reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@kochana rozumiem rozyerki. Dla nas 3 lub 2 na raz to piekny dar bo nie mamy zadnego. Dla was inaczej wszystko wyglada. Jest tez ryzyko ciazy mnogiej. Moge ci powiedziec moje zdanie, jednak decyzje sama musisz podjac. Cokolwiek zrobisz wiesz, ze my bedziemy Cie wspierac [emoji8]

Dzis jechalam aurem z adapterem na pasy i musze przyznac, ze ktos mial genialny pomysl ze cos takiego wymyslil. Pelny komfort. Jestem zachwycona

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Marzycielka ryzykuj kochana. Ja też tak miałam 4 pęcherzyki w maju :D po lamette i z tego strachu po mimo sexu super owulacji brak dziecka :) ani jednego to nawet doktor był w szoku także no :) dlatego następny cekl poszedł naturalny :) i jest jedno ślicznie bijące serduszko <3

Hej! Badalam sobie hormony cyklu i wyszły w normie tzn
FSH 5,26 NORMY 3,5-12,5
LH 6,34 NORMY 2,4-12,6
Estardiol 20 normy 12-230
Tylko prolaktyna podwyższona
Mam 30 przy normach 4-24
Czy jest to wynik którym trzeba się przejmować ewentualnie jakoś leczyć?
@Destino wiem że pisałaś że miałaś lekko podwyższona czy właśnie o taką wartość chodziło?

@iveo niby fsh i lh w normie ale w tej chwili powinno byc wyzsze fsh niz lh. Masz taka sytuacje jak ja. Wyzsze lh powinno sie pojawic po owulacji bo w tym momencie zaburza cykl i moze spowodowac ze owulacji nie bedzie. Stad plamienia przed. A prolaktyne tez mialam lekko podwyzszona, ale z kazdym kolejnym cyklem bedzie wieksza. O tym wlasnie mowilam. Wezmiesz bromergon, bedziecie sie starac i bedzie ok.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Marzycielko Wy sie teraz staracie naturalnie czy iui? Jak naturalnie to bym sie tylko cieszyla, jak iui to bym 2 pecherzyki "atakowala " [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej cyce :p U mnie też super lekarz strzelił focha, że nie chciałam mu powiedzieć kogo się spodziewam mówi że jak mam tajemnice to on też mi nie powie. Wszystko super potwierdził dziewczynkę ,waży 365g. Zła jestem , że nie dał mi żadnego zdjęcia ,kobieta wychodziła przedemną i miała super z 3d a ja wyszłam z d ale jak duuupa. No nic najważniejsze że zdrowa i zapewne piękna ;p.

@marzycielka81 kochana to, ze są te 3 pecherzyki to przecież nie daje gwarancji na ciążę mnogą. Ja tez przy mojej pierwszej stymulacji miałam 3, potwierdzoną owulację (tez lekka panika wtedy) i nic z tego nie wyszło. Oczywiście potem żałowałam, bo mając wybór bliźniaki czy nic, wiadomo, ze lepiej bliźniaki :)
Ja bym atakowała :)

reklama
@Destino ja mam jeszcze robić prolaktyna na czczo i z obciążeniem przy okazji histero w Lodzi mam nadzieję że wtedy jak coś wyjdzie Malinowski mi zapisze ten bromergon. Póki co tak z ciekawości zbadalam bo każdy lekarz twierdzi że jak bez problemu zachodze to nie trzeba
A może zachodze ale przez ta prolaktyne jakieś słabe jajeczka? Obecnie wymyśliłam taką teorię...

Do góry