reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Porzeczka1234 noo piekny brzusio[emoji7][emoji7][emoji7]
Ja nie mam propozycji,u nas od dawna postanowiona Asia[emoji5]

Dziewczyny mam pytanie co badalyscie w ciazy kontrolnie z krzepliwosci?zs tydzien mam wizyte i musze sie przygotowac [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Porzeczka1234, nam się dla kolejnych córek podoba: Zosia, Marysia, Weronika, Basia.
No i oczywiście piękne są imiona Kasia i Ania :D
Ale piękny brzusio:* Czy tylko ja mam taki wielki?? Wszyscy myślą, ze niedługo mam termin :p
Już nie mówię o tym, że schylić się nie idzie, a na wizytę jak się tam goliłam, to nic nie widziałam i się lekko pozacinałam, haha

Ta dam, wrzuciłam coś na wątek jedzeniowy:D

Ostatnia edycja:
@kas90 mnie również podoba się Zosia Marysia, Hanna a wczoraj babka krzyczy Amelka pomyślałam spoko ale mąż się krzywi. Ja na razie mam taki wiesz nie najwiekszy ten brzuszek ale czasem wieczorem to masakra i podobno jak.jest dzidzia ułożona poprzecznie to tak jest bo ja mam taką oponę i wiem gdzie głowa malutkiej a tu pod biustem nic prawie płasko.

Ps ja jestem Ania a moja siostra Kasia :D

Zjadłabym coś dobrego ale nie wiem co jakiś maszkiecik :p

@agatush buzi

Ostatnia edycja:
@kas90 mnie również podoba się Zosia Marysia, Hanna a wczoraj babka krzyczy Amelka pomyślałam spoko ale mąż się krzywi. Ja na razie mam taki wiesz nie najwiekszy ten brzuszek ale czasem wieczorem to masakra i podobno jak.jest dzidzia ułożona poprzecznie to tak jest bo ja mam taką oponę i wiem gdzie głowa malutkiej a tu pod biustem nic prawie płasko.

Zjadłabym coś dobrego ale nie wiem co jakiś maszkiecik :p

@agatush buzi

Też miałam na coś ochotę... i w końcu przyniosłam lody z zamrażalki.... miałam zjeśc tylko troszkę....a oderwać sie nie mogę :-D

@Porzeczka1234, moja mała na wizycie była ułożona nawet nie poprzecznie, ale bardziej "pionowo-miednicowo". Chociaż wcześniej ją czułam poprzecznie, bo czułam uderzenia jednocześnie w obu boczkach. A własnie od wtorku czuję kopanie tylko na dole, a główkę ma u góry. No i słabiej przez to też ją czuć. Mam nadzieję, że tylko jej jest wygodnie i bezpiecznie, bo się zestresowałam trochę tym, że jest ułożona bardzo niekorzystnie. Mam nadzieję, że tylko jeśli chodzi o poród, bo mogę rodzić dowolnie.

reklama
Do góry