reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja miałam 4 inseminacje z Ovitrelle. Było tak, ze ok 20:00 brałam zastrzyk, a dopiero pojutrze rano (nie od razu następny dzień) była IUI. I zawsze wtedy albo widać było pęknięte jajko, albo się zaczynało. I kazał zawsze wieczorem "poprawić". 2 razy się udało (na krótko, ale jednak taki system działał). Ale fakt, ze IUI to od razu do macicy - wiec skrócona droga dla plemników. Wiec naturalne działanie hsk najbardziej po 24 godz można już zastosować

reklama
@marzycielka81 opowiem Ci historię mojej znajomej i pacjentki mojego dr P. Dziewczyna miała 4 jajka z czego pękły 3 a z jednego torbiel. Zaszła w ciążę okazało się ,że bliźniaki ale 2 nie .Na usg serduszkowym było 1 serducho nie dwa bo jeden kropeczek był słabszy. Więc ja rozumiem Twoje rozterki ,że nie jesteś gotowa na dużą rodzinę tfu ,tfu Ty może jesteś gotowa , ale mieszkanie nie 8-) . Wiesz kochana tymi 3 jajkami zwiększasz szansę na uniknięcie poronienia ,na to ze choc jedno dziecko z tego cyklu wyjdzie.

@anetkruczek Wiedziałam ,że będzie serduszko nie brałam innej opcji pokaż tą złota kropkę.

Byłam na siebie wściekła ,że nie poprosiłam go o zdjęcie ale gdybym wiedziała ,że żadnego mi nie wydrukował pewnie bym go poprosiła . Niestety już się wytarłam z żelu a on dał mi 3 zdjęcia ale tylko te pomiarowe buuu.

@pixi.nova witamy z powrotem. Masz jakieś niezwykłe zdjęcia ?? Ja nigdy tak daleko nie byłam. Jak pomyślę o ich pysznym egzotycznym jedzeniu to ślina po same sutki :D
:D

Buuu ale ze mnie gapcio
Aż mi wstyd

@bea25ta kochana gratulacje cipeczki trudno nie masz zdjęć ja tez nie miałam bo mała wierciła się jak tata jak by miała owsiki ale ważne że zdrowa najważniejsze

@anetkruczek wspaniale że jest serduszko teraz tylko do przodu gratuluję

Kochane cieszę się razem z wami

Dziś od śniadania do 18 nie jadłam nic bo nie miałam na nic ochoty a na koniec zjadłam kebaba i to było to. Na deser mufinę i jestem zadowolona :p

@bea25ta super się cieszę z Twojej zdrowej dzidzi
Mam nadzieję że wszystkie na tym forum doczekamy się zdrowego dzidziusia ogrom wiedzy jakim się dzielicie i wsparcie duchowe na pewno zwiększa szanse

@Porzeczka1234 też mi wstyd . Spaliłam buraka. Dziewczyny kochane moje dziękuję za doping , kciuki i miłe słowa. Czy tylko ja zauważyłam że to forum to jest jakieś szczęśliwe? Każda w końcu zachodzi w tą szczęśliwą i udaną ciąże.
Prawie każda;)
A co do bobosexów po ovitrelle to trzeba raczej szybciej niż po 48h, bo plemniki wędruja jadnych parę godzin do jajka;) a i same plemniory też dwie doby spokojnie przetrwają:) wiec śmiało od dnia zastrzyku można współżyć...aż do dnia planowanej miesiączki ;D ktora szczęśliwie nie nadejdzie ;););)

reklama
Prawie każda;)
A co do bobosexów po ovitrelle to trzeba raczej szybciej niż po 48h, bo plemniki wędruja jadnych parę godzin do jajka;) a i same plemniory też dwie doby spokojnie przetrwają:) wiec śmiało od dnia zastrzyku można współżyć...aż do dnia planowanej miesiączki ;D ktora szczęśliwie nie nadejdzie ;););)
no właśnie prawie każda;).
U mnie nadal nie zaciekawie odebrałam wczoraj test LCT i niestety nadal dodatni....wymiękam po trochu nie wiem czy Pan doc. P .ś.. k będzie miał pomysł na mnie co dalej...mam wraźenie ze kazał mi robić badania nie te co trzeba i te 5 szczepien poszlo na marne...jestem przypadkiem wyglada na to ze bardzo " szczegòlnym":frown:

Do góry