reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Na razie upały niezle znoszę, ale malo co gotuję i siedzę pozaslaniana roletami. Gorzej teraz ze spaniem. Pisałam dziewczynom, że od 2.30 do 5 rano nie spałam, zdążylam pić, sikać, pić, sikać, zgłodnieć, jeść, zgłodnieć i czytać forum i ksiażkę ostatecznie, bo już się nudzić zaczęłam, a M ani drgnął. A mała kopała mnie w jelito a po serze czkawki dostała :p Także chyba przyzwyczajam się do nocnego niespania :D

Ale same wiecie, że za nic bym tego nie oddała!

Ostatnia edycja:
@magda1208 bolą Cię bo po stymulacji te owulacje są takie mocne albo te pecherzyki Cię bolą co zostały. Dała Ci ta twoja dr luteine albo dupaston? na wchłonięcie tych pozostałych pęcherzyków. Jak by dała zastrzyk do pewnie wszystkie by piekły ale juz po ptakach. Kochana kiedy była owu coś mówiła jakie endomedrium

No to nieźle Katarzyno :) ja spałam jak zabita oczywiście na siku też się obudziłam otworzyłam okna i z powrotem najbardziej mi się podoba najadłam się haha. Woda wyciaga i zjadłam kolacje ok 20:30 sałatkę grecką była pyszna dziś powtórzę i poszłam poleżeć i zasnełam po 21 i do 6:30 wstałam. Dziś pójdę nad wodę haha czyli do baseniku ale po poludniu bo dziś 36 stopni

Ostatnia edycja:
@Porzeczka1234 Kochan tak wiem wczoraj pytałam moją Panią doktor o te bóle. Tak jak pisałam zostały dwa pęcherzyki w tym jeden pękł a drugi nie powiedziała , że ten drugi może jeszcze pęknąć albo nie . Endometrium usłyszałam, że piękne . Nie dostałam luteiny ale mam w domu . Czym mam wziąć .???. Owulacja musiała być w weekend.
@kas90 Kochana współczuję tych męczących upałów.

@marzycielka81 - niestety w tym cyklu się nie załapałam... Jeśli pójdę to w następnym, aczkolwiek rozważam nadal czy iść, czy zacząć staranka...
Ja biorę accard już od około miesiąca i też czasem pojawiają mi się siniaki, ale Kubiaczyk mówiła, że mimo ich mam i tak, i tak brać.

@Kwiatuszekk23 - powodzonka! ;)

@magda1208 kiedy u niej byłaś weź luteine tak 3 dzień po wizycie (po usg) żebyś torbielki Ci się nie zrobiły a jak będzie ciąża w co wierzę to nie zaszkodzi dzidziusiowi. Jeśli nasz mało to ja mam i dupaston którego nie używam i luteine w nadmiarze to prześle Ci weź rano jedną i wieczorem przez 8-10 dni jeśli będzie test pozytywny nie przerywaj brania pewnie Malinka Ci ja przepisał doczytałam to weź sobie od jutra. Zawsze brałam przy stymulacji i pęcherzyki się wchłaniały nie radziłabym Ci źle ściskam

@magda1208 dziękuję :*
@czarna_mala kochana strach już zawsze będzie i wierze ,że się boisz bo wiadomo ;/ ...ale warto próbować , na razie nastaw się pozytywnie i życzę Ci żeby się udało :** teraz żadnego wycia do księżyca , będziesz sobie beczeć jak nie wyjdzie . A ja liczę ,że będziesz mieć pozytywną niespodziankę i doświadczysz cudu :**
@tusia404 cieszę się ,że wszystko dobrze :) jeśli jesteś gotowa psychicznie to nie ma na co czekać :* powodzenia :)
@bertha jeszcze czas , daj się fasolce przykleić no :*
@Porzeczka1234 dziękuję za życzenia :* tak będę brać na raz dwie po 5mg , ja nie wiem czy to lekrz się pomylił czy ta w aptece ;/
@kas90 mimo braku snu muszą to być cudne uczucia :) ja sobie nawet nie jestem w stanie wyobrazić jak to jest czuć dzidzie ...
@Marthi coś jest z tymi siniakam bo ja też mam teraz mnóstwo , i to chyba po lekach właśnie rozrzedzających

Ja już dzisiaj zdążyłam odwiedzić rodzinną doktorkę , nie daje sobie rady z gardłem piecze mnie jak cholercia a nic już nie pomagało ;/ antybiotyku mi nie dała bo powiedziała ,że jest zbędny jeśli się staram ...nawet bym nie chciała xD dostałam jakiś czerwony płyn do płukania gardła i coś tam do psykania . Do tego rośnie mi 8mka u góry :O ja nie wiem gdzie ona się tam zmieści ;/
Do tego upał okropny...M jeździ autem do pracy i musiałam 2km jechać rowerem i w drugą strone 2 ...mówie Wam kondycji 0 , ledwo przyjechałam jeszcze pod górkę ...nogi mi odpadają xD dziś 12dc powoli brac by się do roboty hehe :p ale stwierdziłam ,że w tym miesiącu zaczniemy troche później bo te moje cykle teraz 29-30dni , więc i ow się opóźnia ...

@Marthi sama musisz wiedziec czy sie starac.

Porzeczka przyda mi soetez Twoj post. Zapytam moja gonekolog na wizycie czy powinnam po stymulacji brac dupastron. U mnie owulacja zbliza soe wielkimi krokami. Jak w zegarku po 36 godzinach od ovitrelle bola mnie jajniki i podbrzusze

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@marzycielka81 kochana zbliża się owu męża bierz w obroty ciężka robota w upal was czeka :) . Kochane ja leczyłam się na niepłodności puki mnie konkretnie nie zdiagnozowano a to jajowody były niedrożne i stymulowano mnie np po 6 miesięcy i zawsze lekarze powtarzali zeby luteine brać aby te nie pekniete pęcherzyki się wchloneły a nie zrobiły torbiele i zawsze przy miesiaczce było czyściutko także tego jestem pewna lekarzy miałam kilku zanim trafiłam na tą moją i kazdy powtarzał to samo

@roxie123 rower w taki upał odważna jesteś

Do góry