reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@bea25ta mnie urzekly gwiazki[emoji7]

@iveo tez stawiam na owu,zrob z ciekawosci test owulacyjny,to moze Ci sie cos wyjasni.

@marzycielka81 mi pekly dwa nowe naczynka na nogach,byc moze przez clexane.

@roxie123 mam podobna gluzkoze[emoji12]

@ovli22 ja w ogole nie biore sterydu wiec nie wiem jak to jest:/
Czyli juz po owu?[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mam pytanie biore clexane 0.4 waze teraz 54 kg. Czy ktores wychodzily po tym siniaki no na nogach?

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Marzycielka ja biorę fraxiparynę 0,6 i mam siniaki na nogach, ale to dlatego, że zastrzyki w uda robię :/

Ja też mam apetyt biorę dyche[emoji4]no i krostki na twarzy mi wyskakują :/

Homocysteina - równe 5 [emoji4]
Testuje hm nie wiem xD jakoś za tydzień może ciut więcej :) Ale serio popatrzyłam w lusterko i dziwne takie [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja się nie nastawiam bardzo chociaż to było miłe :)
Bertha ja 3mam kciuki za Twoje cykle [emoji4] moje tez teraz widzisz nijakie: /

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Roxie123 piękna homocysteina :) No i z tymi oczkami może coś być na rzeczy :D oby - mocno kciuki trzymamy :D

Ja jutro wizytuję dziewczynki moje i trochę się stresuję ..... za równy miesiąc wypada mi termin porodu z USG i OM, ale mam dziwne przeczucie, że do niego nie dotrwam.... może sie mylę :p

Z góry przepraszam za przeklinanie.

Mam wyniki posiewu - mam znowu bakterie..... kolejny miesiąc w plecy.. biopsji nie będzie... do K**** NĘDZY!!!
Świecie, Boże, czy kto tam u góry to planuje - NAPRAWDĘ jeszcze mi mało?? Naprawdę chcesz żebym stała się zgorzkniała stara bezdzietna babą????

Mam wyniki posiewu - mam znowu bakterie..... kolejny miesiąc w plecy.. biopsji nie będzie... do K**** NĘDZY!!!
Świecie, Boże, czy kto tam u góry to planuje - NAPRAWDĘ jeszcze mi mało?? Naprawdę chcesz żebym stała się zgorzkniała stara bezdzietna babą????

Bertha u ciebie to jest jakaś masakra !!!! Ciagle coś !!! Beznadzieja !!!kopnięte to wszystko !!

Kochana bądź silna będzie dobrze ! Musi być
Twoje maleństwo czeka gdzieś na ciebie [emoji56][emoji56]
Czy wiadomo skąd biorą się te bakterie !?
Mówił coś lekarz czym je zaatakować !!!

Któraś mi napisała ze ja zsie w żołądku po sterydzie ! - ja mam tak samo !
To jak mnie tak ssie to mam nie jeść nic ?

Funia ja myślałam ze ty tez na sterydzie jedziesz ? !

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

Kochana ja Ci polecam oprócz antybiotyku provag i invag. Ja z bakteriami walczyłam 8 miesięcy przed laparoskopią. i była antybiotyk za antybiotykiem. Jak zaczęłam brać te provagi i invagi to po tym się uspokoiło i od czasu do czasu robie sobie kurację zapobiegawczo

reklama
Do góry