reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Porzeczka1234 noo piekny brzusio[emoji7][emoji7][emoji7]
Ja nie mam propozycji,u nas od dawna postanowiona Asia[emoji5]

Dziewczyny mam pytanie co badalyscie w ciazy kontrolnie z krzepliwosci?zs tydzien mam wizyte i musze sie przygotowac [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Porzeczka1234, nam się dla kolejnych córek podoba: Zosia, Marysia, Weronika, Basia.
No i oczywiście piękne są imiona Kasia i Ania :D
Ale piękny brzusio:* Czy tylko ja mam taki wielki?? Wszyscy myślą, ze niedługo mam termin :p
Już nie mówię o tym, że schylić się nie idzie, a na wizytę jak się tam goliłam, to nic nie widziałam i się lekko pozacinałam, haha

Ta dam, wrzuciłam coś na wątek jedzeniowy:D

Ostatnia edycja:
@kas90 mnie również podoba się Zosia Marysia, Hanna a wczoraj babka krzyczy Amelka pomyślałam spoko ale mąż się krzywi. Ja na razie mam taki wiesz nie najwiekszy ten brzuszek ale czasem wieczorem to masakra i podobno jak.jest dzidzia ułożona poprzecznie to tak jest bo ja mam taką oponę i wiem gdzie głowa malutkiej a tu pod biustem nic prawie płasko.

Ps ja jestem Ania a moja siostra Kasia :D

Zjadłabym coś dobrego ale nie wiem co jakiś maszkiecik :p

@agatush buzi

Ostatnia edycja:
@kas90 mnie również podoba się Zosia Marysia, Hanna a wczoraj babka krzyczy Amelka pomyślałam spoko ale mąż się krzywi. Ja na razie mam taki wiesz nie najwiekszy ten brzuszek ale czasem wieczorem to masakra i podobno jak.jest dzidzia ułożona poprzecznie to tak jest bo ja mam taką oponę i wiem gdzie głowa malutkiej a tu pod biustem nic prawie płasko.

Zjadłabym coś dobrego ale nie wiem co jakiś maszkiecik :p

@agatush buzi

Też miałam na coś ochotę... i w końcu przyniosłam lody z zamrażalki.... miałam zjeśc tylko troszkę....a oderwać sie nie mogę :-D

@Porzeczka1234, moja mała na wizycie była ułożona nawet nie poprzecznie, ale bardziej "pionowo-miednicowo". Chociaż wcześniej ją czułam poprzecznie, bo czułam uderzenia jednocześnie w obu boczkach. A własnie od wtorku czuję kopanie tylko na dole, a główkę ma u góry. No i słabiej przez to też ją czuć. Mam nadzieję, że tylko jej jest wygodnie i bezpiecznie, bo się zestresowałam trochę tym, że jest ułożona bardzo niekorzystnie. Mam nadzieję, że tylko jeśli chodzi o poród, bo mogę rodzić dowolnie.

reklama
Do góry