reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja miałam 4 inseminacje z Ovitrelle. Było tak, ze ok 20:00 brałam zastrzyk, a dopiero pojutrze rano (nie od razu następny dzień) była IUI. I zawsze wtedy albo widać było pęknięte jajko, albo się zaczynało. I kazał zawsze wieczorem "poprawić". 2 razy się udało (na krótko, ale jednak taki system działał). Ale fakt, ze IUI to od razu do macicy - wiec skrócona droga dla plemników. Wiec naturalne działanie hsk najbardziej po 24 godz można już zastosować

reklama
@marzycielka81 opowiem Ci historię mojej znajomej i pacjentki mojego dr P. Dziewczyna miała 4 jajka z czego pękły 3 a z jednego torbiel. Zaszła w ciążę okazało się ,że bliźniaki ale 2 nie .Na usg serduszkowym było 1 serducho nie dwa bo jeden kropeczek był słabszy. Więc ja rozumiem Twoje rozterki ,że nie jesteś gotowa na dużą rodzinę tfu ,tfu Ty może jesteś gotowa , ale mieszkanie nie 8-) . Wiesz kochana tymi 3 jajkami zwiększasz szansę na uniknięcie poronienia ,na to ze choc jedno dziecko z tego cyklu wyjdzie.

@anetkruczek Wiedziałam ,że będzie serduszko nie brałam innej opcji pokaż tą złota kropkę.

Byłam na siebie wściekła ,że nie poprosiłam go o zdjęcie ale gdybym wiedziała ,że żadnego mi nie wydrukował pewnie bym go poprosiła . Niestety już się wytarłam z żelu a on dał mi 3 zdjęcia ale tylko te pomiarowe buuu.

@pixi.nova witamy z powrotem. Masz jakieś niezwykłe zdjęcia ?? Ja nigdy tak daleko nie byłam. Jak pomyślę o ich pysznym egzotycznym jedzeniu to ślina po same sutki :D
:D

Buuu ale ze mnie gapcio
Aż mi wstyd

@bea25ta kochana gratulacje cipeczki trudno nie masz zdjęć ja tez nie miałam bo mała wierciła się jak tata jak by miała owsiki ale ważne że zdrowa najważniejsze

@anetkruczek wspaniale że jest serduszko teraz tylko do przodu gratuluję

Kochane cieszę się razem z wami

Dziś od śniadania do 18 nie jadłam nic bo nie miałam na nic ochoty a na koniec zjadłam kebaba i to było to. Na deser mufinę i jestem zadowolona :p

@bea25ta super się cieszę z Twojej zdrowej dzidzi
Mam nadzieję że wszystkie na tym forum doczekamy się zdrowego dzidziusia ogrom wiedzy jakim się dzielicie i wsparcie duchowe na pewno zwiększa szanse

@Porzeczka1234 też mi wstyd . Spaliłam buraka. Dziewczyny kochane moje dziękuję za doping , kciuki i miłe słowa. Czy tylko ja zauważyłam że to forum to jest jakieś szczęśliwe? Każda w końcu zachodzi w tą szczęśliwą i udaną ciąże.
Prawie każda;)
A co do bobosexów po ovitrelle to trzeba raczej szybciej niż po 48h, bo plemniki wędruja jadnych parę godzin do jajka;) a i same plemniory też dwie doby spokojnie przetrwają:) wiec śmiało od dnia zastrzyku można współżyć...aż do dnia planowanej miesiączki ;D ktora szczęśliwie nie nadejdzie ;););)

reklama
Prawie każda;)
A co do bobosexów po ovitrelle to trzeba raczej szybciej niż po 48h, bo plemniki wędruja jadnych parę godzin do jajka;) a i same plemniory też dwie doby spokojnie przetrwają:) wiec śmiało od dnia zastrzyku można współżyć...aż do dnia planowanej miesiączki ;D ktora szczęśliwie nie nadejdzie ;););)
no właśnie prawie każda;).
U mnie nadal nie zaciekawie odebrałam wczoraj test LCT i niestety nadal dodatni....wymiękam po trochu nie wiem czy Pan doc. P .ś.. k będzie miał pomysł na mnie co dalej...mam wraźenie ze kazał mi robić badania nie te co trzeba i te 5 szczepien poszlo na marne...jestem przypadkiem wyglada na to ze bardzo " szczegòlnym":frown:

Do góry