@magda1208 dziękuję :*
@czarna_mala kochana strach już zawsze będzie i wierze ,że się boisz bo wiadomo ;/ ...ale warto próbować , na razie nastaw się pozytywnie i życzę Ci żeby się udało :** teraz żadnego wycia do księżyca , będziesz sobie beczeć jak nie wyjdzie . A ja liczę ,że będziesz mieć pozytywną niespodziankę i doświadczysz cudu :**
@tusia404 cieszę się ,że wszystko dobrze
jeśli jesteś gotowa psychicznie to nie ma na co czekać :* powodzenia
@bertha jeszcze czas , daj się fasolce przykleić no :*
@Porzeczka1234 dziękuję za życzenia :* tak będę brać na raz dwie po 5mg , ja nie wiem czy to lekrz się pomylił czy ta w aptece ;/
@kas90 mimo braku snu muszą to być cudne uczucia
ja sobie nawet nie jestem w stanie wyobrazić jak to jest czuć dzidzie ...
@Marthi coś jest z tymi siniakam bo ja też mam teraz mnóstwo , i to chyba po lekach właśnie rozrzedzających
Ja już dzisiaj zdążyłam odwiedzić rodzinną doktorkę , nie daje sobie rady z gardłem piecze mnie jak cholercia a nic już nie pomagało ;/ antybiotyku mi nie dała bo powiedziała ,że jest zbędny jeśli się staram ...nawet bym nie chciała xD dostałam jakiś czerwony płyn do płukania gardła i coś tam do psykania . Do tego rośnie mi 8mka u góry :O ja nie wiem gdzie ona się tam zmieści ;/
Do tego upał okropny...M jeździ autem do pracy i musiałam 2km jechać rowerem i w drugą strone 2 ...mówie Wam kondycji 0 , ledwo przyjechałam jeszcze pod górkę ...nogi mi odpadają xD dziś 12dc powoli brac by się do roboty hehe
ale stwierdziłam ,że w tym miesiącu zaczniemy troche później bo te moje cykle teraz 29-30dni , więc i ow się opóźnia ...