reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
@Porzeczka1234 moze Olivia? Wezmiesz mala na rece i bedziesz wiedzoala jak ja nazwac
A ja zjem sledzika [emoji1]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja zjem sledzika [emoji1]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Porzeczka1234
@Porzeczka1234 Szczerze jeśli ktoś specjalnie lapal aniołka i czekał to dziwne to wszystko. Ja pracuje nie mam czasu ani sił myśleć o takim lapaniu.
Kariotypy pan genetyk powiedział. Gdy wyjdzie nawet dobrze wynik to przeciez gdy dojdzie do zapłodnienia to nasze geny,chromosomy moga sie tak połaczyc iż moze dojsc do róznych chorób i tego nikt nam nie zapewni,ze bedzie ok.(przez to tez moze dochodzic do poronien). Dlatego co moze sie wydac dla nas straszne powinniśmy tak długo sie starac dopóki nie znajda sie i nie zaplodnia najlepsze nasze komórki takie aby ciaza mogla sie utrzymac.
Funia ja ddimery fibrynogen i attp@Porzeczka1234 noo piekny brzusio[emoji7][emoji7][emoji7]
Ja nie mam propozycji,u nas od dawna postanowiona Asia[emoji5]
Dziewczyny mam pytanie co badalyscie w ciazy kontrolnie z krzepliwosci?zs tydzien mam wizyte i musze sie przygotowac [emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Porzeczka ale tu masz mały domek? Ktoryginalny ty juz tydzień? Slicznie wyglądasz@Funia90 na każdą wizytę do zeszłego miesaca badałam attp od tego attp i d-dimery
Agatush bo ty zjadłas tylko troszkę, resztę córciaTeż miałam na coś ochotę... i w końcu przyniosłam lody z zamrażalki.... miałam zjeśc tylko troszkę....a oderwać sie nie mogę
A mi się bardzo podoba Blanka u @Gabiś; )
No wrzuciłas wrzucilas juz miałam zgłosić spam kulinarny : super@Porzeczka1234, nam się dla kolejnych córek podoba: Zosia, Marysia, Weronika, Basia.
No i oczywiście piękne są imiona Kasia i Ania
Ale piękny brzusio:* Czy tylko ja mam taki wielki?? Wszyscy myślą, ze niedługo mam termin
Już nie mówię o tym, że schylić się nie idzie, a na wizytę jak się tam goliłam, to nic nie widziałam i się lekko pozacinałam, haha
Ta dam, wrzuciłam coś na wątek jedzeniowy
agatush
Moderatorka
Oczywiście ze Ona tak jak wcześniej to ona zjadła dwa kotlety i marchewkę [emoji23] [emoji23]Funia ja ddimery fibrynogen i attp
Porzeczka ale tu masz mały domek? Ktoryginalny ty juz tydzień? Slicznie wyglądasz
Agatush bo ty zjadłas tylko troszkę, resztę córcia
A mi się bardzo podoba Blanka u @Gabiś; )
No wrzuciłas wrzucilas juz miałam zgłosić spam kulinarny : super
reklama
burczuś
Porzeczka a Oleńka? Ja-jeśli moja pierworodna by się zgodziła,to dałabym Oleńkę@kas90 mnie również podoba się Zosia Marysia, Hanna a wczoraj babka krzyczy Amelka pomyślałam spoko ale mąż się krzywi. Ja na razie mam taki wiesz nie najwiekszy ten brzuszek ale czasem wieczorem to masakra i podobno jak.jest dzidzia ułożona poprzecznie to tak jest bo ja mam taką oponę i wiem gdzie głowa malutkiej a tu pod biustem nic prawie płasko.
Ps ja jestem Ania a moja siostra Kasia
Zjadłabym coś dobrego ale nie wiem co jakiś maszkiecik
@agatush buzi
Podziel się: