reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam się z rana zasnełam po 21 wczoraj i juz spać nie mogę.

@magda1208 co u Was? Kiedy testujesz kochana? Trzymam nieustannie kciuki

@czarna_mala kochana przecież masz dobry mrl. Jakie masz leki na starania i w czasie ciąży przepisane? Kochana będzie dobrze zobaczysz każda z nas się boi. Zobacz @matulkaa dopiero zaszła a juz 11 tydzień

@tusia404 dobrze że się oczyściłaś powodzenia w stataniach.

@nafoczka dziś do pracy? Śniło mi się ze w ciąży jesteś :)

@Kwiatuszekk23 ja miałam serduszko dopiero 6+4 a ok 5+4,5 dopiero pecherzyk i ciałko żółte

@bertha jak test?

@roxie123 spoźnioe ale szczere wszystkiego naj naj. A bierz 2 razy po 5mg ja brałam 15 i kroiłam 10 mg na pół moze lekarz się pomylił

@Funia90 @kas90 @Destino @agatush
@bea25ta i niewymienione brzuchatki jak upały znosicie?

Ps @bertha buuu ale mnie najwcześniej wychodził test w 10 to taki cień pod oknem w 11 juz coś było widać także masz czas
Porzeczki, ledwo żyje szczerze mówiąc :-p siedzę w domu z zaslonietymi oknami i włączonym wiatrakiem.... W niedzielę byliśmy z M na sesji brzuszkowej , było gorąco ale dałam radę. Muszę jechać w tym tygodniu do laboratorium na badania ale boję się w taki upał z domu wynurzyc :-p

Nafoczka kciuki za powrót do pracy :-)
Tęczowa - piękny ten Twój Maluszek!!!

A ja w sobotę mam wesele :-p ale jadę tylko na ślub, wracam a mój M sam zostaje.

Co do leków, ja też acard biore rano a zastrzyki wieczorem.

reklama
U nas zamiast upalu okropny wiatr i chmury a mialo dzis byc 34 stopnie. Takze chyba damy rade ;-)
Porzeczka u mnie czesto byly torbiele takze tym bardziej przydatna Twoja rada. Swoja droga moja pani dr twierdzi, ze nie ma metylowanej b6. Mam jej przyniesc opakowanie bo chce zobaczyc.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@marzycielka81 właśnie do roboty :) to przynajmniej wiesz kiedy ow ...działajcie liczę , że się uda :) ja biore metylowaną b6 może nie wie bo to niby nie jest polski lek
@Porzeczka1234 pojechałam rano po 8 jeszcze w miare było , ale ledwo jechałam to nie dla mnie xD kiedyś kilometry rowerkiem śmigałam a teraz....wstyd haha co do bobosexów to siódme poty trzeba będzie wylewać przy tych temp hahaha
@agatush super są takie sesje :) sama robie to wiem ...ile ja się brzuszków naoglądam ... świetna pamiatka :) powiem Ci ,że wesele w tych upałach to męczarnia a klima mogłaby zaszkodzić itd . a mężuś czemu zostaje sam ,że tak spytam , nie lepiej żeby wrócił do domu z Tobą ? no chyba że ma obowiązki na weselu :)

@marzycielka81 właśnie do roboty :) to przynajmniej wiesz kiedy ow ...działajcie liczę , że się uda :) ja biore metylowaną b6 może nie wie bo to niby nie jest polski lek
@Porzeczka1234 pojechałam rano po 8 jeszcze w miare było , ale ledwo jechałam to nie dla mnie xD kiedyś kilometry rowerkiem śmigałam a teraz....wstyd haha co do bobosexów to siódme poty trzeba będzie wylewać przy tych temp hahaha
@agatush super są takie sesje :) sama robie to wiem ...ile ja się brzuszków naoglądam ... świetna pamiatka :) powiem Ci ,że wesele w tych upałach to męczarnia a klima mogłaby zaszkodzić itd . a mężuś czemu zostaje sam ,że tak spytam , nie lepiej żeby wrócił do domu z Tobą ? no chyba że ma obowiązki na weselu :)
Mąż zostaje bo to ślub jego siostry Młodszej więc nawet nie wypada żeby go nie było. I tak już się wymiksowal z poprawin ;-) Kochana jakby to było w lokalu z Klima to pół biedy :-p może bym się skusiła, ale do remizy strażackiej bez żadnego chłodzenia i w otoczenie 200 osób się nie nadaje już ;-)

@agatush aha rozumiem no to faktycznie brat musi być :) ale pewnie nie posiedzi za długo bo będzie myslał o Was :) ...wierze , remiza upał i tyle ludzi = sauna :) masz racje leż wypoczywaj , nie ma co ryzykować :) a i czekam na fotki z sesji jak juz będą :**

Porzeczki, ledwo żyje szczerze mówiąc :-p siedzę w domu z zaslonietymi oknami i włączonym wiatrakiem.... W niedzielę byliśmy z M na sesji brzuszkowej , było gorąco ale dałam radę. Muszę jechać w tym tygodniu do laboratorium na badania ale boję się w taki upał z domu wynurzyc :-p

Nafoczka kciuki za powrót do pracy :-)
Tęczowa - piękny ten Twój Maluszek!!!

