@Porzeczka1234 Jak miałam zbadać zarodek jak ja okresu dostałam tydzień od planowanego okresu. Ja jestem Z Kutna i liczyłam się w Płocku teraz w Łodzi zrobiłam badania u profesora.
reklama
marzycielka81
Fanka BB :)
@magda1208 trzymam mocno kciuki.
@Burczus dobrze, ze juz jestes po. Najwazniejsze, ze wszystko ok.
Co do zastrzykow Destino to faktycznie super opisala. Ja moge jeszcze dodac, ze wazne zeby pecherzyk powietrza byl na gorze kolo igly. Szczypanie bez bolu to dobry objaw. Niestety jest takie odczucie po zastrzyku.
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
@Burczus dobrze, ze juz jestes po. Najwazniejsze, ze wszystko ok.
Co do zastrzykow Destino to faktycznie super opisala. Ja moge jeszcze dodac, ze wazne zeby pecherzyk powietrza byl na gorze kolo igly. Szczypanie bez bolu to dobry objaw. Niestety jest takie odczucie po zastrzyku.
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
@iveo tez zawsze mialam z tym problem. Poniewaz bada sie miedzy 3a5 dniem to ja sobie wyposrodkowywalam. Niby @ liczy sie od krwawienia a nie plamien
@magda1208 teraz dzialajcie. Hormony sprawdzisz potem. Trzeba liczyc na to, ze nie bedziesz musiala, no chyba ze bete [emoji8]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@magda1208 teraz dzialajcie. Hormony sprawdzisz potem. Trzeba liczyc na to, ze nie bedziesz musiala, no chyba ze bete [emoji8]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jakbym miała się tak zastanawiać jak dać sobie zastrzyk pod jakim kątem , na leżąco , siedząco ży wisząc w głową w dół i czy kulić nogi czy wyprostowane to w życiu bym go nie zrobiła heh. U mnie raz ciach i po strachu boli no trudno po komarze też mnie boli a jak mi się teraz brzuch napiął w ciąży to ani nie boli ,ani żaden siniec nie wychodzi.
@iveo dziękuję za przepis. Zrobiłam 30 słoików z koncentru i jeszcze z większych w sumie 4 porcje ketchup pychota
@iveo dziękuję za przepis. Zrobiłam 30 słoików z koncentru i jeszcze z większych w sumie 4 porcje ketchup pychota
czarna_mala
Dziewczynki, dzwonił Pan Doktor. Działać 2-3 cykle i potem dać mu znać, ewentualne doszczepianie w 6tc. Kręcił nosem trochę na ten wynik 26% z Małżem [emoji53]
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
@czarna_mala aaaaaa tam kręcił nosem? Tym lekarzom zawsze coś bedzie dobrze kochana ! Masz super wynik i będzie zaraz super małe czarne bobo ( oczywiście po kolorze włosów ) :*
@bea25ta jak na się nie zastanawiam nad tym jak zrobić zastrzyk to miałam siniak na pół brzucha
@bea25ta jak na się nie zastanawiam nad tym jak zrobić zastrzyk to miałam siniak na pół brzucha
reklama
matulkaa
@burczuś super, że wszystko się udało, odpoczywaj i zbieraj siły, oj będzie się działo.
@czarna_mala masz super wyniki. Zarówno Sacha i Przybycień w moim wypadku podkreślali, że od wyniku ważniejsze jest to, że organizm nauczył się wytrzymać przeciwciała, będzie dobrze
Co do zastrzyków na początku robiłam tak jak polecacie prostopadle do ciała, ale miałam siniaki na pół brzucha, za poradą lekarza teraz wbijam igłę pod kątem i zostają tylko małe ślady
@magda1208 powodzenia[emoji8]
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
@czarna_mala masz super wyniki. Zarówno Sacha i Przybycień w moim wypadku podkreślali, że od wyniku ważniejsze jest to, że organizm nauczył się wytrzymać przeciwciała, będzie dobrze
Co do zastrzyków na początku robiłam tak jak polecacie prostopadle do ciała, ale miałam siniaki na pół brzucha, za poradą lekarza teraz wbijam igłę pod kątem i zostają tylko małe ślady
@magda1208 powodzenia[emoji8]
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: