reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@bea25ta mnie urzekly gwiazki[emoji7]

@iveo tez stawiam na owu,zrob z ciekawosci test owulacyjny,to moze Ci sie cos wyjasni.

@marzycielka81 mi pekly dwa nowe naczynka na nogach,byc moze przez clexane.

@roxie123 mam podobna gluzkoze[emoji12]

@ovli22 ja w ogole nie biore sterydu wiec nie wiem jak to jest:/
Czyli juz po owu?[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mam pytanie biore clexane 0.4 waze teraz 54 kg. Czy ktores wychodzily po tym siniaki no na nogach?

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Marzycielka ja biorę fraxiparynę 0,6 i mam siniaki na nogach, ale to dlatego, że zastrzyki w uda robię :/

Ja też mam apetyt biorę dyche[emoji4]no i krostki na twarzy mi wyskakują :/

Homocysteina - równe 5 [emoji4]
Testuje hm nie wiem xD jakoś za tydzień może ciut więcej :) Ale serio popatrzyłam w lusterko i dziwne takie [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja się nie nastawiam bardzo chociaż to było miłe :)
Bertha ja 3mam kciuki za Twoje cykle [emoji4] moje tez teraz widzisz nijakie: /

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Roxie123 piękna homocysteina :) No i z tymi oczkami może coś być na rzeczy :D oby - mocno kciuki trzymamy :D

Ja jutro wizytuję dziewczynki moje i trochę się stresuję ..... za równy miesiąc wypada mi termin porodu z USG i OM, ale mam dziwne przeczucie, że do niego nie dotrwam.... może sie mylę :p

Z góry przepraszam za przeklinanie.

Mam wyniki posiewu - mam znowu bakterie..... kolejny miesiąc w plecy.. biopsji nie będzie... do K**** NĘDZY!!!
Świecie, Boże, czy kto tam u góry to planuje - NAPRAWDĘ jeszcze mi mało?? Naprawdę chcesz żebym stała się zgorzkniała stara bezdzietna babą????

Mam wyniki posiewu - mam znowu bakterie..... kolejny miesiąc w plecy.. biopsji nie będzie... do K**** NĘDZY!!!
Świecie, Boże, czy kto tam u góry to planuje - NAPRAWDĘ jeszcze mi mało?? Naprawdę chcesz żebym stała się zgorzkniała stara bezdzietna babą????

Bertha u ciebie to jest jakaś masakra !!!! Ciagle coś !!! Beznadzieja !!!kopnięte to wszystko !!

Kochana bądź silna będzie dobrze ! Musi być
Twoje maleństwo czeka gdzieś na ciebie [emoji56][emoji56]
Czy wiadomo skąd biorą się te bakterie !?
Mówił coś lekarz czym je zaatakować !!!

Któraś mi napisała ze ja zsie w żołądku po sterydzie ! - ja mam tak samo !
To jak mnie tak ssie to mam nie jeść nic ?

Funia ja myślałam ze ty tez na sterydzie jedziesz ? !

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

Kochana ja Ci polecam oprócz antybiotyku provag i invag. Ja z bakteriami walczyłam 8 miesięcy przed laparoskopią. i była antybiotyk za antybiotykiem. Jak zaczęłam brać te provagi i invagi to po tym się uspokoiło i od czasu do czasu robie sobie kurację zapobiegawczo

reklama
Do góry