reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@nafoczka 23+5 dokładnie dziś, miłe :) taki domek wychodowałam ale się rozkręcam z papu

@burczuś wstalaś jak się czujesz? Oleńka podoba nam się z mężem teraz będzie zgryz haha

@tusia404 to zależy jaki kto ma próg bólu i znoszenia poronień. Ja nikogo nie krytykuję i nic mnie nie dziwi jeśli chodzi o rozpacz rodziców po stracie jeśli ktoś chce przebadać kariotyp dziecka ok jesli było zdrowe mozna szukać przyczyny strat w immunologi to jest na prawdę indywidualna sprawa i każdy robi jak uważa jeśli ktoś nie chce to nie bada. I to samo z kariotypem rodziców chyba warto przebadać zeby sprawdzić czy dziecku nie przekaże się jakiejś translokacji ale to moje zdanie i uważam ze nie musisz się z nim liczyć w żaden sposób

reklama
Mi podoba się Róża Helena Tekla, no i oczywiscie Aurelia Rita mojej córeczki :D , druga była by Róża jeżeli było by dane mi mieć córkę :)

Funia to znaczy że będzie dziopka jak słodkie :*

Ostatnia edycja:
@nafoczka 23+5 dokładnie dziś, miłe :) taki domek wychodowałam ale się rozkręcam z papu

@burczuś wstalaś jak się czujesz? Oleńka podoba nam się z mężem teraz będzie zgryz haha

@tusia404 to zależy jaki kto ma próg bólu i znoszenia poronień. Ja nikogo nie krytykuję i nic mnie nie dziwi jeśli chodzi o rozpacz rodziców po stracie jeśli ktoś chce przebadać kariotyp dziecka ok jesli było zdrowe mozna szukać przyczyny strat w immunologi to jest na prawdę indywidualna sprawa i każdy robi jak uważa jeśli ktoś nie chce to nie bada. I to samo z kariotypem rodziców chyba warto przebadać zeby sprawdzić czy dziecku nie przekaże się jakiejś translokacji ale to moje zdanie i uważam ze nie musisz się z nim liczyć w żaden sposób
Porzeczko ja prawie nie spałam:) przeczytalam jedna książkę a teraz zaczynam drugą;)
Jak Niunia się urodzi,popatrzycie w jej oczy,to bedziecie wiedzieć czy to Ola,Hela czy Zosia;) Tak bylo z naszą Natalcią:)

Ja od zawsze miałam listę w takiej kolejności: Maja, Hania, Zosia.
Teraz to się zrobiły mega popoluarne imiona i same Hanki i Zośki dookoła. I w rodzinie i wśród przyjaciół. Pozostaje wciąż Majka dla mnie :)
Któraś z Was pisała o Aurelii i Róży :) mam psispsiole Aurelię, a jej młodsza siostra to Rôza :)

reklama
Do góry