reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Porzeczka1234 Ty moja skarbnico wiedzy dziękuję jak zawsze za cenne informację . Jutro wezmę luteinę choć trochę się obawiam , że jak nic nie wyjdzie to rozreguluję cykl.
@burczuś Z tymi staraniami to u nas podobnie brak czasu bo to dom firma do tego jeszcze sprawy związane z nową inwestycją zajmują czas . Więc czasami brakuje sił choć staraliśmy się wygospodarować trochę wolnego czasu na miłostki . Zobaczymy z jakim rezultatem jutro mamy rocznicę ślubu spędzimy ją rozkoszując swoje kubki smakowe bo na przytulanki to już nie mam siły .
@susana@agatush Jeszcze trochę i będziecie tulić maleństwa.
@roxie123 No kochana z tym rowerkiem to nie lada wyczyn przy takiej temperaturze.

reklama
@magda1208 miałam motywacje , musze leczyć to gardło , bo mam w planie zafasolkować i chorubska mi nie potrzebne , dlatego interweniuje do przodu :) nie wiem czy mój plan wypali ale co tam chęci są :)

Powiem Wam dziewczyny ,że jakoś w tym cyklu nie skupiam się na staraniach , w głowie mi przeprowadzka , mam tyle zajęć ,że naprawde nie mam czasu myśleć :) ciągle szukam dodatków , mebli do salonu itd. gdzieś w połowie sierpnia ostatnie zamówienia a później wielkie sprzątanie i na swoje :) tak planujemy sobie zrobic prezent na rocznicę... 12 września 5 lat po ślubie eh jak to zleciało :)

@magda1208 miałam motywacje , musze leczyć to gardło , bo mam w planie zafasolkować i chorubska mi nie potrzebne , dlatego interweniuje do przodu :) nie wiem czy mój plan wypali ale co tam chęci są :)

Powiem Wam dziewczyny ,że jakoś w tym cyklu nie skupiam się na staraniach , w głowie mi przeprowadzka , mam tyle zajęć ,że naprawde nie mam czasu myśleć :) ciągle szukam dodatków , mebli do salonu itd. gdzieś w połowie sierpnia ostatnie zamówienia a później wielkie sprzątanie i na swoje :) tak planujemy sobie zrobic prezent na rocznicę... 12 września 5 lat po ślubie eh jak to zleciało :)
oo, ja tez mam rocznice 12-go wrzesnia! :) tylko ze w tym roku drugą :):):):)

IMG_2720.JPG

Dziewczyny mówicie, ze za gorąco na sexy..... a tu proszę - centrum Wrocławia wczoraj. Zdjęcie z Fb :)

Załączniki

• IMG_2720.JPG
    IMG_2720.JPG
    157,2 KB · Wyświetleń: 370
Ja też tak biorę acard o rano clexane o 20 :) dziewczyny to co z tym encortonem brać 2 na raz?
@marshia dokładnie :) ja nie raz kilka razy oglądam żeby zapamiętać twarze :D

Roxie a czemu już bierzesz clexan ? Czy coś mnie ominęło ?
Ja mam brać dopiero od pozytywnego testu ?

Teraz mam zacząć brać steryd a acard już biorę od maja .

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

reklama
@ovli22 ja biorę od 16dc żeby były warunki do zapłodnienia i nic nie przeszkodziło ...clexane jest na rozrzedzenie krwi , nie robią się mini zakrzepy ,które mogłyby przeszkodzic w tych pierwszych waznych dniach :) przynajmniej lekarz mi mówił , że trzeba przygotować miejsce dla dzidziusia więc zaufałam i tak robię :) jedynie dupka zaczne brać od 19dc żeby nie zahamować ow w razie W :)

Do góry