A ja w sobotę mam wesele :-p ale jadę tylko na ślub, wracam a mój M sam zostaje.

Co do leków, ja też acard biore rano a zastrzyki wieczorem.

Agatush

Ja już acard odstawiłam .....a ty do kiedy będziesz brać ??? Bo podobno do 34 tc sie bierze ????
Byłaś ostatnio na usg ???? Ile dzidzia waży ?????

Agatush

Ja już acard odstawiłam .....a ty do kiedy będziesz brać ??? Bo podobno do 34 tc sie bierze ????
Byłaś ostatnio na usg ???? Ile dzidzia waży ?????

Zostały mi ostatnie dwie tabletki i koniec ;-) ostatnie usg miałam prawie 6 tygodni temu i mam nadzieję że teraz na wizycie we wtorek będzie mi robila. Wtedy Mała była w 34 centylu więc nie była gigantem. Ale jest silna co daje mi odczuć kopiac po zebrach ;-)

Jak się czujesz?

@roxie jak będę miała jakieś to Wam wrzucę na zamknięty . Może trochę gurnolotnie nazwałam to sesja ;-) nasz przyjaciel hobbystycznie robi zdjęcia i on nam cyknal kilka fotek :-) na taką profesjonalną sesję nas niestety nie stać ;-)

Zostały mi ostatnie dwie tabletki i koniec ;-) ostatnie usg miałam prawie 6 tygodni temu i mam nadzieję że teraz na wizycie we wtorek będzie mi robila. Wtedy Mała była w 34 centylu więc nie była gigantem. Ale jest silna co daje mi odczuć kopiac po zebrach ;-)

Jak się czujesz?

@roxie jak będę miała jakieś to Wam wrzucę na zamknięty . Może trochę gurnolotnie nazwałam to sesja ;-) nasz przyjaciel hobbystycznie robi zdjęcia i on nam cyknal kilka fotek :-) na taką profesjonalną sesję nas niestety nie stać ;-)
Agatush
Najgorsze są dla mnie noce
Przeręcenie z boku na bok zajmuje dużo czasu i sprawia ból....
Sikam co godzine .Skurcze dokuczają i ucisk na spojenie łonowe i lewe biodro strasznie boli ..
Myślę że nie dotrzymam do cesarki czyli 31 sierpnia .Daje sobie góra dwa , trzy tygodnie jeszcze ....
Oczywiście chodze jeszcze do pracy na 4 godziny dziennie .Ale to dlatego że lubie i czas mi szybciej leci

Agatush
Najgorsze są dla mnie noce
Przeręcenie z boku na bok zajmuje dużo czasu i sprawia ból....
Sikam co godzine .Skurcze dokuczają i ucisk na spojenie łonowe i lewe biodro strasznie boli ..
Myślę że nie dotrzymam do cesarki czyli 31 sierpnia .Daje sobie góra dwa , trzy tygodnie jeszcze ....
Oczywiście chodze jeszcze do pracy na 4 godziny dziennie .Ale to dlatego że lubie i czas mi szybciej leci

Mnie też już w nocy ciężko, ale jakoś daje radę. U Ciebie lewe biodro, a mnie dokucza od kilku dni prawa pachwina :-p ja póki co nastawiamy się na poród SN i mam nadzieję że tak zostanie, ale wiesz jak to jest z planowaniem....

reklama
@magda1208 dziękuję,że pytasz:)
U mnie okres starań;) tylko jakoś średnio nam to idzie. Przez te upały jakiś człowiek taki ospały:)
Ja jeszcze parę dni i urlop:) całe dwa tygodnie odpoczynku:) Jak ja się cieszę, choć pogoda nad polskim morzem nie ma być fajna, to i tak się cieszę:) Może w drugi tydzień wyskoczymy pomaszerować w Tatry:)
Jak ja Wam współczuję brzuchatki w te upały. Miska z zimną wodą do moczenia nóżek i tak się chłodzić możecie w cieniu swoich domków;)
@bertha trzymam kciuki:) Ktoś jeszcze testuje razem z bertą?

Do góry