reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@burczuś wierzę głęboko ze i tobie się uda :) i ja mam wrażenie ze forum jest szczęśliwe a jestem juz tu dość długo, zaraz po tobie :*
Kiedyś pisałam ze przez ten czas tylko u @plastulinka i @Pietrucha historie były smutne aż tu się okazało ze Pietrucha po tym wszystkim ma córeczkę ♡
@plastulinka @apolinka @alus.ia12 @gogac85 @mickey* jeśli jesteście napiszcie co u was? Tesknimy :)

Ja wierzę że i dla was wszystkich zaświeci słońce
kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0142.gif

Załączniki

• kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0142.gif
    kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0142.gif
    13,1 KB · Wyświetleń: 444
reklama
Witajcie [emoji8] jutro będę mieć czas Was poczytać a jestem bardzo do tyłu : / ostatnie dni mi uciekły nie wiem kiedy. W sumie chyba nikt tu mnie nie wspomina ale ciekawa jestem co tam u Was [emoji4] dzisiaj urodzinuje chciałam 2kreski w prezencie ale nie wyszło .
3mam kciuki za staraczki &&&
Buziaki dla brzuszków i dzidziolków [emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 kochana myślę właśnie o Tobie cały czas :*
Poczekaj może to będzie niespodzianka z opóźnieniem i jutro będę dwie kreski bo ten hormon wyrzucany jest co dwa dni :* i kup jakieś dobre testy :D
A i oczywiście w dniu urodzin samych radości :*:*:*:*

@roxie123 kochana myślę właśnie o Tobie cały czas :*
Poczekaj może to będzie niespodzianka z opóźnieniem i jutro będę dwie kreski bo ten hormon wyrzucany jest co dwa dni :* i kup jakieś dobre testy :D
A i oczywiście w dniu urodzin samych radości :*:*:*:*
Dziękuję [emoji8][emoji8][emoji8] chodzilo mi o poprzedni raz [emoji4] testuje teraz za 3 tyg [emoji4] dzięki za wszystko [emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Aaaaaa to na pewno będzie dobrze :) mówię Ci :* ps możesz pokazać zdjęcia z chrzcin pocieszymy mordki bo bardzo ładne Masz zdjęcia :*

Roxie wszystkiego najlepszego. Predzej czy pozniej uda sie.

Jeszcze mam pytanie ovitrelle mam w lodowce czy musze go nagrzac do temperatury pokojowej. Mam go podac po 20 wiec po prostu zrobie to jak najpozniej. Co do boboseksow tak codziennie to chyba plemniki tez sredniej jakosci.

Jedziemy na jeziorko. Milego dnia kochane:-)

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry