reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziekuje dziewczyny to zbadam attp,d-dimery i fibrynogen[emoji4]
A takie badanie aktywnosc anty xa ?

U mnie lody sa codziennie[emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Kariotypy pan genetyk powiedział. Gdy wyjdzie nawet dobrze wynik to przeciez gdy dojdzie do zapłodnienia to nasze geny,chromosomy moga sie tak połaczyc iż moze dojsc do róznych chorób i tego nikt nam nie zapewni,ze bedzie ok.(przez to tez moze dochodzic do poronien). Dlatego co moze sie wydac dla nas straszne powinniśmy tak długo sie starac dopóki nie znajda sie i nie zaplodnia najlepsze nasze komórki takie aby ciaza mogla sie utrzymac.

@Porzeczka1234 noo piekny brzusio[emoji7][emoji7][emoji7]
Ja nie mam propozycji,u nas od dawna postanowiona Asia[emoji5]

Dziewczyny mam pytanie co badalyscie w ciazy kontrolnie z krzepliwosci?zs tydzien mam wizyte i musze sie przygotowac [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Funia ja ddimery fibrynogen i attp

@Funia90 na każdą wizytę do zeszłego miesaca badałam attp od tego attp i d-dimery
Porzeczka ale tu masz mały domek? Ktoryginalny ty juz tydzień? Slicznie wyglądasz :)
Też miałam na coś ochotę... i w końcu przyniosłam lody z zamrażalki.... miałam zjeśc tylko troszkę....a oderwać sie nie mogę :-D
Agatush bo ty zjadłas tylko troszkę, resztę córcia :D

A mi się bardzo podoba Blanka u @Gabiś; )
@Porzeczka1234, nam się dla kolejnych córek podoba: Zosia, Marysia, Weronika, Basia.
No i oczywiście piękne są imiona Kasia i Ania :D
Ale piękny brzusio:* Czy tylko ja mam taki wielki?? Wszyscy myślą, ze niedługo mam termin :p
Już nie mówię o tym, że schylić się nie idzie, a na wizytę jak się tam goliłam, to nic nie widziałam i się lekko pozacinałam, haha

Ta dam, wrzuciłam coś na wątek jedzeniowy:D
No wrzuciłas wrzucilas juz miałam zgłosić spam kulinarny ::) super

Funia ja ddimery fibrynogen i attp

Porzeczka ale tu masz mały domek? Ktoryginalny ty juz tydzień? Slicznie wyglądasz :)

Agatush bo ty zjadłas tylko troszkę, resztę córcia :D

A mi się bardzo podoba Blanka u @Gabiś; )

No wrzuciłas wrzucilas juz miałam zgłosić spam kulinarny ::) super
Oczywiście ze Ona :-D tak jak wcześniej to ona zjadła dwa kotlety i marchewkę [emoji23] [emoji23]

reklama
@kas90 mnie również podoba się Zosia Marysia, Hanna a wczoraj babka krzyczy Amelka pomyślałam spoko ale mąż się krzywi. Ja na razie mam taki wiesz nie najwiekszy ten brzuszek ale czasem wieczorem to masakra i podobno jak.jest dzidzia ułożona poprzecznie to tak jest bo ja mam taką oponę i wiem gdzie głowa malutkiej a tu pod biustem nic prawie płasko.

Ps ja jestem Ania a moja siostra Kasia :D

Zjadłabym coś dobrego ale nie wiem co jakiś maszkiecik :p

@agatush buzi
Porzeczka a Oleńka? Ja-jeśli moja pierworodna by się zgodziła,to dałabym Oleńkę;)

Do góry