reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@magda1208 wiem kochana ze nerwy pogarszają sytuacje ale jak tu zmienić nastawienie. U nas to mąż jest wielkim optymistą a ja straszna pesymistka.. obyś miała rację. Ściskam

reklama
@roxie123 - ja wiem, że u mnie te siniaki są typowo od accardu. Miałam to w poprzedniej ciąży to samo jak go brałam, ale lekarz mówił wówczas, że "to nic".
Zastanawiam się jednak czy nie brać teraz accardu co drugi dzień, skoro tak mi wychodzą? (dodam, że bez jakiś uderzeń/urazów)

@marshia - ahahahah, co za fota!!!!!! :O szok!

@nafoczka - jesteś dzielna, dasz radę :) ja tez mam megaaaa ciężki okres w pracy od poniedziałku, codziennie awantury... eh, szkoda gadac!

Bertha trzymam kciuki. Mi kelita zawsze daka do wiwatu przed okresem.

Marthi wspolczuje ciezkiego okresu w pracy. Ja bez acardu mam sklonnosc do siniakow.

Czajak ja Cie rozumiem.

Porzeczka super ze z mama wszystko ok

U mnie wczoraj w mieszkaniu 31 stopni bylo a potem burza i latajace drzewa i olbrzymi grad.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Jestem nieprzytomna. Spałam od 1 do 4 :-/ gorąco i duszno a jak już się obudziłam o 4 to nie szło zasnąć... O 7 się podnioslam i pojechałam do laboratorium na badania.... Okropnie duszno i ciepło jest pomimo braku słońca. Chyba skuszę się na drzemkę bo ledwo na oczy patrzę... :-/

Bertha trzymam kciuki. Mi kelita zawsze daka do wiwatu przed okresem.

Marthi wspolczuje ciezkiego okresu w pracy. Ja bez acardu mam sklonnosc do siniakow.

Czajak ja Cie rozumiem.

Porzeczka super ze z mama wszystko ok

U mnie wczoraj w mieszkaniu 31 stopni bylo a potem burza i latajace drzewa i olbrzymi grad.

U mnie rozwolnienia w dzień @ zwykle. A brzuch na @ czuje najwcześniej dzień przed @, ale raczej w dzień @.
Także to wczorajsze ćmienie to za wcześnie. Co nie zmienia faktu ze mogą sobie jelitka pracować i pomyliłam to z cmieniem w macicy.
Mogę tylko zgadywać. A wybieram nadzieje ze to fasolka, tak mi łatwiej doczekać do @ :)

Popatrzcie jakie to dziwne, niektórzy właśnie odwrotnie maja - wola się nastawić negatywnie, ze nie wyszło i mieć niespodziankę, a ja zupełnie odwrotnie - wole wierzyć ze się udało cała fazę lutealna i ewentualnie czuć rozczarowanie w dniu @. Matematycznie rzecz ujmując ma to sens, bo w moim podejściu mam tylko jeden dzień rozczarowania, a w podejściu pierwszym rozczarowanie ze się nie udało jest cała fazę lutealna. :)

Witam was kochane

@bertha Ty jesteś tak pozytywną staraczką że aż miło mi czytać twoje posty. Wierzę że będą II kreski mnie nigdy nie zdarzyło się zeby test wyszedł w 9 dniu także trzymam bardzo mocno kciuki uda się.

@Destino odezwij się? zaczynam się martwić

@marzycielka81 @agatush ja zasnełam przed 22 ale obudziłam się o 3:30 bylo mi gorąco piłam wychodziłam na balkon otwierałam okna cieżko było zasnełam ok 5 nad ranem obudziłam się o 7:00 i zachmurzone i radość ale niestety teraz znów słońce wyszło i upał buuu

reklama
@bertha ja niestety z tej drugiej grupy staraczek w tym cyklu. Ja sie boje nastawiac pozytywnie poczekam co powie jutro ginekolog.

U nas slonca brak. I co z tego skoro powietrze nozem mozna kroic. Do tego wyszla mi candida w posiewie z pochwy.

Do góry