reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Takie.piękne brzuszki pokazujecie, że chyba i ja wstawię swój[emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12]
@Porzeczka1234 hematolog jeszcze mówiła że w ciąży ważniejsze białko C i S, i gdyby one rosły a nie d-dimery to zwiększa dawkę heparyny. I jeszcze piszesz o biodrze, ono może boleć w ciąży z różnych przyczyn, ale to nie zakrzepica. Powiem tak: po 6 tygodniach od porodu odstawiłam clexane, po kilku dniach prawa noga jak.balon, dwa razy większa od lewej, boli przy chodzeniu, szczypie. Wystraszylam się i że miałam zastrzyki wzięłam na noc heparyne. W nocy cuda, raz zimna raz ciepła stopa, jakieś"mrówki" w nodze. Ale rano przeszło. Teraz nadal mam prawą nogę grubszą i to już niepokoi więc czeka mnie hematolog i naczyniowiec. Boję się strasznie, bo u mnie z tym Leidenem to ryzyko ogromne.
Koniec smęcenia. Dzisiaj ma.być w końcu piękna pogoda, więc ruszamy z Blanką w misto :-) :-) :-)
1501301867-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Dzieki za odpowiedzi. Generalnie wszystko mam juz zakupione. Pytanie jest tylko czy sterd brac po owulacji i nie wiadomo czy w pierwszym cyklu zajde, czy dopiero jak test ciazowy wykaze ciaze. ?

Hej. Dzieki za odpowiedzi. Generalnie wszystko mam juz zakupione. Pytanie jest tylko czy sterd brac po owulacji i nie wiadomo czy w pierwszym cyklu zajde, czy dopiero jak test ciazowy wykaze ciaze. ?
Witaj. Myślę, że to też zależy od tego kiedy miałaś poronienia. U mnie np bardzo wczesne etapy ciąży, wiec i encorton mialam od 12dc tuz przed owulacją, bo najwazniejszy był początek ciąży.

@Gabiś powiem malinie o tym biodrze ale dziś coś nie boli a bolało 2 tygodnie codziennie jak rozchodziłam to spoko a czasem po prostu nawalało caly dzień. Mnie te nogi nie puchną na razie. Kochana idź do lekarza na pewno będzie dobrze.
Piekna Blanka a jaka czapa :p

@Dżoana1234 a powiedz jaką dawkę tego encortonu masz brać? Ja bym chyba zaczeła brać od potwierdzonego owu

reklama
Do góry