reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@burczuś Kciuki za testowanie
@czarna_mala Powodzenia w staraniach.
@Porzeczka1234 @kas90 Pozdrawiam w te upalne dni życzę wytrwałości.
@asia669 Śliczny bobas.
@Destino Co u was .?
@susana Dekoracja fiu fiu .
@bea25ta Cieszę się że wszystko u was dobrze .
@marzycielka81 Owocnych starań.
@bertha Trzymam kciuki.
@anetkruczek Oby tak dalej .
@mała79 Będzie dobrze życzę wytrwałości.
@nafoczka Chłopaki cudo .
@tęczowa89 Śliczny dzidzio.
@roxie123 Spełnienia Marzeń owocnych starań.

Hej Kobitki [emoji5]

Jakaś taka podłamana jestem tymi staraniami [emoji20] boję się, że to MLR nie wystarczy i znowu będzie klops i wycie do księżyca [emoji22] pierwszy raz tak bardzo się boję i nie umiem poradzić sobie z tym uczuciem [emoji58]

Dziękuję za kciuki [emoji8]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Dzięki za kciuki, na razie 8dpo i biało. Ale to dopiero początek testowania :) jutro kontynuujemy.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Witam się z rana zasnełam po 21 wczoraj i juz spać nie mogę.

@magda1208 co u Was? Kiedy testujesz kochana? Trzymam nieustannie kciuki

@czarna_mala kochana przecież masz dobry mrl. Jakie masz leki na starania i w czasie ciąży przepisane? Kochana będzie dobrze zobaczysz każda z nas się boi. Zobacz @matulkaa dopiero zaszła a juz 11 tydzień

@tusia404 dobrze że się oczyściłaś powodzenia w stataniach.

@nafoczka dziś do pracy? Śniło mi się ze w ciąży jesteś :)

@Kwiatuszekk23 ja miałam serduszko dopiero 6+4 a ok 5+4,5 dopiero pecherzyk i ciałko żółte

@bertha jak test?

@roxie123 spoźnioe ale szczere wszystkiego naj naj. A bierz 2 razy po 5mg ja brałam 15 i kroiłam 10 mg na pół moze lekarz się pomylił

@Funia90 @kas90 @Destino @agatush
@bea25ta i niewymienione brzuchatki jak upały znosicie?

Ps @bertha buuu ale mnie najwcześniej wychodził test w 10 to taki cień pod oknem w 11 juz coś było widać także masz czas

Ostatnia edycja:
Do góry