reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@nafoczka 23+5 dokładnie dziś, miłe :) taki domek wychodowałam ale się rozkręcam z papu

@burczuś wstalaś jak się czujesz? Oleńka podoba nam się z mężem teraz będzie zgryz haha

@tusia404 to zależy jaki kto ma próg bólu i znoszenia poronień. Ja nikogo nie krytykuję i nic mnie nie dziwi jeśli chodzi o rozpacz rodziców po stracie jeśli ktoś chce przebadać kariotyp dziecka ok jesli było zdrowe mozna szukać przyczyny strat w immunologi to jest na prawdę indywidualna sprawa i każdy robi jak uważa jeśli ktoś nie chce to nie bada. I to samo z kariotypem rodziców chyba warto przebadać zeby sprawdzić czy dziecku nie przekaże się jakiejś translokacji ale to moje zdanie i uważam ze nie musisz się z nim liczyć w żaden sposób

reklama
Mi podoba się Róża Helena Tekla, no i oczywiscie Aurelia Rita mojej córeczki :D , druga była by Róża jeżeli było by dane mi mieć córkę :)

Funia to znaczy że będzie dziopka jak słodkie :*

Ostatnia edycja:
@nafoczka 23+5 dokładnie dziś, miłe :) taki domek wychodowałam ale się rozkręcam z papu

@burczuś wstalaś jak się czujesz? Oleńka podoba nam się z mężem teraz będzie zgryz haha

@tusia404 to zależy jaki kto ma próg bólu i znoszenia poronień. Ja nikogo nie krytykuję i nic mnie nie dziwi jeśli chodzi o rozpacz rodziców po stracie jeśli ktoś chce przebadać kariotyp dziecka ok jesli było zdrowe mozna szukać przyczyny strat w immunologi to jest na prawdę indywidualna sprawa i każdy robi jak uważa jeśli ktoś nie chce to nie bada. I to samo z kariotypem rodziców chyba warto przebadać zeby sprawdzić czy dziecku nie przekaże się jakiejś translokacji ale to moje zdanie i uważam ze nie musisz się z nim liczyć w żaden sposób
Porzeczko ja prawie nie spałam:) przeczytalam jedna książkę a teraz zaczynam drugą;)
Jak Niunia się urodzi,popatrzycie w jej oczy,to bedziecie wiedzieć czy to Ola,Hela czy Zosia;) Tak bylo z naszą Natalcią:)

Ja od zawsze miałam listę w takiej kolejności: Maja, Hania, Zosia.
Teraz to się zrobiły mega popoluarne imiona i same Hanki i Zośki dookoła. I w rodzinie i wśród przyjaciół. Pozostaje wciąż Majka dla mnie :)
Któraś z Was pisała o Aurelii i Róży :) mam psispsiole Aurelię, a jej młodsza siostra to Rôza :)

reklama
Do góry