@magda1208 cykl znowu do dupy. Jesteśmy na urlopie i becze od rana nie wiem co jest grane. Trzymam kciuki za ciebie
reklama
U nas dzisiaj jest tak gorąco że prawie się rozpłynęłam współczuję wszystkim dziewczyną które noszą duże brzuszki takie upały to musi być udręka...
@kas90 robię te sałatki z Twoich przepisów i są wspaniałe <3
@Porzeczka1234 gratuluję wizyty to wspaniale że dziewczynka jest taka duża :*
@kas90 robię te sałatki z Twoich przepisów i są wspaniałe <3
@Porzeczka1234 gratuluję wizyty to wspaniale że dziewczynka jest taka duża :*
Funia90
Fanka BB :)
@Porzeczka1234 gratuluje duzej corci[emoji5][emoji5][emoji5]
Nawet mi nie mow o tej temperaturze ehhh,a w mieszkaniu mam prawie 29 stopni ,maskara jakas .
@nafoczka porzeczka dobrze radzi,odczekaj troszke[emoji4]
Jeju co to za guzek ,mam nadzieje,ze to nic powaznego:/
Dziewczyny dostalam wyniki sa troche zawyzone ,rzucicie okiem?
D-dimery 576 (0-500)
Aptt27,87 (25,9-36,6)
Fibrynogen 4.01 (1.8-3,5)
Mam cisnac lekarza o wyzsza dawke heparyny? Skierowanie do hematologa czy cos innego?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nawet mi nie mow o tej temperaturze ehhh,a w mieszkaniu mam prawie 29 stopni ,maskara jakas .
D-dimery 576 (0-500)
Aptt27,87 (25,9-36,6)
Mam cisnac lekarza o wyzsza dawke heparyny? Skierowanie do hematologa czy cos innego?
Porzeczka1234
@Funia90 ja mam d-dimery 690 a norma do 500 i dziś Pani dr powiedziała że jest ok i w ciąży nie należy się przejmować do 2000 później należy wieksze dawki dać fraxi zobaczymy co jutro powie Malina. Ale co ciekawe powiedziała że schodzimy z luteiny bo d-dimery rosną więc jednak progesteron zageszcza krew. To tyle info medycznych na dziś
Chce mi się sernika na zimno od @Destino ale nie będę po nocach robić zresztą składników nie mam
Chce mi się sernika na zimno od @Destino ale nie będę po nocach robić zresztą składników nie mam
oo, ja tez mam rocznice 12-go wrzesnia! tylko ze w tym roku drugą
Berciochu ja też 12- ego tylko 8 - leci ten czas
Ja wczoraj wieczór o 20 pojechałam na szpital. Mój syn zaczął wymiotować, było mu zimno , parował z upału, nie mógł zrobić siku ani kupki. Balam się ,że ma początki udaru bo spędziłam z nim 4 h w basenie na słońcu. Na szczęście to była jelitówka , badania wyszły ok i dziś wyszłam na żądanie bo bałam się ,że coś gorszego jeszcze złapiemy.
@Porzeczka1234 Ja w te upały to bez moczenia nóg w basenie nie daje rady. Nawet malować się zaprzestałam bo po 10 minutach wszystko spływa. Ja już chce ochłodzenia. Poszalałbym po sklepach polowałabym na okazje w ciuchlandach a tu dupa blada z domu nie wychodzę , gotowanie to ostatnie rzecz którą robię ,bałagan w domu - ja chce już ochłodzenia
@anetkruczek, to się cieszę
Jak będziesz chciala przepis na jeszcze którąs z listy to pisz na 2gim wątku
@Czajak, a co z cyklem nie tak? Czy chodzi o to, ze @ przyszla?
Jak będziesz chciala przepis na jeszcze którąs z listy to pisz na 2gim wątku
@Czajak, a co z cyklem nie tak? Czy chodzi o to, ze @ przyszla?
magda1208
@Porzeczka1234 Kochana cieszę się , że mała rośnie i ma się dobrze.
Cykle mam rozregulowane bo ostatnio to 28 dc miesiąc wcześniej 32 dc.
Owulację miałam w weekend nie wiem dokładnie jaki dzień czy był to piątek,sobota czy niedziela.
@Czajak Kochana nie płacz bo to nic dobrego nie wniesie spotęguje stres i rozreguluje organizm . Wiem , że łatwo powiedzieć trudniej zrobić lecz musimy mieć siłę do dalszej walki . Nasze organizmy potrzebują więcej czasu na przyjęcie dzidziusia. Ciesz się urlopem i mężem .
Każda z nas ma czasami dosyć i ciężko nam dostrzec pozytywne aspekty. Musimy jednak być silne mieć wiarę i nadzieję, że kiedyś każdej z nas się uda.
@Nafoczka Powodzenia w powrocie do pracy.
My świętujemy 9-rocznicę. Razem jesteśmy już 20 lat.
Owulację miałam w weekend nie wiem dokładnie jaki dzień czy był to piątek,sobota czy niedziela.
@Czajak Kochana nie płacz bo to nic dobrego nie wniesie spotęguje stres i rozreguluje organizm . Wiem , że łatwo powiedzieć trudniej zrobić lecz musimy mieć siłę do dalszej walki . Nasze organizmy potrzebują więcej czasu na przyjęcie dzidziusia. Ciesz się urlopem i mężem .
Każda z nas ma czasami dosyć i ciężko nam dostrzec pozytywne aspekty. Musimy jednak być silne mieć wiarę i nadzieję, że kiedyś każdej z nas się uda.
bertha
Haha, ale numer!Berciochu ja też 12- ego tylko 8 - leci ten czas
Dobrze ze u to nie udar i ze jesteście już w domku! Pijcie dużo wody!
Jutro znowu sikam.. już się doczekać nie mogę!! ech wariatka ze mnie! [emoji23]
reklama
Funia mi do 1000 mówiła ze jest ok. Myślę że nie ma co się stresować.@Porzeczka1234 gratuluje duzej corci[emoji5][emoji5][emoji5]
D-dimery 576 (0-500)
Aptt27,87 (25,9-36,6)
A co do pracy to tak jak pisałam, rozmowa była po dobroci i chciałam sprawę załatwić bo wisi bodajże od kwietnia i juz za długo mnie gryzie. Teraz nie będę robić nic więcej. Czas pokaże a mi jest jeszcze ciężej ze aż tak bardzo można być nieszczerym...
Koniec!
Madzia 20 lat wow my połowę z tego@Porzeczka1234 Kochana cieszę się , że mała rośnie i ma się dobrze.
@bertha mega kciuki !!@ :*
@bea25ta o jej dobrze ze juz ok. A co ostatecznie mu bylo ?
Podziel się: