reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
U nas dzisiaj jest tak gorąco że prawie się rozpłynęłam :( współczuję wszystkim dziewczyną które noszą duże brzuszki takie upały to musi być udręka...
@kas90 robię te sałatki z Twoich przepisów i są wspaniałe <3
@Porzeczka1234 gratuluję wizyty to wspaniale że dziewczynka jest taka duża :*

@Porzeczka1234 gratuluje duzej corci[emoji5][emoji5][emoji5]
Nawet mi nie mow o tej temperaturze ehhh,a w mieszkaniu mam prawie 29 stopni ,maskara jakas .

@nafoczka porzeczka dobrze radzi,odczekaj troszke[emoji4]
Jeju co to za guzek ,mam nadzieje,ze to nic powaznego:/

Dziewczyny dostalam wyniki sa troche zawyzone ,rzucicie okiem?

D-dimery 576 (0-500)

Aptt27,87 (25,9-36,6)

Fibrynogen 4.01 (1.8-3,5)

Mam cisnac lekarza o wyzsza dawke heparyny? Skierowanie do hematologa czy cos innego?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 ja mam d-dimery 690 a norma do 500 i dziś Pani dr powiedziała że jest ok i w ciąży nie należy się przejmować do 2000 później należy wieksze dawki dać fraxi zobaczymy co jutro powie Malina. Ale co ciekawe powiedziała że schodzimy z luteiny bo d-dimery rosną więc jednak progesteron zageszcza krew. To tyle info medycznych na dziś

Chce mi się sernika na zimno od @Destino ale nie będę po nocach robić zresztą składników nie mam

oo, ja tez mam rocznice 12-go wrzesnia! :) tylko ze w tym roku drugą :):):):)

Berciochu ja też 12- ego tylko 8 - leci ten czas :o

Ja wczoraj wieczór o 20 pojechałam na szpital. Mój syn zaczął wymiotować, było mu zimno , parował z upału, nie mógł zrobić siku ani kupki. Balam się ,że ma początki udaru bo spędziłam z nim 4 h w basenie na słońcu. Na szczęście to była jelitówka , badania wyszły ok i dziś wyszłam na żądanie bo bałam się ,że coś gorszego jeszcze złapiemy.

@Porzeczka1234 Ja w te upały to bez moczenia nóg w basenie nie daje rady. Nawet malować się zaprzestałam bo po 10 minutach wszystko spływa. Ja już chce ochłodzenia. Poszalałbym po sklepach polowałabym na okazje w ciuchlandach a tu dupa blada z domu nie wychodzę , gotowanie to ostatnie rzecz którą robię ,bałagan w domu - ja chce już ochłodzenia :tak:

@Porzeczka1234 Kochana cieszę się , że mała rośnie i ma się dobrze.
Cykle mam rozregulowane bo ostatnio to 28 dc miesiąc wcześniej 32 dc.
Owulację miałam w weekend nie wiem dokładnie jaki dzień czy był to piątek,sobota czy niedziela.
@Czajak Kochana nie płacz bo to nic dobrego nie wniesie spotęguje stres i rozreguluje organizm . Wiem , że łatwo powiedzieć trudniej zrobić lecz musimy mieć siłę do dalszej walki . Nasze organizmy potrzebują więcej czasu na przyjęcie dzidziusia. Ciesz się urlopem i mężem .
Każda z nas ma czasami dosyć i ciężko nam dostrzec pozytywne aspekty. Musimy jednak być silne mieć wiarę i nadzieję, że kiedyś każdej z nas się uda.
@Nafoczka Powodzenia w powrocie do pracy.
My świętujemy 9-rocznicę. Razem jesteśmy już 20 lat.

reklama
@Porzeczka1234 gratuluje duzej corci[emoji5][emoji5][emoji5]
Nawet mi nie mow o tej temperaturze ehhh,a w mieszkaniu mam prawie 29 stopni ,maskara jakas .

@nafoczka porzeczka dobrze radzi,odczekaj troszke[emoji4]
Jeju co to za guzek ,mam nadzieje,ze to nic powaznego:/

Dziewczyny dostalam wyniki sa troche zawyzone ,rzucicie okiem?

D-dimery 576 (0-500)

Aptt27,87 (25,9-36,6)

Fibrynogen 4.01 (1.8-3,5)

Mam cisnac lekarza o wyzsza dawke heparyny? Skierowanie do hematologa czy cos innego?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Funia mi do 1000 mówiła ze jest ok. Myślę że nie ma co się stresować.
A co do pracy to tak jak pisałam, rozmowa była po dobroci i chciałam sprawę załatwić bo wisi bodajże od kwietnia i juz za długo mnie gryzie. Teraz nie będę robić nic więcej. Czas pokaże a mi jest jeszcze ciężej ze aż tak bardzo można być nieszczerym...
Koniec!
@Porzeczka1234 Kochana cieszę się , że mała rośnie i ma się dobrze.
Cykle mam rozregulowane bo ostatnio to 28 dc miesiąc wcześniej 32 dc.
Owulację miałam w weekend nie wiem dokładnie jaki dzień czy był to piątek,sobota czy niedziela.
@Czajak Kochana nie płacz bo to nic dobrego nie wniesie spotęguje stres i rozreguluje organizm . Wiem , że łatwo powiedzieć trudniej zrobić lecz musimy mieć siłę do dalszej walki . Nasze organizmy potrzebują więcej czasu na przyjęcie dzidziusia. Ciesz się urlopem i mężem .
Każda z nas ma czasami dosyć i ciężko nam dostrzec pozytywne aspekty. Musimy jednak być silne mieć wiarę i nadzieję, że kiedyś każdej z nas się uda.
@Nafoczka Powodzenia w powrocie do pracy.
My świętujemy 9-rocznicę. Razem jesteśmy już 20 lat.
Madzia 20 lat wow :) my połowę z tego :)

@bertha mega kciuki !!@ :*

@bea25ta o jej dobrze ze juz ok. A co ostatecznie mu bylo ?

Do góry