gabi433
Zaciekawiona BB
Gabi, a co to jest ten progesteron z czech? czy to są zastrzyki z progesteronem?
utrogestan to raczej tabletki na podtrzymanie ciąży.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gabi, a co to jest ten progesteron z czech? czy to są zastrzyki z progesteronem?
gabi433 dziękuję za namiary. Na co jest Twój zestaw leków, coś poza ANA czy tak profilaktycznie?
Dziewczyny w ciąży - gdyby któraś potrzebowała, to mam około 2/3 opakowania Fenoterolu do odstąpienia - data ważności do 10.2014, może którejś z Was się przyda, ale oby nie był potrzebny.
Koszyczek - jestem zarejestrowana do doktora Przybycienia za dwa tygodnie, mam nadzieję, że coś poradzi. Szukam mimo wszystko dalej, żeby mieć w razie czego jakąś alternatywę, bo już jeden lekarz właśnie z kliniki doktora P. powiedział mi dzisiaj, że on ANA w ogóle nie uznaje![]()
Nut4nut -
Mam pytanie czy bierzesz selen na hashimoto?
Nut4nut
Co to metafoliny to wszystkie oprócz oddzielnych witamin bierzemy Femibion Natal. Pewnie Jerzak też Ci zaleciła.