reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Funia 90 dzięki za odpowiedź, trzymam za ciebie kciuki,
Destino ja ważę 52 kg ale lekarz chyba mi nie dobierał leków do wagi, mam encorton 10 mg rano i 5 mg po południu, acard, luteina 2x, dupek 2x, kwas foliowy 5 i neoparin 0,4. Leczę sie w Gamecie w Gdyni, dojazdy są męczące ale mam nadzieję że się uda. A od kiedy bierzecie zastrzyki, bo ja miałam brać tak 4 dni po owu.
roxie 123 dzięki za odpowiedź.

reklama
Dziękuję dziewczyny za wsparcie... dzis mi sie snilo ze poronilam. Wiecie co? Myslalam, że bedzie mi łatwiej przy dwojce dzieci... alr nie... siedze i rycze od rana.
Kwiatuszku, będzie dobrze [emoji8] to był tylko sen, średnio takie prześladują każdą z nas. Mnie póki co, śnią się ciężarne [emoji28]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Malutkaaa ale sliczności. ramkę kup na taka piękną focie.

@dżoł ja poszłabym na hsg to nic wielkiego a i tak jak mówisz nic nie urosło więc po tym cyklu, w następnym bedziesz po hsg i z clo i zastrzykiem i sukcesem II kreseczek.

@Kwiatuszekk23 Ej weź!! Z Adasiem też Twoja beta nie była jakaś bomba a synka masz! Nie rycz tylko wierz w kropke.

@roxie123 dobrze ,że się otworzyłaś i napisałaś to co czujesz. Ja już dawno kiedy pisałaś ,że podchodzisz na luzie do zajścia w to jakoś nie wierzyłam bo widziałam panikę. Co jest całkiem zrozumiałe, każda z nas to przechodzi. Z każdym nieudanym cyklem się powiększa i obawa , ale pogadaj z mężem wylej lub zapij smutki i od razu poczujesz się lepiej.

@nafoczka dobrze że zaliczyłas spowiedź a nie księdza ;p Kurde powrót do obozu pracy zbliza się ogromnymi krokami, ale dasz radę babo.

Byłam wczoraj na wizycie u gina nr1. Sprawdził szyjkę i wody bo mu nakreśliłam sytuacje z mokrymi gatkami powiedział że jest ich sporo ,że to na pewno od luteiny. W sobote idę na USG genetyczne to pochwale się zdjęciem bo z tych komunistycznych sprzętów i tak nie dają. Poszalałam na zakupach kupiłam basen a potem ryczałam ,że on nie miał być taki beznadziejny, mam krzywy teren i sie przechyla ot taki powód do beksania. Powiedziałam mężowi że będzie córeczka bo cięko robić zakupy i szperać w internecie jak się ma taki sekret. Kupiłam na wyprzedażach ciuszki dla małej.Synek wymyślił imię i będzie Jagoda - Zosia nie da zmienić już od tygodnia więc cóż i z tym sie pogodzę ;p

@kas90 śniłaś mi się czy jak?? Obudził mnie taki skurcz w łydkę lewą że jęczałam z bólu i teraz chodzić ciężko - nadal boli. Moge dołączyć do klubu skurczowych nóg heh.

Miłego dnia dziewczyny
.

P.S 3 h napełniania basenu i dziś mogę jedynie na niego patrzeć :-D

Funia 90 dzięki za odpowiedź, trzymam za ciebie kciuki,
Destino ja ważę 52 kg ale lekarz chyba mi nie dobierał leków do wagi, mam encorton 10 mg rano i 5 mg po południu, acard, luteina 2x, dupek 2x, kwas foliowy 5 i neoparin 0,4. Leczę sie w Gamecie w Gdyni, dojazdy są męczące ale mam nadzieję że się uda. A od kiedy bierzecie zastrzyki, bo ja miałam brać tak 4 dni po owu.
roxie 123 dzięki za odpowiedź.

Ja miałam te same leki. Jestem w 25 tc. Wejdz na wątek "przebieg ciąż zakończonych sukcesem" i tam przeczytasz kto co i po ile brał leków :)

@Kwiatuszekk23, kiedy powtarzasz bete? Daj znac kochana:* powodzenia!

@roxie123, pokazałam twój esej mojemu mężowi, bo nie umiałam mu nigdy tak trafnie tego powiedzieć co czułam, a myślałam dokładnie to samo co ty (chyba mamy podobne charaktery). I wiesz co powiedział? Po pierwsze, że z perspektywy męskiej, to dla niego wszystko było do udźwignięcia, ale gdy widział jak mam dni w których tracę ostatnią iskierkę nadziei, to tego nie mógł znieść i to było dla niego tysiąc razy gorsze niż płacze i krzyki. A po drugie powiedział, że to o nim ("młody, przystojny, zaradny) haha :D

@bea25ta, już wiesz czemu wołałam wtedy "ty skurwysynu"? Haha tez mi 2 razy pozrywało coś tam w mięśniu. Masaż trochę pomaga.

Ostatnia edycja:
@tusia404 coś o nim słyszałam. To powiedz jeśli możesz w jaki sposób on was leczy masz w ogóle jakieś leki ?? Bo widziałam w stopce ze straty masz w podobnym tygodniu

@Kwiatuszekk23 to tylko sen kochana głowa do gory zrób drugą betę ona prawdę powie nie martw się na zapas ściskam Cię

@bea25ta kochana mój mąż coś jeczy o Zosi, Hani , Michalinie @agatush! Ciotka o Amelce a ja nie wiem jak moją bobinkę nazwać więc jest "bobinką bydluniową "albo "kluska co się w brzuchu pluska" to wymyślą mąż :)
Ja biorę 2x1 asmag forte i już przestały na chwilę mnie łydki skurczować

@kas90 bierzesz encorton teraz???

Ostatnia edycja:
reklama
NIe, do 20 tyg brałam.
Teraz tylko euthyrox, acard, clexane i witaminy: asmag 2x2, jodod200, dha300, folian 400, zelazo. Raz na tydz. B6 i b12

Do góry