reklama
roxie123
Fanka BB :)
@monia0208 ja od 16dc ale co lekarz to inaczej
Funia90
@czarna_mala rozumiem Teoj strach ale ma byc dobrze i koniec[emoji5]
@tusia404 super,to udanych staranek zycze[emoji4]
@bertha kciuki zacisniete[emoji4]
@Porzeczka1234 latwo nie jest w mieszkaniu mam 28 stopni[emoji30]ale coz ,ja na szczecie nie jestem jeszcze zaawansowana brzuchatka[emoji4]
@magda1208 trzymam kciuki[emoji5]
@agatush czekamy na efekty sesji[emoji7]
@marshia ja pikole ale jaja[emoji38][emoji38][emoji38]albo d..a
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@tusia404 super,to udanych staranek zycze[emoji4]
@bertha kciuki zacisniete[emoji4]
@Porzeczka1234 latwo nie jest w mieszkaniu mam 28 stopni[emoji30]ale coz ,ja na szczecie nie jestem jeszcze zaawansowana brzuchatka[emoji4]
@magda1208 trzymam kciuki[emoji5]
@agatush czekamy na efekty sesji[emoji7]
@marshia ja pikole ale jaja[emoji38][emoji38][emoji38]albo d..a
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
rozumiem, że bardzo tęskniłyście
u mnie dziś Afryka dzika! Siedzę wciagam lody i chłodze piwko na odstresowanie
Od 6- 11 byłam w medycynie pracy także @Porzeczka1234 coś z lekarzem bylo na rzeczy. Musze iść do gina po skierowanie na usg cycka bo mam guzka niestety. Potem trochę się rozpakowalam w biurze i poszlam na plotki do dyrekcji. Ona tylko czeka na mój powrót bo ma milion pomysłów a i moja "wazelina" sięga głęboko niestety podjęłam próbę rozmowy po dobroci z "podwladnym kolega" Cóż nie ma to sensu bo jestem dla niego nikim a na pewno nie kimś kto coś znaczy. Opcje są dwie albo dam spokuj i bede robić swoje albo zakończy się to wspólna rozmowa z naczelna dyr.
Dzieci żyją ♡ tata ich nie zaglodzil
Od 6- 11 byłam w medycynie pracy także @Porzeczka1234 coś z lekarzem bylo na rzeczy. Musze iść do gina po skierowanie na usg cycka bo mam guzka niestety. Potem trochę się rozpakowalam w biurze i poszlam na plotki do dyrekcji. Ona tylko czeka na mój powrót bo ma milion pomysłów a i moja "wazelina" sięga głęboko niestety podjęłam próbę rozmowy po dobroci z "podwladnym kolega" Cóż nie ma to sensu bo jestem dla niego nikim a na pewno nie kimś kto coś znaczy. Opcje są dwie albo dam spokuj i bede robić swoje albo zakończy się to wspólna rozmowa z naczelna dyr.
Dzieci żyją ♡ tata ich nie zaglodzil
Załączniki
marzycielka81
Nafoczka pierwsze koty za ploty:-)
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Porzeczka1234
@marshia spoko ale zaszaleli haha
@magda1208 ilu dniowe masz cykle i w którym dniu cyklu miałaś owu luteina na pewno Ci nierozleguluje cyklu tylko go podreci tak 1-2dni po odstawieniu (ale u Ciebie się to nie zdarzy bo będą II kreski) powinna przyjść miesiączka luteiną lekarze wywołują miesiaczkę i podtrzymuje ciąże nie martw się będzie dobrze.
@Funia90 byłam ok 12:30 w Katowicach i na termometrze 38 stopni
@nafoczka i przeżyłaś nie skacz wszystkim do gardeł w pierwszym tygodniu odczekaj miesiąc jak się ich postawa nie zmieni to ogień . Mnie się śniła ciąża foczki. Dobrze że dzieci ocalały
Mala prywata nasza dziewczynka waży 791 gram kawał babki zdjęcia nie mam bo ułożona poprzecznie i tak leży sobie i rączkami machała do mamy. Czekamy na kolejne usg 30 sierpnia
@magda1208 ilu dniowe masz cykle i w którym dniu cyklu miałaś owu luteina na pewno Ci nierozleguluje cyklu tylko go podreci tak 1-2dni po odstawieniu (ale u Ciebie się to nie zdarzy bo będą II kreski) powinna przyjść miesiączka luteiną lekarze wywołują miesiaczkę i podtrzymuje ciąże nie martw się będzie dobrze.
@Funia90 byłam ok 12:30 w Katowicach i na termometrze 38 stopni
@nafoczka i przeżyłaś nie skacz wszystkim do gardeł w pierwszym tygodniu odczekaj miesiąc jak się ich postawa nie zmieni to ogień . Mnie się śniła ciąża foczki. Dobrze że dzieci ocalały
Mala prywata nasza dziewczynka waży 791 gram kawał babki zdjęcia nie mam bo ułożona poprzecznie i tak leży sobie i rączkami machała do mamy. Czekamy na kolejne usg 30 sierpnia
@Porzeczka1234, suuuper No to nam dziewuszki duże rosną, ale trudno się dziwić, skoro dobrze je dokarmiamy, haha
Chociaż teraz w upały apetyt odpuścił (trochę).
Chociaż teraz w upały apetyt odpuścił (trochę).
Porzeczka1234
reklama
@ovli22 ja biorę od 16dc żeby były warunki do zapłodnienia i nic nie przeszkodziło ...clexane jest na rozrzedzenie krwi , nie robią się mini zakrzepy ,które mogłyby przeszkodzic w tych pierwszych waznych dniach przynajmniej lekarz mi mówił , że trzeba przygotować miejsce dla dzidziusia więc zaufałam i tak robię jedynie dupka zaczne brać od 19dc żeby nie zahamować ow w razie W
Roxie ja wiem do czego jest clexan tylko pytałam z ciekawość dlaczego lekarz kazał ci już brać ?
Bo bardzo dużo dziewczyn zaczyna brać go od pozytywnego testu
I ja mam fragmin brać tez od poz testu
Tylko acard od starań ! Dlatego pytałam bo może masz jakieś inne wskazania ?
2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe
Podziel się: