reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Cześć dziewczyny, wiem, że dawno mnie u was nie było.. Niestety wyjazdy wakacyjne troszkę mnie odciągneły od forum. Staram się nadrobić co u Was! Gratuluję wszystkim mamusiom @Destino @Funia90 i wszytskim innym, przepraszam, że nie wymienię. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki.
Zwracam się do was z pytaniem... Mam pewien problem.. Miałam daleki lot, tydzień czasu w Azji więc duże zmiany czasowe 8 godzin róznicy czasowej. Czekaliśmy ze staraniami na sierpień właśnie ze względu na tą daleką podróż.. nie poleciałabym w ciąży.. Teraz niestety dostałam wcześniej okres.. cykl trwał 26 dni.. Ostatni 29 dni- dzięki gluckophage. Teraz moje obawy.. czy lepiej odpuścić starania w tym cyklu i unormować organizm po tych zmianach czasowych? Czy to nie ma znaczenia? Być może któraś z Was ma doświadczenie? Nie ukrywam, załamałam się bo bardzo czekałam na ten cykl..:(:( Jednak nie chce próbować w wątpliwym cyklu..Pierwsze poronienie miałam w cyklu 28 dni, drugie w cyklu 26 dni.. Wiecie jak jest, strasznie się boję.. Nie wiem czy to ma jakiś wpływ ale może lepiej odpuścić?
Będę bardzo wdzięczna za pomoc! Buziaki dziewczyny ;)

reklama
@bea25ta kochana cieszę się z Twojej dziewczynki że zdrowa i że w porządku jest wszystko bo to że piękna no to wszyscy wiedzą :) Ale ja bym bez zdjęcia nie wyszła teraz siedzę i gapie się na moje 4,6 mm szczęścia a od jutro znowu zacznę się martwić :D

@bea25ta oby wiecej takich wiadomosci

@iveo to co teraz widzisz w wynikach to moga byc zmiany po poronieniu. U mnie tak sie zaczelo sie dziac po 2 poronieniu. To ma ravzej wplyw na zachodzenie w ciaze

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@bea25ta suppoocio[emoji5][emoji5][emoji5]corcia na pewno piekna i madra[emoji5]
@pixi.nova ja tez bylam w Azji w zeszlym roku,mi akurat cykl sie wtedy nie rozregulowal ale bylam chora po powrocie i w szpitalu na oddziale tropikalnym[emoji4]
Jak nic Ci nie jest to chyba dlugosc cyklu nie jest wyznacznikiem.
Obserwuj sie tylko czy aby na pewno czujesz sie dobrze[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny ponawiam propozycje wysle kurierem komuś zastrzyk z ovitrelle na stymulacje ? Żadna nie potrzebuje :) ??

Link do: Kurtka z kapturem Ceremony - Kurtki i płaszcze - Dziewczynka - Strona główna

Nie wiem czy któraś zna ubrania tej marki ale wczoraj kupiłam ta karteczkę dla córeczki i jest piękna <3 a cene też ma bardzo Dobra :D jak nikt nie zna to mogę spokojnie polecić te ubranka jako wizytowe ale dopiero na ostatecznych promocjach :)

@Funia90 Dziękuję za odpowiedź. Na szczęście mi nic nie jest. Przykro mi, że u Ciebie tak się to skończyło.. :( To było zatrucie?
Chyba zadzwonie w poniedziałek do mojego lekarza, o ile odbierze i nie jest na urlopie. Być może doradzi czy zmiany czasowe i rozregulowany cykl mogą się ewentualnie przyczynić do poronienia... Bo niestety tego się obawiam.. Boje się, że skrócona druga faza cyklu może źle wpłynąć na progesteron czy ciałko żółte..Ale co ja tam wiem, niech lekarz się wypowie.
Ciesze się, że u Was wszystko dobrze!
U Ciebie @Funia90 to już całkiem pokaźna ciąża! Gratuluję! Cały czas kibicuję, buziaki :D:D
@iveo odnośnie słabych jajeczek, jak długie masz cykle?

@pixi.nova zawsze miałam 28 ale od roku zrobiło się 32 czasem nawet 34
Ale przy tych regularnych cyklach też miałam jedną ciaze obumarla w 8 tyg .

@iveo u mnie tez hormony zwariowaly po poronieniu

A mam jeszcze pytanie kiedy boboseksy po ovitrelle ginekolog kazal 48 godzin po a w necie pisze, ze ten sam lub nasteony dzien

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
@marzycielka81 ja zawsze miałam prawie 2-3 jajka i jednego dzidziusia działajcie my robiliśmy tak np wieczorem zastrzyk to bobosexy dziś wieczor, jutro wieczór i pojutrze rano mnie sie wydaje ze po 48 godzinach to za późno może być i mnie lekarz zawsze mowił żeby sexować ile się da nasienie mojego męża ok i teraz tak robiliśmy i jest niunia mam nadzieję ze i u Was tak będzie

@pixi.nova ja nie doradzę bo funia90 trochu tym szpitalem mnie przestraszyła i chorobą tropikalną

@kas90 przepis na tort jest na stronie

@mickey* hop hop gdzie Ty jesteś czytasz nas. Odezwij się co u Ciebie?

Do góry