reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Mi w 8 bardzo słaba kreska w 10 już mega mocna 6 to za wcześnie szkoda stresu. I kup najlepsze testy na rynku ja wierzę że się udało albo przynajmniej jestem pełna nadziei i bardzo mocno Ci tego życzę :*

Roxie najlepszości, 2 kreseczek, 9 miesięcy i ślicznego szkraba
Bertha - trzymam kciuki, żeby pojutrze coś wyszło

Mi w 8 bardzo słaba kreska w 10 już mega mocna 6 to za wcześnie szkoda stresu. I kup najlepsze testy na rynku ja wierzę że się udało albo przynajmniej jestem pełna nadziei i bardzo mocno Ci tego życzę :*

Nie myślałam o dzisiaj :) Ale czy muszę czekać do 10dpo czy może szybciej sikać. To se sikne w 8dpo. Na jakim teście ci wyszło tak szybko?

Bertha, trzymam mocno kciuki, żeby się udało!!!

mhsv3e5ez4n46979.png

Nie myślałam o dzisiaj :) Ale czy muszę czekać do 10dpo czy może szybciej sikać. To se sikne w 8dpo. Na jakim teście ci wyszło tak szybko?
Bertha
Mnie facelle z rosska wychodziły nieraz 8 dpo z lupą pod światło a 9 dpo był już cień ...:DTrzymam kciuki za dwie kreski
U nas dzisiaj imrezka z okazji 18 urodzin naszego starszego syna Przemka .Na szczęście wszystko w lokalu więc sprzątania nie będzie :p
A młody zaprosił sobie 30 osób :oo:
My ,czyli Zgredki jesteśmy zaproszeni tylko na szampana i tort :frown:
A ja bym się chętnie pobawiła .
Zakupiłam młodemu na tort taką lalę dla jajec 20170728_095054.jpg:-D:p:D

Załączniki

• 20170728_095054.jpg
    20170728_095054.jpg
    538,4 KB · Wyświetleń: 120
reklama
Do góry