczy szkla [emoji23]

cos musi w tym byc :) szkoda, ze mi nikt nie powie, ze mi sie oczy szklą :) ciakawe w ogole jak to wyglada :) podsyłaj zaraz zdjecie szklących sie oczu! :D
kiedy testujesz?? :)
U mnie dzisiaj spadek tempki, takze czekam na @. do jutra powinna sie pojawic.

reklama
Ja też mam apetyt biorę dyche[emoji4]no i krostki na twarzy mi wyskakują :/

Homocysteina - równe 5 [emoji4]
Testuje hm nie wiem xD jakoś za tydzień może ciut więcej :) Ale serio popatrzyłam w lusterko i dziwne takie [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja się nie nastawiam bardzo chociaż to było miłe :)
Bertha ja 3mam kciuki za Twoje cykle [emoji4] moje tez teraz widzisz nijakie: /

Ostatnia edycja:
Do góry