reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@czarna_mala rozumiem Teoj strach ale ma byc dobrze i koniec[emoji5]

@tusia404 super,to udanych staranek zycze[emoji4]

@bertha kciuki zacisniete[emoji4]

@Porzeczka1234 latwo nie jest w mieszkaniu mam 28 stopni[emoji30]ale coz ,ja na szczecie nie jestem jeszcze zaawansowana brzuchatka[emoji4]

@magda1208 trzymam kciuki[emoji5]

@agatush czekamy na efekty sesji[emoji7]
@marshia ja pikole ale jaja[emoji38][emoji38][emoji38]albo d..a

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

rozumiem, że bardzo tęskniłyście :D
k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,02_PI_orig.gif
u mnie dziś Afryka dzika! Siedzę wciagam lody i chłodze piwko na odstresowanie :D
Od 6- 11 byłam w medycynie pracy także @Porzeczka1234 coś z lekarzem bylo na rzeczy. Musze iść do gina po skierowanie na usg cycka bo mam guzka niestety. Potem trochę się rozpakowalam w biurze i poszlam na plotki do dyrekcji. Ona tylko czeka na mój powrót bo ma milion pomysłów a i moja "wazelina" sięga głęboko :D niestety podjęłam próbę rozmowy po dobroci z "podwladnym kolega" Cóż nie ma to sensu bo jestem dla niego nikim a na pewno nie kimś kto coś znaczy. Opcje są dwie albo dam spokuj i bede robić swoje albo zakończy się to wspólna rozmowa z naczelna dyr.

Dzieci żyją :D ♡ tata ich nie zaglodzil :p

Załączniki

• k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,02_PI_orig.gif
    k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,02_PI_orig.gif
    78,5 KB · Wyświetleń: 383
@marshia spoko ale zaszaleli haha

@magda1208 ilu dniowe masz cykle i w którym dniu cyklu miałaś owu luteina na pewno Ci nierozleguluje cyklu tylko go podreci tak 1-2dni po odstawieniu (ale u Ciebie się to nie zdarzy bo będą II kreski) powinna przyjść miesiączka luteiną lekarze wywołują miesiaczkę i podtrzymuje ciąże nie martw się będzie dobrze.

@Funia90 byłam ok 12:30 w Katowicach i na termometrze 38 stopni

@nafoczka i przeżyłaś nie skacz wszystkim do gardeł w pierwszym tygodniu odczekaj miesiąc jak się ich postawa nie zmieni to ogień :). Mnie się śniła ciąża :p foczki. Dobrze że dzieci ocalały:D

Mala prywata nasza dziewczynka waży 791 gram kawał babki zdjęcia nie mam bo ułożona poprzecznie i tak leży sobie i rączkami machała do mamy. Czekamy na kolejne usg 30 sierpnia

@kas90 małe grubasiątka kochane haha ja też mam apetycik marny tylko woda kefir i zmuszam się zeby coś dobrego dla malej zjeść ale za to śniadania jem ze smakiem bo nie jest ciepło.

reklama
@ovli22 ja biorę od 16dc żeby były warunki do zapłodnienia i nic nie przeszkodziło ...clexane jest na rozrzedzenie krwi , nie robią się mini zakrzepy ,które mogłyby przeszkodzic w tych pierwszych waznych dniach :) przynajmniej lekarz mi mówił , że trzeba przygotować miejsce dla dzidziusia więc zaufałam i tak robię :) jedynie dupka zaczne brać od 19dc żeby nie zahamować ow w razie W :)

Roxie ja wiem do czego jest clexan tylko pytałam z ciekawość dlaczego lekarz kazał ci już brać ?
Bo bardzo dużo dziewczyn zaczyna brać go od pozytywnego testu
I ja mam fragmin brać tez od poz testu ;)
Tylko acard od starań ! Dlatego pytałam bo może masz jakieś inne wskazania ?

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

Do góry