reklama
matulkaa
Fanka BB :)
@anetkruczek kciuki zaciśnięte
@bea25ta kiedy wizyta, też dzisiaj? Powodzenia
@Destino, @Funia90, @kas90, @bea25ta @Porzeczka1234 piękne macie brzuszki :-) u mnie jeszcze nic nie widać
@Gabiś Blanka cudowna [emoji8] nie mogę się napatrzeć. Współczuję przeżyć po odstawieniu heparyny, mam nadzieję, że będzie OK
Czy któraś z was nie potrzebuje encortonu? Wykupiłam przed staraniami opakowanie 10 mg, ale ja z leku na pewno nie skorzystam, a może komuś się przyda [emoji8]
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
@bea25ta kiedy wizyta, też dzisiaj? Powodzenia
@Destino, @Funia90, @kas90, @bea25ta @Porzeczka1234 piękne macie brzuszki :-) u mnie jeszcze nic nie widać
@Gabiś Blanka cudowna [emoji8] nie mogę się napatrzeć. Współczuję przeżyć po odstawieniu heparyny, mam nadzieję, że będzie OK
Czy któraś z was nie potrzebuje encortonu? Wykupiłam przed staraniami opakowanie 10 mg, ale ja z leku na pewno nie skorzystam, a może komuś się przyda [emoji8]
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
marzycielka81
Anetkruczek trzymam kciuki.
Bea trzymam kciuki
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Bea trzymam kciuki
Super! Kolejny nasz mały cud rośnie aż się łza kręci :*Dziękuję za kciuki ! Serduszko bije idealnie <3
@bea25ta czekamy na ciebie (cycu)
marzycielka81
I co ja mam zrobic. Puegon tak na mnie zadzialal, ze mam 3 pecherzyki dominujace i jest bardzo duze prawdopodobienstwo ciazy mnogiej. Jestem w kropce
Anetkruczek pieknie
Anetkruczek pieknie
@anetkruczek piekniuchno [emoji8]
@marzycielka co ja bym dala za ciaze mnoga. Jednak wiem ze to nie wszystkim odpowiada. Musisz podjac decyzje... ja bym ryzykowala
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@marzycielka co ja bym dala za ciaze mnoga. Jednak wiem ze to nie wszystkim odpowiada. Musisz podjac decyzje... ja bym ryzykowala
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
marzycielka81
@Destino w gabinecie bylam pewna, ze ryzykowac. Teraz nie wiem, szanse na mnoga sa olbrzymie skoro ginekolog mowi, ze gdyby byla inseminacja to by czekala cykl. Zbieram szczene z podlogi i bo nie spodziewalam sie tego. Wlasciwie to rozumiecie to sa szanse kolo 70% procent, bardzo duze szanse. Maz srednio przekonany a ja chce juz probowac bo jestem zmeczona. Zastrzyki i leki, czekanie. Z drugiej strony male mieszkanie i dwojka maluchow. Chce sie starac ale miec jedno dziecko. O i tyle przemyslen
reklama
Często tak po lametcie miałam a za pierwszym razem było ich 6 i to był dylemat. Ciesz się bo to 3x większą szansa na ciazeI co ja mam zrobic. Puegon tak na mnie zadzialal, ze mam 3 pecherzyki dominujace i jest bardzo duze prawdopodobienstwo ciazy mnogiej. Jestem w kropce
Anetkruczek pieknie
Podziel się: