reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Mi w 8 bardzo słaba kreska w 10 już mega mocna 6 to za wcześnie szkoda stresu. I kup najlepsze testy na rynku ja wierzę że się udało albo przynajmniej jestem pełna nadziei i bardzo mocno Ci tego życzę :*

Roxie najlepszości, 2 kreseczek, 9 miesięcy i ślicznego szkraba
Bertha - trzymam kciuki, żeby pojutrze coś wyszło

Mi w 8 bardzo słaba kreska w 10 już mega mocna 6 to za wcześnie szkoda stresu. I kup najlepsze testy na rynku ja wierzę że się udało albo przynajmniej jestem pełna nadziei i bardzo mocno Ci tego życzę :*

Nie myślałam o dzisiaj :) Ale czy muszę czekać do 10dpo czy może szybciej sikać. To se sikne w 8dpo. Na jakim teście ci wyszło tak szybko?

Bertha, trzymam mocno kciuki, żeby się udało!!!

mhsv3e5ez4n46979.png

Nie myślałam o dzisiaj :) Ale czy muszę czekać do 10dpo czy może szybciej sikać. To se sikne w 8dpo. Na jakim teście ci wyszło tak szybko?
Bertha
Mnie facelle z rosska wychodziły nieraz 8 dpo z lupą pod światło a 9 dpo był już cień ...:DTrzymam kciuki za dwie kreski
U nas dzisiaj imrezka z okazji 18 urodzin naszego starszego syna Przemka .Na szczęście wszystko w lokalu więc sprzątania nie będzie :p
A młody zaprosił sobie 30 osób :oo:
My ,czyli Zgredki jesteśmy zaproszeni tylko na szampana i tort :frown:
A ja bym się chętnie pobawiła .
Zakupiłam młodemu na tort taką lalę dla jajec 20170728_095054.jpg:-D:p:D

Załączniki

• 20170728_095054.jpg
    20170728_095054.jpg
    538,4 KB · Wyświetleń: 124
reklama
Do góry